Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Szerelem második látásra (2019)

Mon inconnue
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
czaky73   2020. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Könnyed nyáresti szórakozás. Ki ne látott volna már sok hasonló filmet, s ki ne tudná a film végét? mégis van benne valami várakozás, hogy oldódik meg, melyik módon stb. Nem is annyira vígjáték, ahogy az őrült francia filmekben szokták, nem is annyir... több»

 
indingo   2019. 08. 03.

0

A története picit meseszerű, bár örültem hogy a vége ne lett a megszokott. Egyes helyszínek gyönyörűek voltak, fülbemászó zongora játék tette még élvezhetőbbé a filmet. A humorán még javíthattak volna. Nálam egy gyenge négyes a film.


 
MP170506   2019. 07. 15.

0

Kicsit tartottam ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam benne. Remek a humora, nem erőltetett poénokkal van tele és a történet is nagyon jól összerakott. A színészek alakítása is tetszett.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Főszereplőként választhattak volna egy kicsit sármosabb palit. A haver beszólásait imádtam a filmben. Gyönyörű zenék, szép történet.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

0

A hangulata tetszett, valamint az hogy érezni rajta hogy nem amerikai. A története elég érzelmes, megérintő darab.

 
VvV   2019. 10. 27.

0

Gyönyörű volt a főszereplő színésznő, azt meg kell hagyni. A története picit álmoskás, unalmas, mert úgyis tudtuk mi lesz a vége.

 
Lonka   2020. 02. 28.

0

Eléggé kiszámítható, hogy mi lesz a vége. Engem az érzelmi szál sem tudott lekötni, meghatni.

Galéria (17)

Videók (2)

A film összbevétele 5 586 986 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 39 759 873 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 835 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A szerep kedvéért négy hónapon át napi két-három órát foglalkozott azzal, hogy minél jobban megtanuljon zongorázni.

(hp)
 

számára nagyon fontos volt a film képi világa, ezért pályafutása során most először megbízott egy art directort, hogy hangolja össsze a jelmeztervezők és a látványtervezők munkáját.

(hp)
 

A film direktora, bevallása alapján a François Civil által alakított karakter, Raphaël Ramisse neve főhajtás az Idétlen időkig rendezője, Harold Ramis előtt.

(hp)
 

rendezőt saját bevallása szerint olyan filmek inspirálták, mint az Egy makulátlan elme örök ragyogása, az Időről időre, A nő és Az élet szép.

(hp)
 

François Civil a filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb férfi színésznek járó díjat a 2019-es Alpe d'Huez Festival-on.

(hp)
 
Randifilmnek ideális és talán segít gondolatot ébresztenie az emberekben, hogy becsüljük meg azt, amink van, figyeljünk egymásra, mert akkor érezzük valakinek a hiányát igazán, ha ottvan mellettünk, de mégsem velünk. több»
 
Hugo Gélin igyekszik érdekes választ adni az örök kérdésre, vagy legalább másféle megvilágításba helyezni azt, de igazán mélyen nem mer belemenni a témába, s így a Szerelem második látásra végül csak szerethető tud lenni, feledhetetlen semmiképp. több»
 
A Szerelem második látásra, több mint valószínű, hogy nem viszi haza az év összes szakmai díját, de minden hibája és színészi gyengesége ellenére is nagyon szerethető és kedves alkotás. több»