Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Babe: Malac a városban (1998)

Babe: Pig in the City
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Nagy Zsolt   2019. 06. 12.

legújabb vélemény

Érdekes film, de a malachúsról való lemondás gondolata nem fordult meg a fejemben. Sőt lókolbászt és libahúst is eszem :)

 
indingo   2017. 04. 18.

Kisgyerekként láttam még moziban, ami nagy szó volt, mert egyszer-kétszer mentünk csak évente. akkor nagyon tetszett, de rá kellett jönnöm, hogy már idősebb fejjel is jó a film. Helyes a története és Babe magyar hangját nagyon eltalálták.


 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A malacka nagyon helyes volt a filmben. Ebben a részben az asszony a főszereplő, a gazda kevesebbet szerepelt. Ezt hiányoltam. Kedves, gyermeteg film.

 
Lonka   2018. 08. 30.

Ó, amikor még ilyen filmekre ült be az ember a moziba! Helyes, kedves, igazi családi történet.

 
Bibabac   2017. 10. 02.

Kicsi gyerekként nagyon sokat néztem a tv-ben. Aranyos, kedves kis történet, és még mindig imádom a malackát ^^ Gyerekeknek szerintem élvezetes, de felnőttként már kevés élvezhető jelenetet találok benne.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.