Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés (2002)

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
VFTS   2016. 08. 07.

Nem volt olyan jó, mint az első rész, de jó. Az, hogy rímekbe beszélnek szerintem remek ötlet volt.

 
Sem Rorrey   2017. 05. 27.

Nagyon sokszor láttam, s mindig tudtam élvezni, személyszerint nekem ez tetszett legjobban az Asterix filmek közül.


 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film nagyon rossz lett. Az első percekben csak pislogtam és nem értettem hova kerültem. Nagyon sok sebből vérzett a történet, emiatt pedig nagyon húztam a számat. Nem tetszett.

 
zselyke   2016. 07. 18.

Az egész film remek végig csak rímekben beszélnek ez Asterix legjobb filmje.

 
LionelMessi10   2018. 10. 12.

Szerintem remekül sikerült gall hőseink újabb izgalmas kalandja, A fáraók földjén játszódó történet a film alaphangját megadja, Építész barátjuk megsegítésére sietve utaznak a Nílus völgyébe, Hogy időben felépítsék palotáját Ceasar szíve hölgyének, Mint mindig, most is sokan próbálnak az útjukba állni, De a varázsital erejével senki sem képes szembeszállni, Tűnjenek az előttük álló akadályok bármilyen nagynak, Teljesítésükben főhőseink semmi kétséget sem hagynak, A történetünk végére sikerül lenyűgözni Kleót és Egyiptom földjét, A római úrnak el kell fogadni, hogy minden a gallok akarata szerint történt. Korosztálytól függetlenül a film mindenkinek remek szórakozást kínál, Ajánlom megnézését, ha az ember kikapcsolódást és jókedvet kíván, Nehéz jó magyar szinkront csinálni, nagyon jól tudom. De a rímekbe szedett sorokat én soha meg nem unom.

 
Asterixék jöttek, láttuk őket és győztek, nem lehet mellélőni velük, ha fel szeretnénk dobni egy borongós nyári délutánt. több»
 

111,1 millió dollár a film összbevétele.

(LionelMessi10)
 

58,5 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A Miramax Family stúdió 20. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.