Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
32
Képek
5
Videók
 
Adri Kovács   2020. 05. 29.

legújabb vélemény

Az előzménye is rettentően tetszet és most a folytatása is belopta magát a szívembe. Egy nagyon megható és érzelmekkel teli történetet vitt végig ez a 2 film.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Amikor meghallottam, hogy folytatják a filmet megijedtem, hogy elrontják az előző film hangulatát, de bevallom, kellemeset csalódtam. Isteni romantikus film kerekedett ki a film végére. Nagyon érzelmes, soszor szívfacsaró, ahogy az életei végére ér a kutyi, de ettől is lesz olyan jó ez a film. A film vége nagyon szép lezárása Bale életének.


 
rainman   2020. 01. 04.

A giccs határán egyensúlyozó kutyás film. Gyakorlatilag minden kutyafilmes közhely szerepel benne, de ezeket olyan ügyesen keveri, hogy eléggé viccesre, romantikusra és drámaira sikerült. A narratíva végig a kutya szemszöge, ez okos döntés volt a készítők részéről. Meglepődtem, de egy könnycseppet belőlem is kisajtolt. Nem maradandó film, de egy összebújós hideg estére pont megteszi.

 
drg0602   2020. 02. 24.

Fantasztikus aranyos film, teli vicces helyenként drámai jelenetekkel. Egy aranyos történet, amely megmutatja egy kutyus négy útját. Nekem nagyon tetszett. Tényleg nagyon aranyos, zseniális alkotás. Mindenkinek ajánlom!

 
tofis   2019. 06. 07.

Bevallom, kicsit féltem, hogy ez a film engem nem fog tudni lekötni, hiszen egy barátomat kísértem el a vetítésre, aki odáig volt érte. Be kell lássam, hogy bár nem az én műfajom, az alkotók mintha erre is gondoltak volna. Nagyon tömött sztori, amelyben mindenki talál magának valamit, amin elgondolkodhat. Teljesen felfrissülve jöttem ki a moziból, és nem azért mert bealudtam volna rajta. ;)

 
ollókéz   2019. 06. 06.

Mélyen megindító film, ez már nem a nagy klasszikus Lessie történet, amelyre akaratlanul is asszociálni szoktak az emberek. Szerintem egyszerűen lebilincselő a történet, a forgatási helyszíneknek köszönhetően a látvány meg egyenesen megragadja az ember. Abszolút magába szippantott a film hangulat, így mindenkinek csakis ajánlani tudom!

 
miki   2019. 06. 03.

Aki olvasta a könyvet, az be fogja látni, hogy az Egy kutya négy útja egy nagyon hú adaptáció, ami remekül ragadta meg a könyv lényegét. Igazán szívhezszóló, megható és kedves film, ami egyszerűen jó érzéssel tölti el a nézőjét. Előre szólók, hogy egy-két könnycsepp elmorzsolása benne van a pakliban, úgyhogy csajok, legyen nálatok zsepi is. :) Végszóként annyit, hogy biztos nem most láttam utoljára!

Kathryn Prescott
Dennis Quaid
Marg Helgenberger
Marg Helgenberger

A film összbevétele 75 602 573 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 82 688 331 forintot termelt. A hazai mozik összesen 63 852 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bryce Gheisarnek, aki a fiatal Ethant játssza, a valóságban van egy Bailey nevű macskája.

(Shelby07)
 

A kutya szinkronhangja eredetileg Bradley Cooper lett volna, azonban végül Josh Gadet választották a feladatra.

(Shelby07)
 

Az Egy kutya négy útja a televíziós sorozatok és tévéfilmek világában már több évtizedes tapasztalattal rendelkező, kétszeres Emmy-díjas Gail Mancuso első egészestés mozifilmje.

(hp)
 

A 2017-ben bemutatott Egy kutya négy élete folytatása.

(hp)
 

A film W. Bruce Cameron 2012-es azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

Az Amblin Entertainment vezérigazgatója, Michael Wright 2017. június 21-én jelentette be, hogy megkezdték Egy kutya négy élete folyatásának fejlesztését.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon az Egy kutya négy útja 54 százalékon, míg a Metacriticen 43 ponton áll (2019. május).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.