Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

Paddington (2014)

Paddington
Filmadatlap
 
30
Szereplők
39
Vélemények
23
Képek
13
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Ezen a filmen látszik hogy az angol nép kedvence. Érződik belőle az angol hangulat és életérzés. Amellett persze hogy gyermekdeden szórakoztató. Mókás családi film, de nem feltételen mindenkinek fog tetszeni, ugyanis eléggé ráfeküdt az öt és 12 év közötti korosztályra. Egyszer viszont meg lehet nézni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Nagyon jó film. Mindenkinek ajánlani tudom. Szerintem az agyonsztárolt családi filmeket simán veri. Ezekbe nem kell semmi bonyodalom, sokkal inkább igényesen kidolgozott szerethető karakterek és egy csipetnyi humor.


 
Berto49   2017. 07. 02.

0

Röhej, mert a 6-12 éves korosztály számára készült, de nagyon megtetszett a plakátja. Paddington, a londoni vasútállomáson éldegélő medve története. Nem is ott él, hiszen a végén a Brown család befogadja. Helyes kis gyerekfilm, Paddington nagyon aran... több»

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Kellemes csalódás volt. Sok vicc van benne, jól kidolgozott a történet.

 
andor50   2016. 04. 18.

0

Klasszikus brit családi film. A gyerekeknek gondolom szerethetőbb és aranyosabb, én Micimackón és Garfieldon nőttem fel, így az én szívemhez azok közelebb állnak. Itt is jelen van a kiszámítható történet, de legalább az kreatív, ahogy a maci tönkretesz tárgyakat, illetve egész szobákat.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Rendkívül unalmas film lett pedig sokat vártam tőle. Azt hittem legalább aranyos lesz a fő karakter de inkább bugyutára sikeredett. Még Nicole Kidman se tudta megmenteni ezt a filmet olyan rossz lett. Nagyon pici gyerkőcnek lehet elmegy, de másnak nem szívesen ajánlanám.

 
Borga   2016. 11. 10.

0

A Paddington ideális filmválasztás valamennyi korosztály számára. Humorban bővelkedő, aranyos kis történet, amely garantáltan tetszeni fog mindenkinek, úgyhogy ajánlom.

Galéria (23)

Nicole Kidman
Hugh Bonneville
Hugh Bonneville
Hugh Bonneville
Samuel Joslin
Sally Hawkins
Julie Walters
Jim Broadbent
Sally Hawkins
Hugh Bonneville
Sally Hawkins
Jim Broadbent
Nicole Kidman
Sally Hawkins
Peter Capaldi
Sally Hawkins
Hugh Bonneville
Hugh Bonneville
Samuel Joslin
Sally Hawkins

Videók (13)

A film összbevétele 268 047 808 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az addigi legdrágább film, amelyet a StudioCanal francia cég készített.

(dailyfilmsan )
 

Nicole Kidman 2014 decemberében különleges jótékonysági vetítést tartott Sydney-ben, a Randwick-i Gyermekkórházban a betegek számára.

(dailyfilmsan )
 

Paddingtonnak saját Instagram-fiókja van, amelyre gyakran lekvárokról készült képeket és brit hagyományokat tölt fel.

(dailyfilmsan )
 

Paddington Beart a "Nagy-Britannia valaha animált kedvenc karakterének" nevezték ki a 2012-es brit animációs díjátadón.

(dailyfilmsan )
 

A jelmeztervező, Lindy Hemming úgy döntött, hogy Mary Brown és Jonathan Brown vörös ruhákat viselnek, hogy megmutassák meleg természetüket és tükrözzék kapcsolatukat Paddingtonnal, aki vörös kalapot visel. Eközben a család két másik tagja kék és szürke színű ruhákat hord, ami a medve felé mutató távolságot képviseli.

(dailyfilmsan )
 

Az előkészítés során Paul King rendező több gyermekfilm vetítésen vett részt, hogy megnézze, mi váltja ki a közönség gyermekeinek nevetését. A legtöbb ilyen vetítésre magával vitte a feleségét, hogy ne tűnjön gyanúsnak.

(dailyfilmsan )
 

Sally Hawkins és Hugh Bonneville a karaktereik közötti beszélgetések nagy részét improvizálta.

(dailyfilmsan )
 

Az Egyesült Királyságban a film népszerűsége jelentősen fokozta a lekvár és a narancs eladási mutatóját. 2015 első felében még a lekvár receptek letöltése is megnövekedett.

(dailyfilmsan )
 

Nicole Kidman megtanult késeket dobni és forgatni Milicent szerepéért. Megjegyezte, hogy a forgatás során a gyártók azt kérték tőle, hogy ne vigye túlzásba a késdobáló trükköket, mivel túl intenzívnek ítélték meg egy gyermekfilm számára. Végül ezeket a jeleneteket kivágták a filmből.

(dailyfilmsan )
 

Michael Bond Paddingtont 1956-ban vásárolta Londoban a paddingtoni állomás közelében. A mackót feleségének ajándékozta, később ez a mackó lett gyerekkönyvei főhőse.

(ps)
 
Jó kezekbe került Anglia egyik gyerekirodalmi ikonja, akinek szintén egy pályaudvaron található a szobra. több»