Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 08. 03.

A története picit meseszerű, bár örültem hogy a vége ne lett a megszokott. Egyes helyszínek gyönyörűek voltak, fülbemászó zongora játék tette még élvezhetőbbé a filmet. A humorán még javíthattak volna. Nálam egy gyenge négyes a film.

 
MP170506   2019. 07. 15.

Kicsit tartottam ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam benne. Remek a humora, nem erőltetett poénokkal van tele és a történet is nagyon jól összerakott. A színészek alakítása is tetszett.


 
Szilonka   2019. 08. 14.

Főszereplőként választhattak volna egy kicsit sármosabb palit. A haver beszólásait imádtam a filmben. Gyönyörű zenék, szép történet.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

A hangulata tetszett, valamint az hogy érezni rajta hogy nem amerikai. A története elég érzelmes, megérintő darab.

 
Greeta   2019. 08. 05.

Vegyesek az érzéseim, picit jobbra, komplettebbre számítottam. Érdekes, hogy kiből mit vált ki a balomon ülő anya-lánya páros sírt rajta, a jobbomon levő tinilányok végigröhögték.

 
Randifilmnek ideális és talán segít gondolatot ébresztenie az emberekben, hogy becsüljük meg azt, amink van, figyeljünk egymásra, mert akkor érezzük valakinek a hiányát igazán, ha ottvan mellettünk, de mégsem velünk. több»
 
Hugo Gélin igyekszik érdekes választ adni az örök kérdésre, vagy legalább másféle megvilágításba helyezni azt, de igazán mélyen nem mer belemenni a témába, s így a Szerelem második látásra végül csak szerethető tud lenni, feledhetetlen semmiképp. több»
 
A Szerelem második látásra, több mint valószínű, hogy nem viszi haza az év összes szakmai díját, de minden hibája és színészi gyengesége ellenére is nagyon szerethető és kedves alkotás. több»

A film 39 759 873 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 26 835 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A szerep kedvéért négy hónapon át napi két-három órát foglalkozott azzal, hogy minél jobban megtanuljon zongorázni.

(hp)
 

Hugo Gélin számára nagyon fontos volt a film képi világa, ezért pályafutása során most először megbízott egy art directort, hogy hangolja össsze a jelmeztervezők és a látványtervezők munkáját.

(hp)
 

A film direktora, Hugo Gélin bevallása alapján a François Civil által alakított karakter, Raphaël Ramisse neve főhajtás az Idétlen időkig rendezője, Harold Ramis előtt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.