Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Karácsonyi krónikák (2018)

The Christmas Chronicles
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
4
Videók
 
rainman   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Ízig-vérig karácsonyi film, elsősorban a kisebb korosztálynak, de olyan tipikus egészcsaládos szórakozásnak elmegy a téli szünetben. Kurt Russel a Mikulás szerepében nagyon lopja az egész show-t, lubickol a szerepben. Időnként bájos, időnként bugyuta... több»

 
hp   2020. 11. 27.

0

Nem volt ez rossz, bár néha egy kicsit már túlságosan elszabadult, de Kurt Russell azért vitte a prímet. A maga módján tanulságos és szórakoztató, de inkább a fiatalabb korosztálynak lehetne ajánlani. Mindenesetre, ha ez bejött, akkor érdemes nekiugr... több»


 
myatom   2020. 12. 04.

1

Nálam 10/10-es, nagyon kiváló, jó érzéseket keltő, abszolút családi vígjáték sok-sok ragyogó ötlettel, kiváló megvalósítással. Kiváló bizonyíték arra, hogy még mostanság is lehet szívvel-lélekkel friss filmet csinálni, ami fáradhatatlanul és kiszámít... több»

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

0

Jópofa karácsonyi film, de nem egy kiemelkedő darab, inkább az a unalmas téli napokon elmegy ha nincs épp más a tv-ben kategória. Mondjuk az tagadhatatlan, hogy az öreg Kurt Russell zseniális, mint télapó.

 
Kanyi   2020. 12. 21.

0

Végre nem egy szokványos Télapós, mézes-mázas film, néha egy kicsit azért enged magából, de összességében rendben van.

Galéria (5)

Videók (4)

 

Goldie Hawn (1945–) hat évvel idősebb, mint Kurt Russel (1951–). Párkapcsolatuk – házasság nélkül – 1983-tól napjainkig tart. Már 1968-ban találkoztak, sőt, Kurt be is próbálkozott az akkor 23 éves színésznőnél, de nem jött össze, mert Goldie túl fiatalnak gondolta a 17 éves Kurtot. Goldie-nak 1983 előtt már volt két válással végződő házassága (a másodikból származik Kate Hudson, a neves színésznő), ahogy Kurtnek is volt addigra egy válása. A válások nagyban hozzájárultak, hogy nem házasodtak össze "jó kapcsolathoz nem kell papír" jeligével. Egy közös fiuk van, Watt Russel, aki 1986-ban született. Bár stabil kapcsolatban élnek ("álompár"), a bulvármédia sokszor feszegette, hogy nyílt kapcsolat az övék, mind a ketten kacsingattak másokra is. Kapcsolatukat úgy írják le, hogy tűz (Kurt) és víz (Goldie). Goldie egyébként folyamatosan meztelenkedő zsidó családból jött, de mára már buddhista lett.

(myatom)
 

Goldie Hawnnak és Kurt Russelnek öt közös filmje van. A Karácsonyi krónikák előtt 1987-ben (4 évvel megismerkedésük, illetve összejövetelük után) dolgoztak együtt közös filmben, az igen kiváló Vasmacska kölykeiben, amiből egyébként nemrég készült egy nem túl jól sikerült remake (nemcserével).

(myatom)
 

Chris Columbus rendező (akinek köszenhetjük a Reszkessetek betörők 1-2-t, a Mrs.Doubtfire-t, illetve ő rendezte a folytatást, a Karácsonyi krónikák 2 (2020)-t stb.) úgy tudja, hog Kurt Russel a fontolgatja a nyugdíjba vnulást, ami erősen megkérdőjelezné egy esetleges Karácsonyi Krónikák 3. elkészültét.

(myatom)
 

Oliver Hudson Goldie Hawn fia, aki szintén szerepel a filmben. Goldie és Kurt Russel pedig 35 éve élnek boldog kapcsolatban.

(dailyfilmsan)
 

A Mikulás listáján többek közt Kurt Russel unokáinak neve is szerepel.

(dailyfilmsan)