Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
32
Képek
5
Videók
 
drg0602   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Fantasztikus aranyos film, teli vicces helyenként drámai jelenetekkel. Egy aranyos történet, amely megmutatja egy kutyus négy útját. Nekem nagyon tetszett. Tényleg nagyon aranyos, zseniális alkotás. Mindenkinek ajánlom!

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Amikor meghallottam, hogy folytatják a filmet megijedtem, hogy elrontják az előző film hangulatát, de bevallom, kellemeset csalódtam. Isteni romantikus film kerekedett ki a film végére. Nagyon érzelmes, soszor szívfacsaró, ahogy az életei végére ér a kutyi, de ettől is lesz olyan jó ez a film. A film vége nagyon szép lezárása Bale életének.


 
rainman   2020. 01. 04.

A giccs határán egyensúlyozó kutyás film. Gyakorlatilag minden kutyafilmes közhely szerepel benne, de ezeket olyan ügyesen keveri, hogy eléggé viccesre, romantikusra és drámaira sikerült. A narratíva végig a kutya szemszöge, ez okos döntés volt a készítők részéről. Meglepődtem, de egy könnycseppet belőlem is kisajtolt. Nem maradandó film, de egy összebújós hideg estére pont megteszi.

 
tofis   2019. 06. 07.

Bevallom, kicsit féltem, hogy ez a film engem nem fog tudni lekötni, hiszen egy barátomat kísértem el a vetítésre, aki odáig volt érte. Be kell lássam, hogy bár nem az én műfajom, az alkotók mintha erre is gondoltak volna. Nagyon tömött sztori, amelyben mindenki talál magának valamit, amin elgondolkodhat. Teljesen felfrissülve jöttem ki a moziból, és nem azért mert bealudtam volna rajta. ;)

 
ollókéz   2019. 06. 06.

Mélyen megindító film, ez már nem a nagy klasszikus Lessie történet, amelyre akaratlanul is asszociálni szoktak az emberek. Szerintem egyszerűen lebilincselő a történet, a forgatási helyszíneknek köszönhetően a látvány meg egyenesen megragadja az ember. Abszolút magába szippantott a film hangulat, így mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Kathryn Prescott
Dennis Quaid
Marg Helgenberger
Marg Helgenberger

A film összbevétele 67 146 590 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 82 688 331 forintot termelt. A hazai mozik összesen 63 852 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bryce Gheisarnek, aki a fiatal Ethant játssza, a valóságban van egy Bailey nevű macskája.

(Shelby07 )
 

A kutya szinkronhangja eredetileg Bradley Cooper lett volna, azonban végül Josh Gadet választották a feladatra.

(Shelby07 )
 

Az Egy kutya négy útja a televíziós sorozatok és tévéfilmek világában már több évtizedes tapasztalattal rendelkező, kétszeres Emmy-díjas Gail Mancuso első egészestés mozifilmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.