Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Haláli egy film. Nagyon élveztem a szenvtelenségét, azt hogy kapkodhattam a fejem és figyelnem kellett. Jól elvoltam vele nagyon bejött. Tudom ajánlani azoknak akik szeretik a kihívásokat a filmekben. Meg azoknak akik nem a nyers együgyű és alpári poénokat szeretik.

 
hsanya182   2015. 09. 30.

Hááát, az aranyos kutyarablós beteg sztoriig még vicces volt, vannak benne szórakoztató részek, még mélyebb gondolatok és társadalomat kifigurázó részek, ami jó volt, de a film másik fele zavarosá vált, monoton helyszínen mennek az értelmetlen sületlenségek, így a film összahtását nekem elrontván ezzel unalmassá téve egyhelyben toporgott, kár érte...


 
andor50   2015. 02. 26.

Nagyon szórakoztató, vicces film. A legkiszámíthatatlanabb film amit valaha láttam. Komolyan néhány jelenet olyan véletlenszerűen történik, hogy az valami hihetetlen. Biztosan nem fogja unni senki.

 
Adell89   2015. 11. 12.

Kicsit sem szórakoztató a film. Egyszer sem tudtam elmosolyodni, viszont a vége meglepetés volt,csak csalódással töltött el. Iszonyat rossz film,szenvedés volt az egész.

 
Kristofalmos   2017. 05. 19.

Egyszerűen imádom Martin McDonagh-ot!Ezt a filmet is olyan erdetien,fantasztikus dialógusokkal,remek castinggel,rohadt vicces poénokkal,különleges történetvezetéssel,ám itt is kemény témával(bár nem annira megrázóan mint az In Bruges-ben) hozta csont nélkül.Nagyon várom már a Three Billboards Outside Ebbing,Missouri-t!9/10.

 
... mindenkit arra biztatnék, hogy szánja rá az időt és nézze meg, mert minden hibájával együtt ritkán látni ilyen éjfekete humorral rendelkező, jó értelemben vett dilis filmet. 8/10 több»

A film összbevétele 19 422 261 dollár volt (imdb.com).

 

A temetői jelenetben az egyik sírkövön Crispin Glover neve olvasható.

(SódóGA)
 

A temetői jelenetben az egyik sírkövön a Rourke név olvasható. Charlie szerepét eredetileg Mickey Rourke játszotta volna, de nézeteltérése támadt a rendezővel, visszalépett a forgatástól.

(SódóGA)
 

A hetedik perc környékén, amikor főszereplők az onkológián vannak, a háttérben hallható a hangosbemondóban, hogy: „Dr. Blair, Dr. Blair, Dr. Jane Hamilton, Dr. Jane Hamilton”. Ez egy utalás a Queensrÿche zenekar "Operation: Mindcrime" című albumára. A hangot konkrétan az „Eyes of a Stranger” dalból vették át.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.