Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Bolhaseb   2018. 11. 24.

legújabb vélemény

Imádom a kiscsajt. Fergeteges a játéka!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Selena Gomez első próbálkozásainak egyike a filmvilágban, ahol egyenlőre nem olyan sikeres, mint az éneklésben, de egy kellemes kis filmet láthatnak azok, akik rászánják az időt.


 
lolita13   2016. 10. 18.

imádom Selena filmjeit így szeretem ezt is bár nem volt nagy szám és kis csaj néha idegesítő volt de voltak vicces részei és aranyos egyszer nézhetős film lett belőle.

 
Timike   2016. 08. 05.

Engem eléggé idegesített a kislány. Viccesnek se találtam a filmet, egyszer talán el tudtam rajta mosolyodni, de ennyi.

 
Kicc   2016. 02. 28.

Unatkoztam, keresgéltem, és ezt találtam. Eredetileg csak Selena miatt akartam megnézni, de végül sokkal jobban tetszett, mint vártam. Általában unom és/vagy utálom a klisé amerikai filmeket, amikben a végére minden szép és jó, de csak miután mindenki átment egy csomó borzalmon. De ez most szuperságos volt, nagyon aranyos, és olyan jólesően végigbőgtem a felét. :')

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.