Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Karácsonyi krónikák 2 (2020)

The Christmas Chronicles: Part Two
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Quartz79   2020. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Az első rész után ez egy hatalmas csalódás.

 
myatom   2020. 12. 05.

0
Amikor az 1. részből már azonnal sejthető, hogy a 2. rész esélyesen ugyanolyan jó lesz

10/10-es, szenzációs mozi. Már az 1. részben lehetett érezni, hogy a Télanyóban ("Miki néni"?), a rénszarvasokban, a manókban (meg látványvilágban), sőt, a vadonatúj nagymacskában sokkal-sokkal több potenciál van, mint ami ki tudott bontakozni. Sajnos a hosszabb játékidő ellenére ennek az lett az ára, hogy Teddy-báty sokkal kisebb szerepet kapott (pedig már barátnője is akadt mostanra). Pozitív volt, hogy kapott a 2. rész egy időutazásos családi vonatkozást is. A magyarított 2. részes éneklés viszont egy picit csalódás volt nekem. Goldie Hawn fergetegesen néz ki 75 évesen (pedig 2002 óta nem vállalt szerepet), illetve Kurt Russellel úgy alkotnak fantasztikus párt 1983 óta (korábbi több válás miatt házasság nélkül), hogy közös jutalomjátékukból sugárzik az életöröm. Tartalmas, sűrű, nagyon szerethető családi mozi. Simán kinézne belőle 3. rész, ha vállalná Kurt Russel.


 
Kanyi   2020. 12. 21.

0

Az első részre se lehet panasz, de erre főképp nem, jobban sikerült, mint az elődje, véleményem szerint. Kurt Russelnek pedig tökéeltesen áll a Télapó szerep.

 
Torres9   2020. 12. 02.

0

Na, jó...nekem már az első rész is nagyon bejött, persze a lényeg az, hogy nem kell sokat várni a folytatástól sem. Nagyon aranyos és kedves történet, és őszintén szólva hihetetlen jó volt látni Kurt Russellt és Goldie Hawt egy ilyen könnyed és aranyos szerepben. Igazán jól állt nekik.

 
Attila   2020. 11. 28.

0

Színtiszta karácsonyi hangulat és szórakozás - a második és pont annyira cuki film, mint amennyire az első volt, megtekintésre érdemes.

 
philboy   2020. 11. 26.

0

Az idős Kurt Russel annyira tökéletes Mikulás, hogy nehéz utána bárki másra osztani ezt a szerepet. Látszik rajta, hogy élvezi, és ha más nem is, ez tényleg el tudja vinni a filmet.

 
Jackob   2020. 11. 25.

0

AZ elsőt még tudtam élvezni is, holott nagyon nem voltam célcsoport, ez viszont a folytatások gyakori hibájába esik, avagy túl akarja tolni a működő paneleket, ettől viszont nincs benne egyensúly.

Galéria (8)

Kurt Russell

Videók (2)

 

Goldie Hawn (1945–) hat évvel idősebb, mint Kurt Russel (1951–). Párkapcsolatuk – házasság nélkül – 1983-tól napjainkig tart. Már 1968-ban találkoztak, sőt, Kurt be is próbálkozott az akkor 23 éves színésznőnél, de nem jött össze, mert Goldie túl fiatalnak gondolta a 17 éves Kurtot. Goldie-nak 1983 előtt már volt két válással végződő házassága (a másodikból származik Kate Hudson, a neves színésznő), ahogy Kurtnek is volt addigra egy válása. A válások nagyban hozzájárultak, hogy nem házasodtak össze "jó kapcsolathoz nem kell papír" jeligével. Egy közös fiuk van, Watt Russel, aki 1986-ban született. Bár stabil kapcsolatban élnek ("álompár"), a bulvármédia sokszor feszegette, hogy nyílt kapcsolat az övék, mind a ketten kacsingattak másokra is. Kapcsolatukat úgy írják le, hogy tűz (Kurt) és víz (Goldie). Goldie egyébként folyamatosan meztelenkedő zsidó családból jött, de mára már buddhista lett.

(myatom)
 

Goldie Hawnnak és Kurt Russelnek öt közös filmje van. A Karácsonyi krónikák előtt 1987-ben (4 évvel megismerkedésük, illetve összejövetelük után) dolgoztak együtt közös filmben, az igen kiváló Vasmacska kölykeiben, amiből egyébként nemrég készült egy nem túl jól sikerült remake (nemcserével).

(myatom)
 

Chris Columbus rendező (akinek a Reszkessetek betörők 1-2-t, a Mrs. Doubtfire-t stb. köszönhetjük) úgy tudja, hogy Kurt Russel fontolgatja a nyugdíjba vonulást, ami erősen megkérdőjelezné a Karácsonyi Krónikák 3. elkészültét.

(myatom)
 

Goldie Hawn és Kurt Russel 1983 óta élnek párkapcsolatban.

(Varga_Júlia)
 
Goldie Hawn és Kurt Russel 37 éve tartó kapcsolatának sikerültebben is emléket lehetett volna állítani, de a két veterán színészlegenda annyira kedves együtt, hogy a kedvükért a világ legrosszabb karácsonyi filmjének is hajlandó lennék megbocsátani. Már meg is tettem. több»