Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
54
Vélemények
37
Képek
17
Videók
 
jfruzsi97   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

Hozta a mese szintjét. Nagyon szép történet, tetszett a musicle benne. Szereposztások is jól sikerültek. Látványos, kosztümök remekül sikerültek.

 
indingo   2017. 04. 11.

Nagyon unalmas volt, egy az egyben a mese lemásolása. Az énekek dallamtalanok voltak és a nagy cécó a meleg karakter körül egyenesen nevetséges. 5 másodpercig, ha szerepeltek.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Imádtam minden pillanatát és a szereplőket is a filmben. Az eredeti mesét szerintem nagyon visszaadta ez a feldolgozás.

 
erare Nézhetetlen  2017. 08. 16.

Rövid kis életem egyik legborzalmasabb élménye volt ez a film. Igaz, hogy nem vártam valami nagyon nagy és lélekemelő alkotásra, de ennek a filmnek már az első mozzanata is megmerevített, és azt a bizonyos furcsa görcsbe rándult grimaszt hívta elő az... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 03.

Nem sokat tett hozzá az eredetihez

A Dzsungel könyvével beköszöntött, A szépség és a szörnyeteggel pedig folytatódik az élőszereplős Disney-adaptációk korszaka. Ennek vagy örülünk, hiszen azokat a meséket láthatjuk megelevenedni a filmvásznon, amelyek meghatározták a gyermekkorunkat, ... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 17.

Nagyon vártam ezt a filmet és tartottam is, hogy talán elszúrják de szerintem nagyon szép lett és Emma Watson kiváló volt. Erre a filmre nem lehet panasz. Egyszerűen csodálatos lett, a hangulattal tökéletesen elkápráztattak és lekötöttek

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Egész jó kis filmes feldolgozás lett, a szereplőgárda is nagyon jól össze van válogatva, a dalok is benne vannak a Disney meséből, szóval egész jó kis családi film lett. Csak ajánlani tudom. :)

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Kevin Kline
Emma Watson
Luke Evans
Luke Evans
Josh Gad
Emma Watson
Bill Condon
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Luke Evans
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Luke Evans
Emma Watson
Emma Watson
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson

A film összbevétele 1 263 521 126 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 408 922 529 forintot termelt. A hazai mozik összesen 289 015 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luke Evans kezdetben vonakodott elvállalni Gaston szerepét. Végül három keresztgyermeke unszolására (hogy ez a legjobb szerep a mesefilmben) elment a meghallgatásra.

(XETH)
 

Már a az 1930-as, majd az 1950-es években is voltak próbálkozások a megfilmesítésre.

(Mavil)
 

Összesen három Disney herceg van, aki a mesében hóval találkozik. Közülük az egyik a Szörnyeteg.

(Mavil)
 

Belle az eredeti történet szerint 17 éves, mikor az esemény játszódik.

(Mavil)
 

A Disney hercegnők közül Belle az egyetlen, akinek mogyorószínű szeme van.

(Mavil)
 

Belle francia származású.

(Mavil)
 

Ha sorra vesszük a Disney hercegnőket, akkor Belle a 2. közülük, aki nem királyi családból származik.

(Mavil)
 

Csipkerózsika és a herceg tánca tökéletes mása Belle és a Szörnyeteg táncának.

(Mavil)
 

Jelen film alapjául szolgáló 1991-es film volt az első animációs film, melyet „legjobb film” kategóriában jelöltek Oscar-díjra.

(Mavil)
 

Belle karakterét Sherri Stoner modellről mintázták meg.

(Mavil)
 
Kellemesen giccses, boldog családi musical, olyan Disney-féle. Nem hibátlan alkotás, de nem kell szégyenkeznie sem. Látványos musical egy klasszikus meséből, több nem is kell. A 3D ugyan nem sokat hoz a konyhára, de is nem rossz. 7,5/10 több»
 
Méltó feldolgozást készítettek egy klasszikusból, egy jó kis családi musicalt kaptunk, amelynek még mindig az a legnagyobb tanulsága, hogy az igazi szépség legbelül lakozik, és sohasem a külsőségek után ítéljünk. Kellemes meglepetés, ne habozzunk, pakoljuk fel a családot, üljünk a moziba be, nem fogunk csalódni!

8/10 több»
 
Hogy kellett-e ez a remake? A szépség és a szörnyeteg története olyan fontos és gyönyörű, hogy ha a között kell választanunk, egy fiatalabb generáció ne legyen gazdagabb ezzel a csodás történettel, vagy be kell érnünk egy minimálisan innovatív élőszereplős változattal, az utóbbit választjuk. 70/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.