John Cenával jön az élőszereplős Kengyelfutó gyalogkakukk-film

A Peacemaker - Békeharcos zúzós és vérgőzös világa után John Cena egy kissé “csendesebb”, bár nem kevésbé veszélyes vizekre evez.

Cena ugyanis leszerződött a Warnernél a Coyote vs. Acme élőszereplős animációs film egyik szerepére. És bár egyelőre nem lehet tudni, hogy a színész kit is alakít majd, mindenesetre néhány apró információ már napvilágot látott a produkcióról.

A rendező széket az a Dave Green foglalhatta el, akinek a 2016-ban megjelent Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékbólt is köszönhetjük. A történet szerint egy fiatal ügyvédet felkeresi Villi, a prérifarkas, akinek elege van abból, hogy az Acme termékei állandóan balesetet okoznak. Csakhogy a cégóriást épp hősünk volt főnöke képviseli, így egy őrületes és humorban gazdag jogi hajsza veszi kezdetét.

A tervek szerint a Coyote Vs. Acme 2023. júliusában debütál majd, a forgatás pedig idén márciusban veszi kezdetét Új-Mexikóban. Természetesen a Peacemaker rajongóinak sem kell aggódniuk, hiszen a stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a sorozat második évada.