Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Klauka89   2020. 05. 17.

legújabb vélemény

Retro kedvenc

Gyerekkorom nagy filmje, ma már nem annyira élvezhető! 1986! David Bowie, nyugodj békében! De egyébként azt hittem csak simán Labirintus a címe, szóval most újat mondtatok köszi! :)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 22.

Fiatal koromban néztem meg,és akkor nagyon bejött.Nemrég ismét megnéztem,de már nem azt az érzést adta,persze,közben eltelt több mint 25 év.J.C. kinőtte magát,jó színésznő lett belőle,és D.Bowie is jól hozta a gonosz karaktert.


 
Timon   2020. 04. 28.

Már az megvett,hogy akkoriban mennyire nagyszerű látványtervezésnek örvendhet.Élmény volt,de rendesen végigizgultam,és semennyire sem volt szájbarágós (inkább szórakoztató) a tanulsága,miszerint jól gondoljuk meg,mit kívánunk...

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Gyerekkoromban meglehetősen féltem ettől a filmtől , amit helyenként még most is meg bírok érteni . Viszont fantasztikus humora van , és ennyi év után sem gagyi, élvezetes volt újranézni, David Bowie játéka és a "kislányé" (aki azóta persze remek színésznővé érett) is jó volt.

 
NorbiP   2017. 03. 10.

Egy béna B-kategóriás nem vicces vígjátékra számítottam. Ezért is lepődtem meg, amikor a film nagyon is vicces, aranyos és szórakoztató volt. A látványt is ki kell emelni, ami ebbe az évbe kifogástalan.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez egy klasszikus film, ami nagyon jól sikerült. Nagyon jó, maradandó jelenetek vannak benne és a színészek is jól játszanak. Ez egy olyan film, amit többször is meg lehet nézni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Zseniális és fantáziadús mesefilm ez. Néhol már már ijesztően oldották meg a rossz csatlósait, vagy a szörnyeket. Gyerekként a tükröktől ez a film miatt féltem, úgyhogy kisgyerekeknek azért nem ajánlanám ezt a musicales jellegű filmet. De nagyon szép történet.

A film összbevétele 12 729 917 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg a baba neve Freddie lett volna, de Tobynak nevezték el, mert az őt játszó Toby Froud csak a saját nevére hallgatott.

(TóthB)
 

A zsonglőrködést a kristálygömbbel a koreográfus végezte, méghozzá vakon.

(kázsé)
 

A főcímben látható baglyot számítógép generálta. Ez volt az első kísérlet fotorealisztikus számítógépes effekt alkalmazására filmben.

(kázsé)
 

David Bowie adta a csecsemő hangját a "Magic Dance" című számban.

(kázsé)
 

Jim Hensont a gyerekei győzték meg, hogy David Bowie játssza Jarethet Sting helyett.

(kázsé)
 

Jareth szerepét majdnem Michael Jackson játszotta el.

(kázsé)
 

Jim Henson utolsó filmje.

(kázsé)
 
Egyszeri megtekintésre mindenképpen ajánlott, de ne várjuk tőle azt a mesés hangulatot, amelyre gyerekkorunkból emlékszünk. több»
 
Megtekintés: Ezt a filmet gyermekként kell látni és akkor beépül a lelkedbe, hogy magaddal vidd a felnőttkorba. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.