Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
31
Szereplők
20
Vélemények
48
Képek
14
Videók
Paddington 2
Hugh Bonneville
Sally Hawkins
Samuel Joslin
Brendan Gleeson
Hugh Grant
Hugh Bonneville
Julie Walters
Sally Hawkins
Samuel Joslin
Kobna Holdbrook-Smith
Aaron Neil
Brendan Gleeson
Hugh Grant
Samuel Joslin
Brendan Gleeson
Hugh Bonneville
Samuel Joslin
Sally Hawkins
Julie Walters
Hugh Bonneville
Jim Broadbent
Samuel Joslin
Samuel Joslin
Hugh Bonneville
Sally Hawkins
Julie Walters
Samuel Joslin
Hugh Grant
Hugh Grant
Jim Broadbent
Hugh Grant
Hugh Grant
Brendan Gleeson
Brendan Gleeson
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Egyszernézős gyerekfilm főleg. Nekem már az első része se igen tetszett, de a gyerkőcöknek bejött, úgyhogy kardomba dőlökXD Legalább az animáció és a zenék szépek. A történet már kevésbé kidolgozott.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Van olyan jó, ha nem jobb, mint az első rész, végig szórakoztató és a története is jó. Hugh Grant is jól szerepel benne.


 
Deku   2018. 02. 15.

Nem hiszem, hogy évekig emlékszek majd erre a filmre de ettől függetlenül ez egy igencsak szuper film. Végre valami igazán használható. Látványvilágban egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet.

 
BoBamburg   2018. 03. 19.

Teljes mértékben szórakoztató film, amit nem kell túlgondolni, Paddington karaktere pedig tökéletes. Habár sok helyen néha nekem zavaróan túl voltak tolva bizonyos gagyi poénok (oké, angol humor), de egy kedves és aranyos film és helyenként tényleg jó poénok is vannak benne.

 
Berto49   2018. 03. 14.

Az első részből emlékeztem rá, hogy milyen aranyos figura a kis Paddigton, a kék kabátjában és a piros kalapjában. Tudom, hogy nem én vagyok a célközönség, de ennek ellenére jól szórakoztam. Egyébként nem szeretem az animációs filmeket, mégis tetszett. Az élő szereplők is jók voltak, szerencsére a nem éppen vonzó külsejű Sally Hawkins keveset látszódott, igaz a Víz érintésében eleget „gyönyörködhettem” benne. Valószínűleg tehetséges, ha ennyit foglalkoztatják, de ha rajtam múlna nagyon mellőzném. Paddington Brown medvebocs második filmje azon ritka kivételek közé tartozik, amely folytatásként jobban sikerült, mint az első rész. Hasonló színvonalú folytatást szívesen megnéznék.

 
A film díszlete még mindig a Wes Anderson filmek valóságba hajló mesevilágát idézi, az animáció fenséges, a humor finom és kifinomult, és még okos, felnőtt nézőknek szóló kikacsintásokat is kapunk Charlie Chaplinre és Indiana Jonesra. A Paddington 2 elsőrangú családi mozi, ami minden tekintetben egyenrangú az első résszel. 85/100 több»
 
A Paddington 2. másfél órás játékideje pont elég arra, hogy a gyerekek és a szüleik is kellemes időtöltést élhessenek át a mozi teremben, a film feszessége, tempója és szép felépítettsége rengeteg humorral átszőve sokoldalú szórakoztatást nyújt az egész család számára. 90/100 több»

A film összbevétele 227 331 938 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 730 480 forintot termelt. A hazai mozik összesen 37 896 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bár mindketten veteránnak számítanak, a Paddington 2 Sally Hawkins és Hugh Bonneville első folytatásfilmje.

(hp)
 

Paddington kitalálója, Michael Bond 1956-ban kezdett el dolgozni a karakteren, két évvel később pedig megjelent a Paddington-könyvsorozat első része.

(hp)
 

A Paddington könyvek szerzőjének, Michael Bondnak a 90. születésnapját mondták el, hogy elkészül a második rész.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.