Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
84%

Karácsonyi krónikák (2018)

The Christmas Chronicles
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
4
Videók
 
rainman   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Ízig-vérig karácsonyi film, elsősorban a kisebb korosztálynak, de olyan tipikus egészcsaládos szórakozásnak elmegy a téli szünetben. Kurt Russel a Mikulás szerepében nagyon lopja az egész show-t, lubickol a szerepben. Időnként bájos, időnként bugyuta... több»

 
hp   2020. 11. 27.

0

Nem volt ez rossz, bár néha egy kicsit már túlságosan elszabadult, de Kurt Russell azért vitte a prímet. A maga módján tanulságos és szórakoztató, de inkább a fiatalabb korosztálynak lehetne ajánlani. Mindenesetre, ha ez bejött, akkor érdemes nekiugr... több»


 
BoBamburg   2019. 12. 31.

0

Jópofa karácsonyi film, de nem egy kiemelkedő darab, inkább az a unalmas téli napokon elmegy ha nincs épp más a tv-ben kategória. Mondjuk az tagadhatatlan, hogy az öreg Kurt Russell zseniális, mint télapó.

 
myatom   2020. 12. 04.

1

Nálam 10/10-es, nagyon kiváló, jó érzéseket keltő, abszolút családi vígjáték sok-sok ragyogó ötlettel, kiváló megvalósítással. Kiváló bizonyíték arra, hogy még mostanság is lehet szívvel-lélekkel friss filmet csinálni, ami fáradhatatlanul és kiszámít... több»

 
Kanyi   2020. 12. 21.

0

Végre nem egy szokványos Télapós, mézes-mázas film, néha egy kicsit azért enged magából, de összességében rendben van.

Galéria (5)

Videók (4)

 

Goldie Hawn (1945–) hat évvel idősebb, mint Kurt Russel (1951–). Párkapcsolatuk – házasság nélkül – 1983-tól napjainkig tart. Már 1968-ban találkoztak, sőt, Kurt be is próbálkozott az akkor 23 éves színésznőnél, de nem jött össze, mert Goldie túl fiatalnak gondolta a 17 éves Kurtot. Goldie-nak 1983 előtt már volt két válással végződő házassága (a másodikból származik Kate Hudson, a neves színésznő), ahogy Kurtnek is volt addigra egy válása. A válások nagyban hozzájárultak, hogy nem házasodtak össze "jó kapcsolathoz nem kell papír" jeligével. Egy közös fiuk van, Watt Russel, aki 1986-ban született. Bár stabil kapcsolatban élnek ("álompár"), a bulvármédia sokszor feszegette, hogy nyílt kapcsolat az övék, mind a ketten kacsingattak másokra is. Kapcsolatukat úgy írják le, hogy tűz (Kurt) és víz (Goldie). Goldie egyébként folyamatosan meztelenkedő zsidó családból jött, de mára már buddhista lett.

(myatom )
 

Goldie Hawnnak és Kurt Russelnek öt közös filmje van. A Karácsonyi krónikák előtt 1987-ben (4 évvel megismerkedésük, illetve összejövetelük után) dolgoztak együtt közös filmben, az igen kiváló Vasmacska kölykeiben, amiből egyébként nemrég készült egy nem túl jól sikerült remake (nemcserével).

(myatom )
 

Chris Columbus rendező (akinek köszenhetjük a Reszkessetek betörők 1-2-t, a Mrs.Doubtfire-t, illetve ő rendezte a folytatást, a Karácsonyi krónikák 2 (2020)-t stb.) úgy tudja, hog Kurt Russel a fontolgatja a nyugdíjba vnulást, ami erősen megkérdőjelezné egy esetleges Karácsonyi Krónikák 3. elkészültét.

(myatom )
 

Oliver Hudson Goldie Hawn fia, aki szintén szerepel a filmben. Goldie és Kurt Russel pedig 35 éve élnek boldog kapcsolatban.

(dailyfilmsan )
 

A Mikulás listáján többek közt Kurt Russel unokáinak neve is szerepel.

(dailyfilmsan )