Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A hét pszichopata és a si-cu (2012)

Seven Psychopaths
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

0

Haláli egy film. Nagyon élveztem a szenvtelenségét, azt hogy kapkodhattam a fejem és figyelnem kellett. Jól elvoltam vele nagyon bejött. Tudom ajánlani azoknak akik szeretik a kihívásokat a filmekben. Meg azoknak akik nem a nyers együgyű és alpári poénokat szeretik.

 
hsanya182   2015. 09. 30.

1

Hááát, az aranyos kutyarablós beteg sztoriig még vicces volt, vannak benne szórakoztató részek, még mélyebb gondolatok és társadalomat kifigurázó részek, ami jó volt, de a film másik fele zavarosá vált, monoton helyszínen mennek az értelmetlen sületl... több»

 
andor50   2015. 02. 26.

0

Nagyon szórakoztató, vicces film. A legkiszámíthatatlanabb film amit valaha láttam. Komolyan néhány jelenet olyan véletlenszerűen történik, hogy az valami hihetetlen. Biztosan nem fogja unni senki.

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Kicsit sem szórakoztató a film. Egyszer sem tudtam elmosolyodni, viszont a vége meglepetés volt,csak csalódással töltött el. Iszonyat rossz film,szenvedés volt az egész.

 
Kristofalmos   2017. 05. 19.

0

Egyszerűen imádom Martin McDonagh-ot!Ezt a filmet is olyan erdetien,fantasztikus dialógusokkal,remek castinggel,rohadt vicces poénokkal,különleges történetvezetéssel,ám itt is kemény témával(bár nem annira megrázóan mint az In Bruges-ben) hozta csont nélkül.Nagyon várom már a Three Billboards Outside Ebbing,Missouri-t!9/10.

 
migoras   2018. 07. 12.

0

Ez a zavaros, abszurd sztori pont jó arra, hogy kirántson a depresszióból. Egyszerre könnyed és véres, és garantáltan beragad pár idézet az agyadba a filmből. Pont jó, hogy elröhögcsélj egy tisztességes vérengzésen - bár tudjuk, hogy csak azért tudjuk megtenni, mert annyira távol áll a valóságtól, amiben élünk.

 
ollggaalek   2017. 07. 09.

0

Valami nagyon nem jött át nekem ebben a filmben: konkrétan az, hogy kinek volt ezzel a filmmel bármilyen célja. Sőt. Kinek tett ez egyáltalán jót, hogy részt vett vagy szerepelt ebben a produkcióban. Hogy hét pszichopata, azt nem kétlem, de emögött g... több»

A film összbevétele 19 422 261 dollár volt (imdb.com).

 

A temetői jelenetben az egyik sírkövön Crispin Glover neve olvasható.

(SódóGA)
 

A temetői jelenetben az egyik sírkövön a Rourke név olvasható. Charlie szerepét eredetileg Mickey Rourke játszotta volna, de nézeteltérése támadt a rendezővel, visszalépett a forgatástól.

(SódóGA)
 

A hetedik perc környékén, amikor főszereplők az onkológián vannak, a háttérben hallható a hangosbemondóban, hogy: „Dr. Blair, Dr. Blair, Dr. Jane Hamilton, Dr. Jane Hamilton”. Ez egy utalás a Queensrÿche zenekar "Operation: Mindcrime" című albumára. A hangot konkrétan az „Eyes of a Stranger” dalból vették át.

(SódóGA)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a si-cut lelőtték volna a végső küzdelem során. A film készítői azonban tiltakoztak az ellen, hogy állatok elleni erőszakot ábrázoljanak. Billy utal is erre a temetőben, amikor azt mondja: „A nyulat futni hagyjuk, mert nem lehet hagyni, hogy állatok haljanak meg egy filmben. Csak nők.”

(SódóGA)