Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Lemony Snicket - A balszerencse áradása (2004)

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Azt hittem találtam egy egyszerűen nézhető filmet de ez eszement jó lett. Egész jó filmnek tűnt első ránézésre, egy szépen összetákolt történettel egész jól alakító karakterekkel és kellemes hangulattal.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

Kicsit fura filmként tudnám jellemezni. Némi átdolgozást azért megért volna, néhol kicsit üresnek éreztem a filmet.


 
erahurka   2018. 08. 15.

Kellemes kis vígdráma, emlékszem, annak idején moziban láttam és a sok fanyalgó vélemény ellenére akkor is tetszett. Jim Carrey jól tolja az ezernyi szerepet, a film pedig meglepően jól lavírozik a kissé sötét drámaiság és a komikus helyzetek közt úgy, hogy végül egyik sem szorul háttérbe, és nem is válnak egymás kárára.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 22.

A hangulat világa meg maga ugy az egész film lehetne akár egy Tim Burton film is. Nagyon jó film.A könyvet érdemes elolvasni de a film sem lett rossz.

 
Balint   2016. 02. 13.

Egyik kedvenc vígjátékom, emlékszem egyszer kölcsönadtam egy lánynak a DVD-t, hogy mennyire jó, mikor visszaadta azt mondta csak az első pár percet nézte meg mert azt hitte horror film és nem vagyok normális, hogy ezen én nevetek ;)

 

A könyvekben Olaf gróf egyáltalán nem humoros, hanem egy vérfagyasztóan gonosz karakter. A poénok pedig, amiket a filmben hallani tőle, szinte mind Jim Carrey sajátjai, melyek úgy születtek, hogy a színészt a kamerák elé állították a próbafelvételeken és improvizálnia kellett a gróf álruháiba képzelve magát.

(TribeBubu)
 

Jim Carrey a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A Dreamworks stúdió 60. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.