Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
36
Szereplők
5
Vélemények
27
Képek
12
Videók
 
Orosz István   2018. 08. 04.

Az elején volt bennem egy minimális előítélet, hogy a gyerek mese tovább gondolása nem olyan jó ötlet, A Tarzan legendájánál pl.: nem vált be az ötlet erősen gyenge lett. A film viszont mindenben meggyőzött, úgy gondolom, hogy A.A Milne is boldog lenne egy ilyen folytatást látva. Nagyon mély, és érzelmes volt az egész film sok helyen még én is megkönnyeztem. Hálistennek a karakterek megőrizték eredeti jellemüket, így visszarepültem kicsit a gyerekkoromban. Ráadásul humorral is fűszerezték a dolgokat, de azt is megfelelő arányban. Szóval tetszett az az alapszituáció, hogy Róbert Gida aki mindig is vidám gyermek volt szeretett játszani a Százholdaspagony lakóival, a hirtelen felnőtté válás miatt megfeledkezett barátairól, nem boldog felnőttként tengeti a napjait, de egy hirtelen újra találkozás visszaadja a régi boldogságot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
daeril   2018. 08. 01.

Bevallom kicsit furcsa volt Ewan McGregort egy ilyen kedves szerepben látni, de most tényleg meg lehet róla bizonyosodni, hogy mennyire sokoldalú színész is ő valójában. Nem rutinból nyomta le ezt a szerepet, a kissé infantilis ám felnőtt és felelősségteljesen gondolkodó Róbert Gida karakterek számomra abszolút hiteles, sőt megnyerő volt. Ráadásul a film nagyon jól néz ki. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!


 
hedva   2018. 07. 31.

Voltak vegyes érzéseim az első trailer láttán, de a végeredmény megnyőzött. Elbűvölő történetet kaptunk és egy kellemes nyári mozit, Ewan McGregorra egy szavunk sem lehet, de a jól ismert karakterek sem zavaróak ebben az új köntösben. Jó szívvel tudom ajánlani.

 
TPetty   2018. 07. 30.

Én nagyon vártam ezt a filmet, mivel gyerekkoromban az egyik kedvenc mesém volt a Micimackó, és most gyakorlatilag sikerült felidéznem jó néhány kedves emléket. Engem teljesen magával ragadott. Imádtam!

 
doobie   2018. 07. 29.

Nagyon bájos történet a barátságról, a szeretetről és a család fontosságáról. Aki hozzám hasonlóan családos, bátran vigye el a kicsiket a filmre, a Barátom, Róbert Gida minden korosztálynak szól.

Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
 
A Barátom, Róbert Gida egy megható történet és tanmese a család fontosságáról, gyermeki/játékos énünk megtartásáról és arról, hogy a mai rohanó világban érdemes néha megállni és elgondolkodni azon, hogy mi az igazán fontos számunkra. több»
 
A Barátom, Róbert Gida a legelső perceiben nyilvánvalóvá tette, hogy a dráma az élet elkerülhetetlen része, és előbb vagy utóbb, de bizony búcsút kell vennünk azoktól, akiket szeretünk. több»
 
Az eleven plüssök visszavágnak, avagy Micimackó varázsa elvész az élő környezetben. több»
 

A film forgatása 2017. augusztus elején kezdődött meg az Egyesült Királyságban, és november 4-én ért véget.

(hp )
 

A film első trailerét az The Ellen DeGeneres Show-ban mutatták be, melynek Ewan McGregor volt a vendége.

(hp )
 

Ewan McGregor és Marc Forster második közös filmprojektje a "Maradj!" (Stay, 2005) után.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.