Netflix: Óriási rekordot döntött Adam Sandler legújabb filmje, új sorozat dominál a platformon

A közönség újból érdeklődik a Squid Game/Nyerd meg az életed iránt, köszönhetően a Netflix nagy sikerű koreai sorozaton alapuló reality versenysorozatának.

A Nyerd meg az életed: A kihívás a november 20-tól 26-ig tartó héten az 1. helyen debütált a streamer angol nyelvű TV-listáján, 20,1 millió megtekintéssel. Ez elég nagy siker egy tévésorozat számára az első héten, különösen, ha csak öt epizód áll rendelkezésre a nézőknek. A fennmaradó epizódok várhatóan a következő két hétben fognak megjelenni.

A spinoff egyúttal a Squid Game-et is visszahozta a nem angol sorozatok listájára, ahol a sorozat a 6. helyen landolt 1,6 milliós nézettséggel. A Squid Game jelenleg a Netflix minden idők legnépszerűbb sorozata.

Az angol nyelvű lista második helyén A korona 6. évadának 1. részlete állt. Az első négy epizód 8,8 millió megtekintést ért el a Netflixen az első teljes héten, miután november 16-án debütált a streameren. A fennmaradó epizódok decemberben érkeznek.

A láthatatlan fény a 4. helyen végzett 3,3 milliós nézettséggel, Adam Sandler pedig idén másodszor vette be a Netflixet egy új filmmel!

Legújabb animációs projektje, a Leo 34,6 milliós nézettséggel debütált az angol filmlista élén – és könnyen a hét legnézettebb címévé vált. Ez egyben a valaha volt legnagyobb Netflix-animációs film debütálás!

Szintén szerepel a listán David Fincher A gyilkos című filmje harmadik hete, amely a 3. helyen végzett 8,8 milliós nézettséggel.

A Minden idők legjobb karácsonya a második helyen landolt 13,3 milliós megtekintéssel, a Karácsonyi krónikák a hetedik helyen áll 3,4 milliós megtekintéssel, a Karácsonyi románc pedig a tizedik lett 2,7 milliós megtekintéssel.

78 Leo  (2023)

animáció | családi | vígjáték

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»