Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
34
Képek
18
Videók
A Grincs
 
iq.csabi   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Nagyon szórakoztató mese, minden korosztálynak érdemes megnéznie. Nagyon hasonlít a filmre, tulajdonképpen ugyan az.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

a nap véleménye

Karácsonyi GRUncs avagy nem minden Grincs ami giccs.

A 2018-as Karácsony sláger meséje minden bizonnyal A Grincs lesz, és ez ellen senkinek nem lehet kifogása. Aranyos mese, tele kedves szereplőkkel és az Ünnepekhez igazított történettel. Azonban nehéz nem észrevenni néhány furcsaságot. Mindenek előtt... teljes kritika»

2

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 04.

Dr. Seuss bemutatja: Zöld szörmók némi karácsony fóbiával

Lehet rajongani, s rühellni Jim Carrey stílusát és humorát, egy valamiben azért megegyezhetünk: nem mindennapi karakterekkel ajándékozta meg a filmtörténelmet, s ha létezik kultikus karácsonyi történet, hát az ő főszereplésével készült, 2000-es Grinc... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 01. 13.

Ez az a Grincs ami igazából a gyerekeknek való, olyan is a látvány világa. Persze, mint a Jim Carrey-s verzióban, itt is látja az ember, hogy a Ki-k mennyit áldoznak erre az ünnepre, mind a díszítés, mind az ajándékok terén, de csak az előszereplősbe... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Kellemes, aranyos mese gyönyörű animációval, de sajnos történetben semmi újat nem nyújt mint a film. Pedig vártam egy kis csavart vagy modernizálást legalább, de semmi. Ettől eltekintve karácsony tájékán kellemes kikapcsolódást nyújt.

 
MKristijan   2018. 12. 15.

Karácsonyi matiné

Számomra az etalon mindig a (2000-es)film lesz, annak ellenére, hogy abban bőven található hozzáadott tartalom. Ismerve az összes kiadott feldolgozást(3), ezt középre pozicionálnám. Legkevésbé az első tetszett. Eredetileg Dr. Seuss olvasni tanuló diákoknak is szánta a történeteit, így indokolt volt a csökkentett szókészlet. Ebben a feldolgozásban Grincsünk minden karakterjellemet tartalmaz amit a megírtak alapján gondolunk neki, csak egy picit szerethetőbben. Nem látszik rajta az 53 év, viccesen mogorva és arra is figyeltek hogy a kutyust ne érje trauma. Önmagával a filmmel meg voltam elégedve, szépen kidolgozták Dr.Seuss világát, és örülök hogy maradtak hívek a stílushoz. Egyedül a végén lévő gyors lezárás, ami a könyvben is így történt, szóval az illumination nem hibáztatható. Nem tudom megérteni hogy az 53 év alatt miért nem volt képes Grincs erre a monumentális beteljesedésre? Miért csak most? Nyilván az ajándékokat most lopta el... stb. De ezalatt az idő alatt nyilván megváltozhatott volna a helyzet. De ez mind az alaptörténet egyszerűsége. A kislány karaktere kellett a történetbe, üres maradt volna és távoli a Kik világától ha ez a lépés kimarad. Összességében egy kellemes családi rajzfilmet láttunk, amit bármelyik karácsony alkalmával szívesen megnéznénk ha úgy adódik.

 
felicity   2019. 04. 22.

Eszméletlen cuki és humoros film, mint a régebbi változat is. Nem hiába lett 2018 karácsonyának legkedveltebb filmje. :-)

A film összbevétele 511 594 458 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 229 267 920 forintot termelt. A hazai mozik összesen 341 891 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Illumination Studió második olyan filmje a Gru 2 (Despicable Me 2; 2013) után amelynek Pharrell Williams énekli a főcímdalát.

(diumiu)
 

Ez a második film az Illumination Studió-tól, hogy egy Max nevű kutya történetét mutatja be, az első "A kis kedvencek titkos élete" (The Secret Life of Pets; 2016) volt.

(diumiu)
 

Az első Tv spot a dél-koreai Pyeongchang-i olimpián debütált.

(diumiu)
 

Az első Tv spot-ot 2018. február 9-én adta ki az Illumination Stúdió.

(diumiu)
 

Kaitlyn Maher negyedik karácsonyi szinkronszerepe lesz ez a film.

(diumiu)
 

A Gru 3-ban (Despicable Me; 2017) Margo olyan pólót visel, amelyen "A Grincs" (2018) legújabb részéből látható egy fotó. Mindkettő Ilumination produkció, így szerették volna reklámozni a filmet.

(diumiu)
 

Az Illumination stúdió második ünnepi filmje a "Hopp" (Hop; 2011) után.

(diumiu)
 

Az llumination stúdió harmadik zenés filmje a "Lorax" (2012) és az "Énekelj után!" (Sing; 2016).

(diumiu)
 

Az Illumination stúdió kilencedik filmje.

(diumiu)
 

Ez Benedict Cumberbatch második animációs filmje, a Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar; 2014) után.

(diumiu)
 
A Grincs egy stabil biztonsági játék családi mozizáshoz, amely egy szórakoztató, jól meganimált akció-vígjáték kicsiknek és nagyoknak, ötletes fordítással, de ezen kívül igazán semmi mással. több»
 
A Grincs legújabb változata sokkal gyermekbarátibb lett, rengeteg szóviccel, és bár vannak hibái, mégis szórakoztató és élvezhető a gyerekek és a felnőttek számára is egyaránt. Egy karácsonyi családi mozizásnak mindenképpen ajánlanám, de nyilván, aki rajongó és kíváncsi, az így is úgyis beül majd rá. több»
 
Történt egy két-dolog az Illumination animációs stúdióval, mióta legutóbb feldolgoztak egy Dr. Seuss-mesét: a Loraxot. Leginkább az történt, hogy kerestek pár milliárdot a Gru-val és folytatásaival, a Minyonok-filmmel, A kis kedvencek titkos életével és az Énekelj!-jel. Ezért hát valahol érthető, hogy azt tették a legendás karácsonytolvajjal, amit tettek. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.