Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Végtelen történet (1984)

Die unendliche Geschichte
Filmadatlap
 
23
Szereplők
24
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Elég rég volt már, hogy én ezt a filmet megnéztem, az rémlik, hogy tökre oda voltam érte. Simán elvarázsolt és látványilag sem volt probléma persze az akkori időkben még.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Régebben láttam már, de arra visszatérők emlékezni, hogy nem voltam tőle elragadtatva. Egynek elment már akkor is, és most is hogy belenéztem így gondolom.


 
Norbert93   2019. 05. 05.

Nagyon régi fantasy, talán az első elfogadható fantasy-k egyike. Kalandos film, a kor technikájának megfelelő, de maga módján egyedi és mesés megoldásokkal és díszletekkel.

 
kevelin Nézhetetlen  2019. 06. 01.

végtelen és unalmas. és végtelenül unalmas. még kisebb koromban néztem meg. de a történetnek se füle se farka. csak annyit jegyeztem hogy alig vártam hogy ez a maratoni semmi véget érjen. semmi nem is ragadt meg belőle pedig a legtöbb filmre amit nézek emlékezek. időpocsékolás abszolút

 
ZozArt89   2019. 07. 16.

Biztos az a baj, hogy mai szemmel néztem meg de kezdtem félni, hogy sose lesz vége ahogy a címe is mondja. Uncsi és teljesen feleslegesnek éreztem. Kidobott idő volt.

 
Ha egyszer lesz gyerekem, rongyosra fogom nézetni vele ezt az alkotást, addig a saját örömömre nézem újra és újra, mert Fantáziaországra nem lehet ráunni! több»
 

A film a regény feléig követi a cselekményt.

(ps)
 

Falkor megjelenítéséhez egy 13 méteres műanyag bábot építettek, amely mintegy hatezer elemből állt.

(ps)
 

Michael Ende nagyon elégedetlen volt a filmmel, nem is engedte, hogy a film elején látható stáblistán megjelenítsék a nevét.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.