Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A szépség és a szörnyeteg (2017)

Beauty and the Beast
Filmadatlap
 
31
Szereplők
57
Vélemények
37
Képek
16
Videók

Galéria (37)

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Kevin Kline
Emma Watson
Luke Evans
Luke Evans
Josh Gad
Emma Watson
Bill Condon
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Luke Evans
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Luke Evans
Emma Watson
Emma Watson
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson

Videók (16)

 
Idknw   2023. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Emma Watson unott arca nekem nem tetszett, olyan, mintha nem tudná levetkőzni Hermione szerepét. A szépség szó pedig nem illik rá egy cseppet sem.

 
Artemisia   2017. 11. 23.

3

Gyönyörű Disney-film, bár kicsit lassan folydogálnak az események, és az énekek sem a legjobbak, bár akad 1-2 fülbemászó dal, de a látvány és a történet mindenért kárpótol, a beszélő "tárgyak" jópofák és szórakoztatóak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

1

Imádtam minden pillanatát és a szereplőket is a filmben. Az eredeti mesét szerintem nagyon visszaadta ez a feldolgozás.

 
indingo   2017. 04. 11.

1

Nagyon unalmas volt, egy az egyben a mese lemásolása. Az énekek dallamtalanok voltak és a nagy cécó a meleg karakter körül egyenesen nevetséges. 5 másodpercig, ha szerepeltek.

 
erare Nézhetetlen  2017. 08. 16.

0

Rövid kis életem egyik legborzalmasabb élménye volt ez a film. Igaz, hogy nem vártam valami nagyon nagy és lélekemelő alkotásra, de ennek a filmnek már az első mozzanata is megmerevített, és azt a bizonyos furcsa görcsbe rándult grimaszt hívta elő az... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

1

Nagyon vártam ezt a filmet és tartottam is, hogy talán elszúrják de szerintem nagyon szép lett és Emma Watson kiváló volt. Erre a filmre nem lehet panasz. Egyszerűen csodálatos lett, a hangulattal tökéletesen elkápráztattak és lekötöttek

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 03.

0
Nem sokat tett hozzá az eredetihez

A Dzsungel könyvével beköszöntött, A szépség és a szörnyeteggel pedig folytatódik az élőszereplős Disney-adaptációk korszaka. Ennek vagy örülünk, hiszen azokat a meséket láthatjuk megelevenedni a filmvásznon, amelyek meghatározták a gyermekkorunkat, ... teljes kritika»

A film összbevétele 1 263 521 126 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 408 922 529 forintot termelt. A hazai mozik összesen 289 015 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luke Evans kezdetben vonakodott elvállalni Gaston szerepét. Végül három keresztgyermeke unszolására (hogy ez a legjobb szerep a mesefilmben) elment a meghallgatásra.

(XETH)
 

Már a az 1930-as, majd az 1950-es években is voltak próbálkozások a megfilmesítésre.

(Mavil)
 

Összesen három Disney herceg van, aki a mesében hóval találkozik. Közülük az egyik a Szörnyeteg.

(Mavil)
 

Belle az eredeti történet szerint 17 éves, mikor az esemény játszódik.

(Mavil)
 

A Disney hercegnők közül Belle az egyetlen, akinek mogyorószínű szeme van.

(Mavil)
 
Szórakoztató látványmusical A szépség és a szörnyeteg. De vajon kiöli a CGI a lelket a meséből? SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Jó minőségű, jól átgondolt és kivitelezett történetek, melyek hűek az alaphoz, és mégis sikerül újat belecsempészniük, ami nem megbontja, hanem építi az alapkoncepciót: ilyen a feldolgozásokat kérünk még!

BOGI – Értékelés: 87/100

JOHN – Értékelés: 95/1 több»
 
Hogy kellett-e ez a remake? A szépség és a szörnyeteg története olyan fontos és gyönyörű, hogy ha a között kell választanunk, egy fiatalabb generáció ne legyen gazdagabb ezzel a csodás történettel, vagy be kell érnünk egy minimálisan innovatív élőszereplős változattal, az utóbbit választjuk. 70/100 több»