Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Végtelen történet (1984)

Die unendliche Geschichte
Filmadatlap
 
23
Szereplők
22
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Elég rég volt már, hogy én ezt a filmet megnéztem, az rémlik, hogy tökre oda voltam érte. Simán elvarázsolt és látványilag sem volt probléma persze az akkori időkben még.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Régebben láttam már, de arra visszatérők emlékezni, hogy nem voltam tőle elragadtatva. Egynek elment már akkor is, és most is hogy belenéztem így gondolom.


 
Milanman   2015. 05. 04.

Gyermekkorom óriási hatású kedvence, az egyik leghangulatosabb mesefilm a 80-as évekből.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Nagyon szép történet, bár szerintem könyvben ezerszer jobb volt, de azért a film is érdemes legalább egyszer megnézni. A látvány nagyon szép, bár mivel régi a film, ezért olykor inkább viccesnek hatnak a jelenetek. A könyvet nagyon ajánlom aki szereti a minőségi fantasy-t. Gyerekeknek is tökéletes.

 
london2012   2015. 01. 28.

Milliószor láttam de ma is megnézném bármikor jó kis történet érdemes lenne újragondolni és a mai látványelemekkel újradolgozni.

 
Ha egyszer lesz gyerekem, rongyosra fogom nézetni vele ezt az alkotást, addig a saját örömömre nézem újra és újra, mert Fantáziaországra nem lehet ráunni! több»
 

A film a regény feléig követi a cselekményt.

(ps)
 

Falkor megjelenítéséhez egy 13 méteres műanyag bábot építettek, amely mintegy hatezer elemből állt.

(ps)
 

Michael Ende nagyon elégedetlen volt a filmmel, nem is engedte, hogy a film elején látható stáblistán megjelenítsék a nevét.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.