Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
MP170506   2019. 07. 15.

Kicsit tartottam ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam benne. Remek a humora, nem erőltetett poénokkal van tele és a történet is nagyon jól összerakott. A színészek alakítása is tetszett.

 
emiel   2019. 05. 28.

Meglepően kellemesen csalódtam a filmben. Azt remélem, hogy ismét egy klisékkel teletűzdeld romantikus vígjátékot kaptunk, ennek ellenére szerintem fantasztikusan érzelmes, ugyanakkor nem érzelgős alkotás. A színészi alakítások nagyon megindítóak. Ráadásul a hangulata is a filmnek magába szippantott azonnal. Én csakis ajánlani tudom!


 
nobody.zero   2019. 04. 21.

Okos kis sztori, remek színészek és ízléses humor, ennyiben tudnám röviden összefoglalni a Szerelem második látásra-t. Nekem abszolút pozitív csalódás volt, mivel a trailer után még voltam fenntartásaim, de kiderült, hogy teljesen feleslegesen. Ha nem egy "tapló" vígjátékra vágysz (lásd. Übergáz), akkor ezzel szerintem meg fogod találni a számításaidat. Én a legjobb szívvel fogom és tudom ajánlani mindenkinek. Egyszerűen jó érzést hagyott bennem, nem ragozom tovább, 4 csillag jár!

 
hogerr   2019. 04. 11.

Hú, nagyon kellett már egy ilyen film, engem teljesen feldobott, még olykor nagyon megható is tud lenni. Csupa szív történet egy remekül összerakott stábbal és egy remek forgatókönyvvel, néha nem is kell ennél több. Imádtam!

 
Bady   2019. 03. 31.

Frissítő, csupaszív, de egyáltalán nem sablonos romantikus vígjáték lett a Szerelem második látásra, mely nem véletlenül lett akkora nézői és kritikai siker Franciaországban. Szerencse, hogy hozzánk is eljutott, mert mi remekül szórakoztunk rajta, és a barátnőmet ismerve, lesz még ebből újrázás is valamikor a tévé előtt. :) De a viccet félretéve, férfi szemmel is tökéletesen értékelhető és szórakoztató darab lett, egy rossz szavam nem lehet rá.

 
Randifilmnek ideális és talán segít gondolatot ébresztenie az emberekben, hogy becsüljük meg azt, amink van, figyeljünk egymásra, mert akkor érezzük valakinek a hiányát igazán, ha ottvan mellettünk, de mégsem velünk. több»
 
Hugo Gélin igyekszik érdekes választ adni az örök kérdésre, vagy legalább másféle megvilágításba helyezni azt, de igazán mélyen nem mer belemenni a témába, s így a Szerelem második látásra végül csak szerethető tud lenni, feledhetetlen semmiképp. több»

A film 12 355 843 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A szerep kedvéért Joséphine Japy négy hónapon át napi két-három órát foglalkozott azzal, hogy minél jobban megtanuljon zongorázni.

(hp)
 

Hugo Gélin számára nagyon fontos volt a film képi világa, ezért pályafutása során most először megbízott egy art directort, hogy hangolja össsze a jelmeztervezők és a látványtervezők munkáját.

(hp)
 

A film direktora, Hugo Gélin bevallása alapján a François Civil által alakított karakter, Raphaël Ramisse neve főhajtás az Idétlen időkig rendezője, Harold Ramis előtt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.