66% 130 szavazat
Félbetépve

Félbetépve

Half Baked
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A haverok jó fejek, bár senki nem csinál semmi értelmeset. A kétbalkezes Kenny Harland Williams merõ véletlenségbõl megmérgezi egy rendõr cukorbeteg lovát. Börtönbe kerül és egymillió dollár óvadék fejében engednék szabadon. A bandatagok egyöntetűen állítják: ki kell hozni Kennyt, bármilyen áron. A legnagyobb haszonnal kecsegtetõ üzlet a drog. Thurgood David Chappelle kihasználja, hogy gyógyszergyárban dolgozik. A többiek összehaverkodnak a környék fõdílerének riválisával és Sir Smoke-A-Lot rapsztárral. Nem éppen megfelelõ pillanatban Thurgood elveszti maradék józan ítélõképességét és beleszeret egy teljesen drogellenes macába, aki mellesleg egy díler lánya.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1998.11.24.
 
2020.02.06 Ed

legújabb vélemény

13 percig néztem, ennyi elég is volt. A "poénok", nem viccesek, inkább erőltetettek és kurva idegesítő, hogy narrálják a filmet .Bármelyik Simpson család, vagy Family guy epizód jobb ennnél.

0
 
2014.11.26 airbus

Szerintem a füvezős komédiák közül az átlagosak közé tartozik. Mondjuk engem nem kapott el a röhögőgörcs, lehet csak szintre kellett volna hoznom magam a filmbeliekkel, de kitudja... :)

0
 
2016.08.01 issue

Hogyan repüljünk? útmutató haladóknak...:) jó kis vígjáték, amit kissé ugyan kikezdett az idő vasfoga, de a maga idejében nagyon nagyokat lehetett rajta röhögni.

0

A film összbevétele 17 278 980 dollár volt (imdb.com).

#1