Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
36
Szereplők
8
Vélemények
27
Képek
12
Videók
 
Orosz István   2018. 08. 04.

Az elején volt bennem egy minimális előítélet, hogy a gyerek mese tovább gondolása nem olyan jó ötlet, A Tarzan legendájánál pl.: nem vált be az ötlet erősen gyenge lett. A film viszont mindenben meggyőzött, úgy gondolom, hogy A.A Milne is boldog lenne egy ilyen folytatást látva. Nagyon mély, és érzelmes volt az egész film sok helyen még én is megkönnyeztem. Hálistennek a karakterek megőrizték eredeti jellemüket, így visszarepültem kicsit a gyerekkoromban. Ráadásul humorral is fűszerezték a dolgokat, de azt is megfelelő arányban. Szóval tetszett az az alapszituáció, hogy Róbert Gida aki mindig is vidám gyermek volt szeretett játszani a Százholdaspagony lakóival, a hirtelen felnőtté válás miatt megfeledkezett barátairól, nem boldog felnőttként tengeti a napjait, de egy hirtelen újra találkozás visszaadja a régi boldogságot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Ria   2018. 09. 22.

Nos készült már természetesen jobb,és rosszabb konstrukció,a külföldi lapok véleményei nagyon szemben állnak egymással.Én elég kritikusan,és kíváncsian álltam a film elé elfogultságom miatt!Gyermekkorom egyik nagy sztárja volt Mackó,és féltem,elrontják,de pozitívan csalódtam! Ahol abba hagyták a történetet,szóról-szóra ott folytatták. Nyilván vannak szebb animációk,romantikusabb tájak,kis hőseink rettentő viseltes régimódi külseje,a kezdetben zord külsejű pagony,az ember azt gondolja ez egy vicc. Maga a történet mondani valója sem újkeletű... ellenben minden szépen össze lett rakva. Mivel régi játékok,ez látszik is rajtuk,mind külsejükön,mind a régimódi stíluson. Ahogy halad a történet fonala,a táj is egyre csodásabb lesz,és lehetőséget kapunk ebben a rohanó világban,hogy Róbert Gidával együtt tanúljuk meg újra a kis csekély értelmű Mackótól,és gyermeteg társaitól,mi az,ami igazán fontos az életben... Ez a gyermeteg romantika az,amit folyton félre tolunk olyan könnyen,ép ezért tökéletes kicsinek-nagynak egyaránt. Nem csöpögős,nem túl gejl,hanem pozitív,vidám, és egyszerű.


 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Nagyon tetszett. Egyik ismerősöm rángatott el egy vetítésre mert nagyon Micimackó fan. Semmit nem tudtam a filmről, de lehet éppen ezért nagyon tetszett. Nagyon nem gyerekeknek szóló film, nem is értem azokat a szülőket akik elhozták a gyereküket. Kb a gyerekek a 90%-át a történetnek nem értették így. Nagyon szívfacsaró de reménnyel kecsegtető befejezésű film kerekedett belőle. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

 
urbanistaa   2018. 08. 28.

Érdekes volt a Mici Mackónak ez a modern filmes feldolgozása. Nekem elnyerte a tetszésemet, nem zavart, hogy eltért a mesétől és plussz dolgokat tettek bele.

 
daeril   2018. 08. 01.

Bevallom kicsit furcsa volt Ewan McGregort egy ilyen kedves szerepben látni, de most tényleg meg lehet róla bizonyosodni, hogy mennyire sokoldalú színész is ő valójában. Nem rutinból nyomta le ezt a szerepet, a kissé infantilis ám felnőtt és felelősségteljesen gondolkodó Róbert Gida karakterek számomra abszolút hiteles, sőt megnyerő volt. Ráadásul a film nagyon jól néz ki. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
 
A Barátom, Róbert Gida egy megható történet és tanmese a család fontosságáról, gyermeki/játékos énünk megtartásáról és arról, hogy a mai rohanó világban érdemes néha megállni és elgondolkodni azon, hogy mi az igazán fontos számunkra. több»
 
A Barátom, Róbert Gida a legelső perceiben nyilvánvalóvá tette, hogy a dráma az élet elkerülhetetlen része, és előbb vagy utóbb, de bizony búcsút kell vennünk azoktól, akiket szeretünk. több»
 
Az eleven plüssök visszavágnak, avagy Micimackó varázsa elvész az élő környezetben. több»
 

Ugyan az állatkarakterek CGI-al nyerték el végső formájukat, megalkották a báb verzióikat is, hogy a színészeknek megkönnyítsék a forgatást.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A londoni pályaudvaron játszódó jelenetben (Micimackó megszerzi a piros lufit) összesen 400 statiszta vett részt. A valóságban egy használaton kívüli doveri kikötőbeli vasútállomás szolgált forgatási helyszínül.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film forgatása 2017. augusztus elején kezdődött meg az Egyesült Királyságban, és november 4-én ért véget.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.