Karácsonyi krónikák 2

The Christmas Chronicles: Part Two

2023.12.26 Fikatours_blogger

A második részben hiába tették magukat ugyanolyan színvonalon az alkotók, sajnos már oda az újdonság varázsa. A Russell házaspárnak viszont jól állt ez a szerep.

2022.12.26 Artemisia

a nap véleménye

Mikulás újra akcióban

Kurt Russell Mikulása 2 év után visszatért Goldie Hawn Mikulásnéjával kiegészülve, hogy újra megmentsék a karácsony szellemét. A viszonylag jól sikerült első részben a Pierce családnak – különösen Teddynek – sikerült túljutnia egy nagyon nehéz idősza... Teljes kritika

2021.12.10 Klauka89

A második részre négyest tudok adni, mert ez már inkább mese. Csili-vili mese, mese, mátka, féreglyukon keresztül pikk-pakk Cancunból az Északi-sarkra röppennek, ez olyan gyerekdimenzió. De Goldie Hawnt szeretem, Kurttel rendkívül jó párost alkotnak,... Több

2021.05.21 kevelin

Nagyon kritikus vagyok a karácsonyi filmekkel kapcsolatban. Ez egészen véletlenül jött velem szembe a Netflixen, de nekem borzasztóan tetszett. Télanyó is végre szerepet kapott, nem az a tipikus mikulásos karácsonyi film. Mindkét része nagyon tetszett, családosoknak, gyerekeknek kifejezetten ajánlom.

2022.12.26 Török389133

Az első rész nagyon jó volt, ez viszont kb. 5 éveseknek készült, a poénok eltűntek, borzasztó unalmas az egész.

2020.12.05 myatom

Amikor az 1. részből már azonnal sejthető, hogy a 2. rész esélyesen ugyanolyan jó lesz

10/10-es, szenzációs mozi. Már az 1. részben lehetett érezni, hogy a Télanyóban ("Miki néni"?), a rénszarvasokban, a manókban (meg látványvilágban), sőt, a vadonatúj nagymacskában sokkal-sokkal több potenciál van, mint ami ki tudott bontakozni. Sajno... Több

2020.12.21 Kanyi

Az első részre se lehet panasz, de erre főképp nem, jobban sikerült, mint az elődje, véleményem szerint. Kurt Russelnek pedig tökéeltesen áll a Télapó szerep.

2020.11.26 philboy

Az idős Kurt Russel annyira tökéletes Mikulás, hogy nehéz utána bárki másra osztani ezt a szerepet. Látszik rajta, hogy élvezi, és ha más nem is, ez tényleg el tudja vinni a filmet.

2020.12.02 Torres9

Na, jó...nekem már az első rész is nagyon bejött, persze a lényeg az, hogy nem kell sokat várni a folytatástól sem. Nagyon aranyos és kedves történet, és őszintén szólva hihetetlen jó volt látni Kurt Russellt és Goldie Hawt egy ilyen könnyed és aranyos szerepben. Igazán jól állt nekik.

2020.11.25 Jackob

AZ elsőt még tudtam élvezni is, holott nagyon nem voltam célcsoport, ez viszont a folytatások gyakori hibájába esik, avagy túl akarja tolni a működő paneleket, ettől viszont nincs benne egyensúly.

2020.11.28 Attila

Színtiszta karácsonyi hangulat és szórakozás - a második és pont annyira cuki film, mint amennyire az első volt, megtekintésre érdemes.

2020.12.26 Quartz79

Az első rész után ez egy hatalmas csalódás.