Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
52
Vélemények
37
Képek
17
Videók
 
sptt   2020. 06. 26.

legújabb vélemény

Erős hendikeppel indított nálam ez a film; egyrészt nem szeretem a musicaleket, másrészt nem szeretem a meséket, valószínűleg ez abból adódik, hogy kislányom képes 17x megnézni egy-egy mesefilmet - ha hagyjuk... Szóval, hátrány ide vagy oda, ez a film nem volt rossz. Oké, ha nem moziban nézed, akkor egyes hosszabb számok alatt fel lehet állni, ki lehet menni a konyhába, el lehet készíteni egy rakott krumplit (na jó, akkor tölteni egy pohár kólát), de mégis van egy olyan pozitív hatása a filmnek, ami miatt nézhető és szerethető. És akkor megpróbálok szembe úszni az árral: nekem Emma Watson játéka kellemes meglepetés volt. Kedves, bájos, pozitív. Ezen kívül bizonyítja azt is, hogy attól, hogy valaki gyereksztár, nem feltétlenül kell arra a sorsra jutnia, mint River Phoenixnek, Brad Renfronak, Jonathan Brandisnek vagy Corey Haimnak. Én szurkolok neki, hogy még sok hasonló blockbusterben és kisebb költségvetésű, de jó filmekben is lássuk sokáig.

 
indingo   2017. 04. 11.

Nagyon unalmas volt, egy az egyben a mese lemásolása. Az énekek dallamtalanok voltak és a nagy cécó a meleg karakter körül egyenesen nevetséges. 5 másodpercig, ha szerepeltek.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Imádtam minden pillanatát és a szereplőket is a filmben. Az eredeti mesét szerintem nagyon visszaadta ez a feldolgozás.

 
erare Nézhetetlen  2017. 08. 16.

Rövid kis életem egyik legborzalmasabb élménye volt ez a film. Igaz, hogy nem vártam valami nagyon nagy és lélekemelő alkotásra, de ennek a filmnek már az első mozzanata is megmerevített, és azt a bizonyos furcsa görcsbe rándult grimaszt hívta elő az arcomra, ami valóban csak nagyon ritkán kerül a tükörképemre. És a Harry Potteres csaj sem csinálta jól! Te jó ég, de mennyire nem játszott jól! Utálta ezt a szerepet, a maga édességes hazug és mű mivoltával együtt - ordított Emma Watsonról, hogy mennyire nem ért egyet az egész karakterrel és a film üzenetével! És ez a barokk környezet! - hát, kérem, mi a fenének? És azok a musicalbe illő dalok csak elnyújtották a filmet - és az én szenvedésemet. Át is ugrottam ezeket a részeket. Nem bírta a fülem. Közben pedig arra gondoltam, milyen szép is ez a történet valójában, hogy mennyire igaz mondanivalója van! És hogy ezt mennyire elfuserálták! Nem kellett volna, de tényleg nem kellett volna feltuningolni és lenyomni a mozinéző torkán. Csak hányás és fuldoklás lett a vége.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 03.

Nem sokat tett hozzá az eredetihez

A Dzsungel könyvével beköszöntött, A szépség és a szörnyeteggel pedig folytatódik az élőszereplős Disney-adaptációk korszaka. Ennek vagy örülünk, hiszen azokat a meséket láthatjuk megelevenedni a filmvásznon, amelyek meghatározták a gyermekkorunkat, vagy éppen bosszankodunk miatta, hiszen egy újabb bizonyítékot kapunk általa, hogy Hollywood tényleg kifogyott az eredeti ötletekből. Hát...majd elválik mi fog ebből kisülni. Ami a filmet illeti, kaptunk egy az eredetihez teljes mértékben hű adaptációt és pár kiegészítő kelléket is. A probléma ezzel csupán annyi, hogy A szépség és a szörnyeteg a maga 1991-es verziójával úgy volt tökéletes, ahogy volt. Mindazokat az elemeket tehát, amiket a 2017-e... több»

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Kevin Kline
Emma Watson
Luke Evans
Luke Evans
Josh Gad
Emma Watson
Bill Condon
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Luke Evans
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Luke Evans
Emma Watson
Emma Watson
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
 
Kellemesen giccses, boldog családi musical, olyan Disney-féle. Nem hibátlan alkotás, de nem kell szégyenkeznie sem. Látványos musical egy klasszikus meséből, több nem is kell. A 3D ugyan nem sokat hoz a konyhára, de is nem rossz. 7,5/10 több»
 
Méltó feldolgozást készítettek egy klasszikusból, egy jó kis családi musicalt kaptunk, amelynek még mindig az a legnagyobb tanulsága, hogy az igazi szépség legbelül lakozik, és sohasem a külsőségek után ítéljünk. Kellemes meglepetés, ne habozzunk, pakoljuk fel a családot, üljünk a moziba be, nem fogunk csalódni!

8/10 több»
 
Hogy kellett-e ez a remake? A szépség és a szörnyeteg története olyan fontos és gyönyörű, hogy ha a között kell választanunk, egy fiatalabb generáció ne legyen gazdagabb ezzel a csodás történettel, vagy be kell érnünk egy minimálisan innovatív élőszereplős változattal, az utóbbit választjuk. 70/100 több»

A film összbevétele 1 263 521 126 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 408 922 529 forintot termelt. A hazai mozik összesen 289 015 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luke Evans kezdetben vonakodott elvállalni Gaston szerepét. Végül három keresztgyermeke unszolására (hogy ez a legjobb szerep a mesefilmben) elment a meghallgatásra.

(XETH)
 

Már a az 1930-as, majd az 1950-es években is voltak próbálkozások a megfilmesítésre.

(Mavil)
 

Összesen három Disney herceg van, aki a mesében hóval találkozik. Közülük az egyik a Szörnyeteg.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.