Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Gyerekkoromban meglehetősen féltem ettől a filmtől , amit helyenként még most is meg bírok érteni . Viszont fantasztikus humora van , és ennyi év után sem gagyi, élvezetes volt újranézni, David Bowie játéka és a "kislányé" (aki azóta persze remek színésznővé érett) is jó volt.

 
NorbiP   2017. 03. 10.

Egy béna B-kategóriás nem vicces vígjátékra számítottam. Ezért is lepődtem meg, amikor a film nagyon is vicces, aranyos és szórakoztató volt. A látványt is ki kell emelni, ami ebbe az évbe kifogástalan.


 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez egy klasszikus film, ami nagyon jól sikerült. Nagyon jó, maradandó jelenetek vannak benne és a színészek is jól játszanak. Ez egy olyan film, amit többször is meg lehet nézni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Zseniális és fantáziadús mesefilm ez. Néhol már már ijesztően oldották meg a rossz csatlósait, vagy a szörnyeket. Gyerekként a tükröktől ez a film miatt féltem, úgyhogy kisgyerekeknek azért nem ajánlanám ezt a musicales jellegű filmet. De nagyon szép történet.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Pontos, precíz, teljesen élvezhető dramaturgia, hibamentes, ajánlom mindenkinek. Imádtam ezt a filmet, mert teljesen elvarázsolt. Ezen kívül a színészek fantasztikusan alkotnak. Öt csillag.

 
Egyszeri megtekintésre mindenképpen ajánlott, de ne várjuk tőle azt a mesés hangulatot, amelyre gyerekkorunkból emlékszünk. több»
 
Megtekintés: Ezt a filmet gyermekként kell látni és akkor beépül a lelkedbe, hogy magaddal vidd a felnőttkorba. több»
 

A zsonglőrködést a kristálygömbbel a koreográfus Michael Moschen végezte, méghozzá vakon.

(kázsé )
 

A főcímben látható baglyot számítógép generálta. Ez volt az első kísérlet fotorealisztikus számítógépes effekt alkalmazására filmben.

(kázsé )
 

David Bowie adta a csecsemő hangját a "Magic Dance" című számban.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.