Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

A Szépség és a Szörnyeteg

(Beauty and the Beast)
 
cody0507  2017. 03. 24. 09:04

A Disney nagyon érti a dolgát, ha élőszereplős adaptációról van szó. Gyönyörű lett A Szépség és a Szörnyeteg legújabb feldolgozása, Emma Watson pedig a tökéletes választás volt Belle szerepére. Minket a párommal lenyűgözött! Szép film.

 
T.Andras  2017. 03. 30. 13:42

Csodálatos lett a klasszikus Disney mese élőszereplős feldolgozása. Bár a kritikák többsége hasonlóan nyilatkozik róla, olvastam néhány negatív véleményt is, amit nem értek. Szerintem fantasztikus, mesés lett. Csak jót tudok írni róla.

 
Ellie  2017. 03. 26. 17:20

Láttam a filmet és nagyon tetszett, ugyanakkor én sem értettem eleinte, hogy miért kell ez amikor 3 éve is volt szépség és a szörnyeteg film, de utána olvasva rájöttem, hogy az francia produkció volt és inkább Európai közönségnek, nem pedig világraszóló remake , mint most ez. Emma Watson tényleg nem játssza túl , vagy sokszor akárcsak el a szerepét. De számomra a mesében is és a filmben is az elvileg korát megelőzően okos Belle mindig is bambának is butuskának tűnt, ezt tökéletesen hozza Emma Watson, nem igazán jön össze a szép is okos is amit szeretne a Disney. Ami pedig még eszembe jutott, hogy ez a szörny bizony nem túl férfias miután herceggé válik. Dan Stevens elmondja egy interjúban, hogy zöld kitömött ruhában volt a forgatások alatt, nyilván ezért nem is látni egy jelenetet sem még a háttér jeleneteket tartalmazó vieókban sem miből lesz a szörny. Szóval a CGI-vel létrehozott szörny sokkal "vonzóbb" erőt sugárzó "nagyobb darab" izmosabb, mint a ványadt sovány herceg akivé válik, még a haja is fura, legalább annak a formáját és hosszát továbbvihették volna a hercegre a szörnyből, a mese ezt sokkal jobban hozza, alkatilag Dan Stevens alkalmatlan volt a szerepre.

 
Bernie  2016. 08. 21. 21:07

Ez igen! Végre egy felnőtteknek szóló mese, ami nem giccses és nem sok. Habár kissé álmodozó és vontatott, de ezt talán még el tudom nézni, hiszen mégiscsak egy meséről van szó.

 
erare Nézhetetlen  2017. 08. 16. 21:24

Rövid kis életem egyik legborzalmasabb élménye volt ez a film. Igaz, hogy nem vártam valami nagyon nagy és lélekemelő alkotásra, de ennek a filmnek már az első mozzanata is megmerevített, és azt a bizonyos furcsa görcsbe rándult grimaszt hívta elő az arcomra, ami valóban csak nagyon ritkán kerül a tükörképemre. És a Harry Potteres csaj sem csinálta jól! Te jó ég, de mennyire nem játszott jól! Utálta ezt a szerepet, a maga édességes hazug és mű mivoltával együtt - ordított Emma Watsonról, hogy mennyire nem ért egyet az egész karakterrel és a film üzenetével! És ez a barokk környezet! - hát, kérem, mi a fenének? És azok a musicalbe illő dalok csak elnyújtották a filmet - és az én szenvedésemet. Át is ugrottam ezeket a részeket. Nem bírta a fülem. Közben pedig arra gondoltam, milyen szép is ez a történet valójában, hogy mennyire igaz mondanivalója van! És hogy ezt mennyire elfuserálták! Nem kellett volna, de tényleg nem kellett volna feltuningolni és lenyomni a mozinéző torkán. Csak hányás és fuldoklás lett a vége.

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Kevin Kline
Emma Watson
Luke Evans
Luke Evans
Josh Gad
Emma Watson
Bill Condon
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Luke Evans
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Luke Evans
Emma Watson
Emma Watson
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Movieaddicts: A Szépség és a Szörnyeteg
Kellemesen giccses, boldog családi musical, olyan Disney-féle. Nem hibátlan alkotás, de nem kell szégyenkeznie sem. Látványos musical egy klasszikus meséből, több nem is kell. A 3D ugyan nem sokat hoz a konyhára, de is nem rossz. 7,5/10
Smoking Barrels: A Szépség és a Szörnyeteg
Méltó feldolgozást készítettek egy klasszikusból, egy jó kis családi musicalt kaptunk, amelynek még mindig az a legnagyobb tanulsága, hogy az igazi szépség legbelül lakozik, és sohasem a külsőségek után ítéljünk. Kellemes meglepetés, ne habozzunk, pakoljuk fel a családot, üljünk a moziba be, nem fogunk csalódni!

8/10
VOX.hu - A szépség és a szörnyeteg
Hogy kellett-e ez a remake? A szépség és a szörnyeteg története olyan fontos és gyönyörű, hogy ha a között kell választanunk, egy fiatalabb generáció ne legyen gazdagabb ezzel a csodás történettel, vagy be kell érnünk egy minimálisan innovatív élőszereplős változattal, az utóbbit választjuk. 70/100
 

Már a az 1930-as, majd az 1950-es években is voltak próbálkozások a megfilmesítésre.

(Mavil)
 

Összesen három Disney herceg van, aki a mesében hóval találkozik. Közülük az egyik a Szörnyeteg.

(Mavil)
 

Belle az eredeti történet szerint 17 éves, mikor az esemény játszódik.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.