93% 93 szavazat
A Karácsony története

A Karácsony története

Joulutarina
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A 7 éves Nikolas elveszíti családját és emlékük megőrzése érdekében fából farag mindegyikőjüknek egy-egy játékot. Kamasz koráig évente más-más családhoz kerül, akiket szintén megajándékoz, majd egy fafaragónál lel menedékre, ahol kiteljesíti önzetlenségét.

(mamiéstöti2)

Rendező: Juha Wuolijoki
Ország: Finnország
Premier: 2007.11.04.
Antti Tuisku
Hannu-Pekka Björkman
Hannu-Pekka Björkman
Hannu-Pekka Björkman
Hannu-Pekka Björkman
Hannu-Pekka Björkman
Hannu-Pekka Björkman
 
2016.08.06 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Nagyon kedves karácsonyi történet. Az emberi kitartás kifizetődő, ezt sugallja. Remekül beleillik a mai emberek nézőpontjába, ha rá akarnak hangolódni a karácsonyra.

0
 
2015.07.04 spikeZ

Szerintem az egyik legjobb karácsonyi film. Nem csupán a hangulata miatt, hanem mert egyszerűen nagyon őszinte és nyílt a története. Kedvelem az ilyet. Valahogy kicsit idillikus az egész még sincs mindenféle mázzal bevonva.

1
 
2015.01.26 Jony Crash

Rám egyszerűen nagyon megnyugtatóan hatott a film. Csodálatosan szép és hangulatos, végig nagyon jól szórakoztam és emiatt csakis ajánlani tudom mindenkinek!

0
 

Abban a jelenetben amikor Flick nyelve hozzáragad a zászlórúdhoz, egy rejtett szívócsövet használtak, hogy biztonságosan tudják megteremteni annak a látszatát, hogy a nyelve hozzátapadt a fémhez. Szerző: rbernadett

#1