Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2020. 07. 22.

legújabb vélemény

A paródiák királya

A paródia nagyon nehéz műfaj, ráadásul az évek múltán már nem is igazán aktuális, mivel a kiparodizált filmek sem azok vagy rosszabb esetben el is felejtették őket. A Csupasz Pisztoly széria az egyetlen, ami valószínűleg mindig vicces és idézhető is marad, akár az új generációk számára is. Vannak mai szemmel gyengébb és kínosabb jelenetei, de ezek egy részénél betudható az is, hogy évtizedeken keresztül "nyúlták le" a stílusát több-kevesebb (inkább utóbbi) sikerrel. Azzal, hogy gyakorlatilag ugyanazt a viccet láttuk nagyrészt borzalmas paródiákban, kopott a Csupasz Pisztoly széria renoméja is, de felesleges egy kalap alá venni a gyenge másolatokkal, főleg annak függvényében, hogy a Leslie Nielsen főszereplésével készült paródiák egyfajta műfajteremtést és kultuszt alakították ki maguk körül.

 
indingo   2019. 03. 17.

Egy hamisítatlan Leslie Nielsen film. Nem sokan tudják azt, amit ő. Egyedi humor és egy kicsit beteg történet.


 
Deku   2017. 10. 14.

Lehet, hogy már elég elcsépelt lett és lenyúztak minden bőrt róla akkor is bejött és még mindig szakadtam mint az eső. Ezt a filmet én egyszerűen nem tudtam nem kedvelni. Nagyon kellemes volt a film története, nem volt benne felesleges plusz jelenet, sem pedig unalmas párbeszédek. Bármikor újranézném.

 
Thibo84   2019. 05. 17.

Sajna érződik a filmen, hogy rendező váltás történt. Hiába jó a humora továbbra is, de valamiért még is más, mint az első és második rész. Hiába teszi oda magát Nielsen és a visszatérő színész társai, még is hiányzik nekem belőle David Zucker keze munkája, még az ellenére is, hogy a forgatókönyv részben neki köszönhető.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Frank Drebin örök,és elpusztíthatatlan.Örök klasszikus.Azt hiszem Leslie Nielsen korunk egyik legjobb komikus színésze volt. Hihetetlenül jól játszott,és itt is sziporkázik!!! Kötelező darab!

 
MMcFly2015   2016. 09. 25.

Nem csodálkozom, hogy nem csináltak több Csupasz pisztoly filmet. A trilógia utolsó darabja lett a leggyengébb. Érződik rajta, hogy a rendező is más lett, és a témából is kezdtek kifogyni. Az első két része a darabnak nagyon magasra tette a lécet, a harmadik meg már inkább kezd hasonlítani a 2000-res évek paródiáira. Ha Leslie Nielsen nevét hallom, egyből a Csupasz pisztoly ugrik be, nem véletlenül, talán a legjobb és legviccesebb filmjei. De szerintem a széria harmadik részénél egy Sziki-szökevény nagyobbat üt.

 
Syracuse   2015. 05. 15.

Egyszerűen nem tudom lejjebb pontozni, ha még 150 folytatása lenne - természetesen ugyanezen a színvonalon - akkor mind a 153 film 5 csillagot kapna. Agyhalál az egész, de ezért szeretjük. jazzy-nek pedig üzenem, hogy 5 csillagot írt a kritikába, de csak 3-at adott. :D

A film összbevétele 51 132 598 dollár volt (imdb.com).

 

Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet a hanglemezek után kapta a nevét, és eredetileg Naked Gun 33 1/3: Just For the Record néven futott volna, mert a 300 mm-es lemezek lejátszási fordulatszáma általában 33 1/3. Az alkotók azonban megijedtek, hogy a nézők nem értenék a poént, ezért megváltoztatták a címet.

(Bob)
 

A főszereplőkön kívül egyedül "Weird Al" Yankovic és Jeff Wright jelenik meg mindhárom filmben.

(kázsé)
 

O.J. Simpson utolsó filmszerepe.

(kázsé)
 

Raquel Welch első filmje 17 év után.

(kázsé)
 

Leslie Nielsen 12 éven át játszotta Frank Drebin hadnagy szerepét. Ez az utolsó alakítása.

(kázsé)
 

Jane hajszíne minden Csupasz pisztoly filmben más.

(kázsé)
 

Earl Boen ebben a filmben pszichiátert játszik, ahogy a Terminator 2 és 3-ban is.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.