Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA

The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
4
Videók
 
NGN   2020. 01. 05.

legújabb vélemény

Télapó itt van Kurt Russell módra

Kurt Russell, mint a télapó? Igen, ebben a filmben ő játssza a szakállas öregurat és azt kell, hogy mondjam egészen kellemes kis alakítás az övé. Nagyon jól áll neki a szerep, egy igazi vagány és laza oldaláról ismerhetjük meg most a gyerekek kedvencét. A szán, a rénszarvasok, sőt még CGI manók is vannak, szóval minden kelléke a télapónak amire csak szüksége lehet. A történet amúgy egy testvérpárról szól, Kateről és Teddyről, akik miután elveszítették az édesapjukat kissé eltávolodnak egymástól. De mit ad isten, sikerül levideózniuk a télapót, ami után belekerülnek a kalandok kellős közepébe. Útitársai és segítői lesznek a szánon, és versenyt futnak az idővel, hogy az utolsó ajándék is a helyére kerülhessen. Igazi karácsonyi filmről van szó, a kötelező mondanivalóval felvértezve, a testvéri szeretetről és természetesen a végén, hogy az igazi ajándék ha együtt van a család. Nem egy korszakalkotó film, de mégis megvan a bája, persze ehhez kellett egy zseniális Kurt Russell is akinek tényleg ez a jutalomjátéka, mert látszik rajta, hogy élvezi a szerepét és kellően beleéli magát. A film végén "télanyó" szerepében Goldie Hawn, akivel a valóságban is egy párt alkotnak, szóval jó ötlet volt őt is beletenni, még ha nem is szerepel olyan sokat. A film rendezője amúgy Clay Kaytis, akinek az Angry Birds mozi első részét köszönhettük. Igaz, már elmúltak az ünnepek, de talán még nem késő bepótolni ezt a filmet, ha eddig kimaradt volna, mert tényleg kedves kis családi mókázás.

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

Jópofa karácsonyi film, de nem egy kiemelkedő darab, inkább az a unalmas téli napokon elmegy ha nincs épp más a tv-ben kategória. Mondjuk az tagadhatatlan, hogy az öreg Kurt Russell zseniális, mint télapó.

 

Oliver Hudson Goldie Hawn fia, aki szintén szerepel a filmben. Goldie és Kurt Russel pedig 35 éve élnek boldog házasságban.

(dailyfilmsan)
 

A Mikulás listáján többek közt Kurt Russel unokáinak neve is szerepel.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.