Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film igazán gyenge muzsika lett. Nem tudnám azt mondani rá, hogy nézd meg. Szerintem gyenge és semmitmondó lett a története ami mellett ott van az, hogy nem lettek a karakterek sem érdekesek.

 
Edii   2015. 04. 22.

Kedves kis film, bár néhol a történetet kissé laposnak éreztem, aztán belendül, de ez a hullámzás a film végéig tartott. A látványvilág csodálatos, és a történet is elég jól ki lett dolgozva.


 
Norbi   2018. 07. 09.

Kellemes könnyed képi világ, szórakoztató ,szinte mesebeli elemekkel. Felnőtteknek nembiztos hogy ez a film a befutó, viszont gyermekmesének kiváló alkotás.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon-nagyon jó gyerekfilm. A látvány valami fantasztikus, és a történet is nagyon kedves. Megható és csavaros egyben, és szájbarágás nélkül odavonz minket a történetbe, és nagyon hamar megkedvekteti a karaktereket.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Engem ez a képi világ nagyon elvarázsol . Csodálatos világban egy ilyen szomorú kisfiú. Merthogy keveset mosolyog Hugo .Tetszik az egész történet , érdekes. Ajánlom mindenkinek!

Sacha Baron Cohen

A film összbevétele 185 770 160 dollár volt (imdb.com).

 

A San Francisco Chronicle-től Peter Hartlaub a 2. legjobb filmként definiálta a Hugo-t a 2011-es filmek sorában.

(Bogi87)
 

Shawn Levy a The Oregonian-tól az első helyre listázta a filmet a 2011-es alkotások között.

(Bogi87)
 

A filmet mindenütt dicsérték, elismerték a színészek, és a rendező teljesítményéért, valamint a látványvilágát is.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.