Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Aranyos és misztikus történet zseniális gyerekszínészekkel. Főleg a színészek miatt értékelhető ez a film. Kedves gyerekfilm inkább ez, mert túl sok váratlan fordulat nincs benne. Az animáció ahhoz képest hány éves egész szép még most is.

 
Artemisia   2018. 02. 14.

Sokat unatkoztam a filmen, elsőre nem értettem miért kell ennyi játékidőt pazarolni a két gyerek játékára, gondoltam inkább valóban fantasy történetet készítettek volna, ahol tényleg átmennek a létező Therrabitia birodalomba. A végén rájöttem,hogy ép... több»


 
indingo   2018. 04. 26.

Van egy kis magyar hatás is a filmben. Történetben kicsit szomorú az egész, de még is van benne valami üdítő. Picit a gyerekkor és az álmogat juttatja az ember eszébe.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 31.

Egy nagyon kedves, sokszor újranézős történet Josh Hutcherson korai munkái közül az egyik legjobb, amelyben két gyerek teremt magának egy álomvilágot, amelyet csupán azok láthatnak, aki hisznek a mesékben és a saját képpzelőerejükben. Így jön létre T... több»

 
Lamboh   2017. 10. 14.

Unokatestvérem nagy kedvence. Számtalanszor látta, és sokszor én is kénytelen voltam újra és újra végignézni vele. Bánni mondjuk nem bánom, mivel jó film, de azért találtam volna jobb elfoglaltságot is. A vége nagyon aranyos lett.

 
Norbert93   2019. 05. 02.

Első fele két különc gyermek kalandozása egy képzelt világban, a másik fele pedig egy My Girl beütésű fordulat, amit nem tudtam hová tenni. Enélkül a tragikus fordulat nélkül sem egy tipikus fantasy, kicsit drámai hatásokat imitáló beütéssel.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Meglepően jóra és ízlésesre sikerült film. Kicsit szomorú, de elnézem neki. A története kicsit mesevilág, de még a felnőttek is újra gyereknek érezhetik magukat.

Robert Patrick
Robert Patrick
AnnaSophia Robb

A film összbevétele 137 587 063 dollár volt (imdb.com).

 

Tim Allen neve merült fel először Jack Aarons szerepére.

(Thibo84)
 

Robert Patrick nagyon szeretett volna szerepelni, mivel olyan filmet akart, amelyet a gyermekei is megnézhetnek.

(Thibo84)
 

Amikor AnnaSophia Robb megtudta, hogy filmet készítenek az egyik kedvenc könyvéből, levelet írt Csupo Gábor rendezőnek, kifejezve szeretetét és lelkesedését. Ez a levél nyerte meg Gábort ténylegesen.

(Thibo84)
 

A "Terabithia" nevet egy Terabinthia nevű sziget ihlette a C. S. Lewis Narnia krónikája című könyvsorozatból.

(Thibo84)
 

A jelenetben, ahol Leslie (AnnaSophia Robb) elmeséli Jess-nek (Josh Hutcherson), Janice Avery (Lauren Clinton) hogyan is él otthon, eközben pedig a faház alatti hintához sétálnak, Jess kissé meghajol. Ennek az volt az oka, hogy a forgatás során Josh Hutcherson csonttörést szenvedett a hátán, mivel folyamatosan sportolt és hiperaktív volt.

(Thibo84)
 

Leslie szerepét felajánlották Dakota Fanningnek is, ám a színésznő időpont-egyeztetési problémák miatt kihátrált a produkcióból. A szerepet ezután kaphatta meg AnnaSophia Robb.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás befejeztével AnnaSophia Robb nagyon szerette volna megtartani azt a cipőt, amit a forgatáson viselt. Helyette kapott két nadrágot a jelmezei közül.

(ps)
 

Mivel Új-Zélandon nincsenek mókusok, azokat a felvételeket vagy már előre leforgatták máshol, vagy digitálisan tették képre a mókusokat.

(ps)
 

Ez volt Michael Chapman utolsó filmje.

(ps)
 

A múzeum büféjében játszódó jelenetet éjfél körül forgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.