Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87

Csupasz pisztoly (1988)

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Filmadatlap
 
34
Szereplők
52
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Agyilag teljesen elborult film. Egyszerűen nem lehet röhögés nélkül kibírni. Gyerekkorom óta az egyik kedvenc. Bármilyen korosztálynak szívből ajánlom.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nem rossz film, néhol kicsit erőltetett, dehát a LEslie Nielsen filmek már csak ilyenek


 
indingo   2019. 01. 18.

Egyszóval jellemezhetnénk egy elmebeteg film, amin felhőtlenül szórakozhatunk, ötletekkel és poénokkal fűszerezve könnyed esti vacsora, főleg ha a nevetés fogyaszt, de ha nem hát a a lelket tölti fel.

 
Deku   2017. 07. 10.

Eszeveszett módon beteg vígjáték. Ez nem az a fajta ami mondhatni igényes, ez direkt ilyen végtelenül elborult vígjáték de szerethető. Nálam bizony bejön az ilyen elvontság. Remek volt.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 28.

A nagy komika királyai a Zucker testvérek és Leslie Nilsen közös munkásságának egyik termése. Fellelhetünk a filmben sok kiparodizált elemet, viszont itt még a saját gondolatokat is használták a készítők. Örökzöld darab így szerintem kevesen inkább a nagyon fiatal korosztály nem tudja mi is az a Csupasz pisztoly. Nagyon fejtegetni sem kell miben rejlik szórakoztató mivolta. Szerintem ez egy kihagyhatatlan darab.

Leslie Nielsen
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen

A film összbevétele 78 041 829 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film is szerepel az 1000 film - Amit látnod kell, mielőtt meghalsz c. könyvben, melyet Steven J. Schneider szerkesztett.

(Bob)
 

A II. Erzsébetet alakító hölgy a valóságban is a királynő imitátoraként kereste kenyerét.

(Bob)
 

Ricardo Montalban kapta meg Frank ellenlábásanák a szerepét, mert az alkotóknak nagyon bejött az alakítása a Star Trek 2. - Khan haragja c. filmben.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.