Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A Grincs (2018)

The Grinch
Filmadatlap
 
29
Szereplők
30
Vélemények
34
Képek
18
Videók

Galéria (34)

Videók (18)

 
BoBamburg   2021. 06. 15.

legújabb vélemény

0

Nem vagyok nagy Grincs rajongó, a régebbi, Jim Carrey-féle verziót se szeretem, így nem voltak nagy elvárásaim ezzel az új feldolgozással kapcsolatban, de így is egész gyengére és unalmasra sikeredett.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

a nap véleménye

1
Karácsonyi GRUncs avagy nem minden Grincs ami giccs.

A 2018-as Karácsony sláger meséje minden bizonnyal A Grincs lesz, és ez ellen senkinek nem lehet kifogása. Aranyos mese, tele kedves szereplőkkel és az Ünnepekhez igazított történettel. Azonban nehéz nem észrevenni néhány furcsaságot. Mindenek előtt... teljes kritika»

2
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 04.

0
Dr. Seuss bemutatja: Zöld szörmók némi karácsony fóbiával

Lehet rajongani, s rühellni Jim Carrey stílusát és humorát, egy valamiben azért megegyezhetünk: nem mindennapi karakterekkel ajándékozta meg a filmtörténelmet, s ha létezik kultikus karácsonyi történet, hát az ő főszereplésével készült, 2000-es Grinc... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 01. 13.

0

Ez az a Grincs ami igazából a gyerekeknek való, olyan is a látvány világa. Persze, mint a Jim Carrey-s verzióban, itt is látja az ember, hogy a Ki-k mennyit áldoznak erre az ünnepre, mind a díszítés, mind az ajándékok terén, de csak az előszereplősbe... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Kellemes, aranyos mese gyönyörű animációval, de sajnos történetben semmi újat nem nyújt, mint a film. Pedig vártam egy kis csavart vagy modernizálást legalább, de semmi. Ettől eltekintve karácsony tájékán kellemes kikapcsolódást nyújt.

 
MKristijan   2018. 12. 15.

0
Karácsonyi matiné

Számomra az etalon mindig a (2000-es)film lesz, annak ellenére, hogy abban bőven található hozzáadott tartalom. Ismerve az összes kiadott feldolgozást(3), ezt középre pozicionálnám. Legkevésbé az első tetszett. Eredetileg Dr. Seuss olvasni tanuló diákoknak is szánta a történeteit, így indokolt volt a csökkentett szókészlet. Ebben a feldolgozásban Grincsünk minden karakterjellemet tartalmaz amit a megírtak alapján gondolunk neki, csak egy picit szerethetőbben. Nem látszik rajta az 53 év, viccesen mogorva és arra is figyeltek hogy a kutyust ne érje trauma. Önmagával a filmmel meg voltam elégedve, szépen kidolgozták Dr.Seuss világát, és örülök hogy maradtak hívek a stílushoz. Egyedül a végén lévő gyors lezárás, ami a könyvben is így történt, szóval az illumination nem hibáztatható. Nem tudom megérteni hogy az 53 év alatt miért nem volt képes Grincs erre a monumentális beteljesedésre? Miért csak most? Nyilván az ajándékokat most lopta el... stb. De ezalatt az idő alatt nyilván megváltozhatott volna a helyzet. De ez mind az alaptörténet egyszerűsége. A kislány karaktere kellett a történetbe, üres maradt volna és távoli a Kik világától ha ez a lépés kimarad. Összességében egy kellemes családi rajzfilmet láttunk, amit bármelyik karácsony alkalmával szívesen megnéznénk ha úgy adódik.

 
felicity   2019. 04. 22.

0

Eszméletlen cuki és humoros film, mint a régebbi változat is. Nem hiába lett 2018 karácsonyának legkedveltebb filmje. :-)

A film összbevétele 511 594 458 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 229 267 920 forintot termelt. A hazai mozik összesen 341 891 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Illumination Studió második olyan filmje a Gru 2 (Despicable Me 2; 2013) után, amelynek Pharrell Williams énekli a főcímdalát.

(diumiu )
 

Ez a második film az Illumination Stúdiótól, amely egy Max nevű kutya történetét mutatja be; az első "A kis kedvencek titkos élete" (The Secret Life of Pets; 2016) volt.

(diumiu )
 

Az első Tv spot a dél-koreai pyeongchangi olimpián debütált.

(diumiu )
 

Az első Tv spotot 2018. február 9-én adta ki az Illumination Stúdió.

(diumiu )
 

Kaitlyn Maher negyedik karácsonyi szinkronszerepe ez a film.

(diumiu )
 
A Grincs legújabb változata sokkal gyermekbarátibb lett, rengeteg szóviccel, és bár vannak hibái, mégis szórakoztató és élvezhető a gyerekek és a felnőttek számára is egyaránt. Egy karácsonyi családi mozizásnak mindenképpen ajánlanám, de nyilván, aki rajongó és kíváncsi, az így is úgyis beül majd rá. több»
 
A Grincs egy stabil biztonsági játék családi mozizáshoz, amely egy szórakoztató, jól meganimált akció-vígjáték kicsiknek és nagyoknak, ötletes fordítással, de ezen kívül igazán semmi mással. több»
 
Történt egy két-dolog az Illumination animációs stúdióval, mióta legutóbb feldolgoztak egy Dr. Seuss-mesét: a Loraxot. Leginkább az történt, hogy kerestek pár milliárdot a Gru-val és folytatásaival, a Minyonok-filmmel, A kis kedvencek titkos életével és az Énekelj!-jel. Ezért hát valahol érthető, hogy azt tették a legendás karácsonytolvajjal, amit tettek. több»