Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Csupasz pisztoly (1988)

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Filmadatlap
 
34
Szereplők
54
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Leslie Nielsen
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen

Videók (2)

 
Filmimado   2022. 08. 20.

legújabb vélemény

0

Elképesztően vicces, látványos, izgalmas és szórakoztató film. A színészi játék meggyőző, mindvégig rendületlenül parodizálja a bűnügyi filmek klasszikus stílusát; röviden szólva, az egész zseniálisan fergeteges.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Nem rossz film, néhol kicsit erőltetett, dehát a LEslie Nielsen filmek már csak ilyenek

 
indingo   2019. 01. 18.

0

Egyszóval jellemezhetnénk egy elmebeteg film, amin felhőtlenül szórakozhatunk, ötletekkel és poénokkal fűszerezve könnyed esti vacsora, főleg ha a nevetés fogyaszt, de ha nem hát a a lelket tölti fel.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

0

A két Zucker,és Nielsen zseniális mozija!Elmebeteg,eszeveszett,és őrületes film.Mindent,és mindenkit kifiguráz,de hihetetlenül poénos,aranyos módon! Mindenkinek ajánlott!

 
Thibo84   2019. 05. 17.

0

Leslie Nielsen egyik legnagyobb filmje. A mai napig megdolgoztatja a rekeszizmaimat. Egyik poén éri a másikat. Vannak benne túlzások is, de ez nem az ahol értelmet kell keresni. Az ember kikapcsolja magát, csak élvezi és könyékig elmerülhet a humor v... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Eszeveszett módon beteg vígjáték. Ez nem az a fajta ami mondhatni igényes, ez direkt ilyen végtelenül elborult vígjáték de szerethető. Nálam bizony bejön az ilyen elvontság. Remek volt.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 28.

0

A nagy komika királyai a Zucker testvérek és Leslie Nilsen közös munkásságának egyik termése. Fellelhetünk a filmben sok kiparodizált elemet, viszont itt még a saját gondolatokat is használták a készítők. Örökzöld darab így szerintem kevesen inkább a... több»

A film összbevétele 78 041 829 dollár volt (imdb.com).

 

A sorozat alapjául a Nagyon különleges ügyosztály tévés sorozat szolgált, melynek főszerepét szintén Leslie Nielsen játszotta.

(JRD )
 

A filmben sok filmes utalás van. Ilyen az Aki legyőzte Al Caponét, Casablanca, Piszkos Harry és a Keresztapa.

(JRD )
 

A stadion jelenetet a Dodger Stadiumban vették fel.

(JRD )
 

A királynős jelenetet valós helyszínen forgatták. Az akkori Ambassador Hotel falai szolgáltak díszletül, melynek ez a filmforgatás volt az utolsó hattyútánca. Nem sokkal utána bezárt.

(JRD )
 

Ez a film is szerepel az 1000 film - Amit látnod kell, mielőtt meghalsz c. könyvben, melyet Steven J. Schneider szerkesztett.

(Bob)