Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
36
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Puncs   2019. 04. 06.

legújabb vélemény

Jó kis film, bár én a Blöfföt előbb láttam és az jobban is tetszett. Ebben is minden egyes karakter vicces, aki szereti az angol humort, annak ez be fog jönni. A legnagyobb arc kétségtelenül Vinnie Jones, nemcsoda, hogy a Blöffben is szerepet kapott.... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 10.

"Olyan puska, amivel lőni szoktak? Ó, látom te vagy itt az agy. Bizony, a puskával lőni szoktak." Én sosem voltam nagy Guy Ritchie-fan, a filmjei közül sem láttam mindegyiket, de talán éppen ezért nyerte el a tetszésemet az első játékfilmje. Lehet, h... több»


 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Aki a Blöfföt látta és tetszett, ezt se hagyja ki. Hangulatában, stílusában azonosul a Blöffel. Iszonyatosan jó, kellemes kikapcsolódás. 5/5

 
Deku   2017. 07. 10.

Hát ez nekem konkrétan nem tetszett, számomra nem tudott akkora élményt nyújtani a két karakter. A történet nem lett volna rossz de szerintem abban is lett volna mit javítani. Közepes esetleg.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 19.

Mikor megnéztem,ismét végigpörgettem az egész filmet,és megállapítottam,hogy azért nekem annyira nem jött be ez a G.R. rendezésű film.Ízlések és pofonok...Vinnie Jones volt benne a legjobb karakter.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Guy Ritchie stílusa nagyon tetszik. Ez a film még talán jobb is mint a Blöff. Ajánlom mindenkinek.

 
hsanya182   2015. 08. 31.

Összességében egy egyedi hangulatú, túlértékelt csavaros gengszterkomédia, melyben véletlenül több banda keveredik bele ugyanabba a szálba. Igazából a történet ott kezdődik hogy 4 jóbarát pókeren addósságba veri magát, majd minél előbb megpróbáják tö... több»

Galéria (11)

Sting

Videók (1)

A film összbevétele 28 356 188 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti elképzelések szerint Claudia Schiffer is játszott volna a filmben. Ő alakította volna Eddie barátnőjét, s bár a jeleneteit felvették, az összeset kivágták, mert a tesztvetítéseken nem nyerte el a közönség tetszését.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet a Baptista Barryt alakító Lenny McLean emlékének ajánlották, aki az angliai premier előtt egy hónappal hunyt el.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Spoiler: a filmben 16-an halnak meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film a költségeinek több, mint 20-szorosát termelte vissza.

(phanzetomox)
 

Guy Ritchie egy jó poénért képes volt az egész forgatókönyv átírására is. Jó példa erre az a jelenet, amikor a görög Nicket játszó színész véletlenül eltörte az üvegasztalt felvételkor, s a rendezőnek annyira tetszett a színész bamba feje, amit vágott, hogy végül benne hagyta a kész filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított '101 gengszterfilm amit látnod kell, mielőtt meghalsz' című könyvben.

(dulkap)
 

A filmet London (Anglia) különböző pontjain forgatták.

(dulkap)
 

Az angol szàrmazàsú énekes, Sting is szerepet kapott A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső-ben, ő jàtszotta el JD-t, Eddy apjàt. Sting felesége, Trudie Styler pedig executive producere volt a filmnek.

(Bogi87)
 

Guy Ritchie nemcsak rendezője, hanem forgatókönyvírója is a filmnek.

(Bogi87)
 

A filmből szàrmazó bevétel kb. 28 356 188 dollárra rúgott.

(Bogi87)