Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
22
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

legújabb vélemény

Gyerekeknek szánt film, bár az őrnagy néha kicsit erőszakos volt. Felnőtteknek is remek kikapcsolódást tud hozni én meglepően sokat nevettem rajta.

 
ZsoltSon   2016. 11. 07.

meglepoen vicces, aranyos karakterekkel, ami a sracokat illeti. egyszeru tortenet, de nagyon kacagtato, es jo zenevel

A film összbevétele 29 412 050 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Payne őrnagy találkozik a vak kadéttal, gúnyosan Ace Ventura-nak nevezi. Természetesen ez volt az áttörés Jim Carrey számára, aki együtt szerepelt Damon Wayansszal az In Living Color című filmben.

(Thibo84)
 

A film a The Private War of Major Benson (1955) laza átdolgozása.

(Thibo84)
 

A jelenetben, amikor Payne őrnagy (Wayans) először találkozik a kadétokkal, az egyiknek ordítva azt mondja, "én nem vagyok az átkozott testvéred". A kadét a valóságban a nagybátyja, a valódi neve Damien Dante Wayans.

(Thibo84)
 

A terror iskolája (1991) című filmmel azonos helyen forgatták.

(Thibo84)
 

Karakterének kutatása céljából Damon Wayans több hétig DI képzésen vett részt, megtanulva a Tengerészeti Testület követelményeit, valamint a képzés egyéb szempontjait.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.