Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

legújabb vélemény

Selena Gomez miatt néztem csak meg ezt a részt mert imádom, de ezt már kár volt legyártani. Fantáziátlan és unalmas volt számomra. Pedig a sorozatot kedveltem.

 
lolita13   2016. 10. 08.

Alig vártam, hogy megnézhessem, mert imádom Selena Gomezt Főleg ott ahol varázsol is :9 és őszintén olyan volt amilyet vártam.


 
Kardos   2016. 08. 07.

Szeretem ezt a sorozatot nagyon de főleg csak selena gomez miatt bevallom. Különben nagyon sekéjesek és idegesítőek a történetek sajnos. Ez amolyan sitcom jellegű sorozat, ami nem éppen a stílusom, de az alaptörténete jól kihasználható és aranyos.

 
J.Fatime   2015. 10. 20.

Nagyon szeretem a sorozatot és szeretem,hogy Selena színésznőként is ilyen jól megállja a helyét nem csak énekesként. Ezt a filmet inkább már mesének mondanám ezzel a varázslatos világával,de attól függetlenül élvezhető és érdekes,nem csak gyerekeknek.

 
katalin19   2015. 10. 31.

A legjobb szerepet Selena játsza a filmben is és a sorozatban is. Példa képem is. Nagyon jól ki van találva minden. Varázslatos tényleg az egész film szereplőkkel együtt mindennel együtt. :D

Selena Gomez
Selena Gomez
Jake T. Austin
Gregg Sulkin
Selena Gomez
Maria Canals-Barrera
David DeLuise
Jennifer Stone
Selena Gomez
Selena Gomez
Gregg Sulkin
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.