Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Kincsvadászok (1985)

The Goonies
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
21
Képek
3
Videók
 
freeman   2021. 02. 04.

legújabb vélemény

0

Király film.

 
a-arnold   2016. 09. 18.

3

Gyerekként nagyon szerettem ezt a filmet, de mai napig megállja a helyét. Izgalmas, végig leköti a nézőt, jók a szinkronhangok is, bátram ajánlom másoknak is!


 
varjú   2016. 04. 09.

3

A Kincsvadászok az egyik legcukibb családi kalandfilm, amit valaha láttam - izgalmas, kedves, néhol persze kellően ijesztő és nagyon-nagyon-nagyon rendben van. Mind a karakterek, mind a gyerekszereplők, de még a gonoszok is olyan arcukat hozzák, ami ... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

2

Nagyon aranyos varázsa van a filmnek, ez nagyon tetszett és elkápráztatott engem. Ettől olyan kedvelhető lesz. Nem kellett sokat gondolkodjak mert azonnal el is bájolt engem.

 
Unique   2015. 03. 22.

2

Gyerekkorom kedvenc kalandfilmje, nagyon sokszor láttam már, de bármikor végig tudom nézni. Ideális családi film, ami ráadásul nagyon szórakoztató is.

 
ZozArt89   2019. 07. 17.

0

Gyermeki szemmel teljesen más volt, mint ma. Viszont sokszor idézik fel mai sorozatokban/filmekben egyaránt. Én mivel régebben már láttam, bármikor újranézném, annyira tetszett.

 
Fintil   2015. 12. 16.

1

A Richard Donner-Chris Colombus-Steven Spielberg trió egy igazán élvezetes gyerekfilmet hozott össze a Kincsvadászok esetében, mert van benne egy kis dráma és megfelelő motiváció, egy kis szerelem, egy kis kaland, egy kis horror és egy kis felnövési ... több»

Galéria (21)

Videók (3)

A film összbevétele 62 613 569 dollár volt (imdb.com).

 

1985-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

21191# a filmben több operaáriát énekel. A színész valóban képzett operaénekes.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő denevérek nem voltak igaziak, papírból készítették őket.

(SódóGA)
 

Astoriában, ahol a filmet forgatták, a polgármester a film bemutatójának napját, június 7-ét a Kincskeresők Napjának nyilvánította.

(SódóGA)
 

A gyerekeknek a forgatás előtt nem mutatták meg a kalózhajót, mert azt gondolták, így hitelesebb lesz a reakciójuk. Ám a felvételt meg kellett ismételni, mert valaki azt mondta a kamerába, hogy "szent szar".

(SódóGA)
 

A filmen szereplő kalózhajót a valóságban is megépítették.

(SódóGA)
 
Spielberg csúcsformában ilyen alkotásokra volt képes produceri minőségben, mert akkor még nem az Oscar díjra hajtott, hanem a benne élő kisgyerek álmait váltotta valóra a filmvásznon, mindannyiunk örömére. Ha esetleg valakinek kimaradt volna az életéből ez a remek darab, nagyon sürgősen pótolja! több»