Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Blöff (2000)

Snatch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
87
Vélemények
75
Képek
2
Videók
Blöff

Galéria (75)

Brad Pitt
Jason Flemyng
Alan Ford
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Jason Statham
Brad Pitt
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Brad Pitt
Jason Statham
Jason Flemyng
Brad Pitt

Videók (2)

 
JRD   2022. 10. 14.

legújabb vélemény

1

Láttam vagy tízszer de a mai napig sem értem, hogy cigónk mit is hablatyol. (Ezért rátettem a feliratot, hogy végre megtudjam!) Szerintem Statham és Pitt kettőse jó választás volt. Eredeti hanggal is jó, bár a magyar hanggal valahogy ütősebb. Nézd meg! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

2

Brad Pitt legjobb filmje szerintem, eszeveszett humorral és kifejezetten jól felépített történettel. A mellékszereplők is telitalálatok voltak és ma már az ő nevük is egybeolvadt a filmvilág kiválóságaival. Statham első igazi nagy durranása.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 15.

1

Jó kis mozi, akció, humor és sok-sok fordulat, ami jellemzi a filmet. Guy Ritchie igazán jól megcsinálta, le a kalappal előtte, bár azért a színészek sem utolsók... Statham, Brad Pitt, Del Toro azért komolyan hozzájárulnak a film sikeréhez. Ajánlott kategória.

 
Deku   2017. 07. 10.

1

Semmi extra nincs benne és ez nagyon unalmassá tette. Egyszer nézhető de nem tudom azt mondani erre a filmre, hogy jó lett. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire vontatott, lassú a történet.

 
dulkap   2017. 04. 10.

1

Ez az a film, ami nézésről nézésre egyre jobb lesz, pedig elsőre is egy kiváló film. Igazi kult klasszikus zseniális forgatókönyvvel, kitűnő színészekkel és hibátlan rendezéssel. Sajnos azóta is ez Ritchie legjobb filmje, de szerencsére a nem túl erő... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

2

Guy Ritchie nagyon jó rendező és hihetetlen szövevényes sztorikat talál ki, aminek nem látod a végét, de valahogy mindig le tudja zárni! Sokan vitatkoznak, hogy a A ravasz, az agy... vagy pedig ez a jobb filmje. Nekem egyértelműen ez! A poénok is job... több»

 
BRANTON   2022. 07. 14.

1
Guy Ritchie nap - Második állomás

Guy Ritchie fantasztikus sikerű első mozija után szintet lépett, méghozzá nem is akárhogyan. 2000-ben elkészítette a Blöff c. mozit, mely szintén hatalmas siker volt, sőt, ha lehet még nagyobb. Három kategóriát vázoltam fel, első állomásomban. Ezeket... teljes kritika»

A film összbevétele 83 557 872 dollár volt (imdb.com).

 

Guy Ritchie egymillió amerikai dollárt fizetett Madonna "Lucky Star" című dalának jogaiért.

(ps)
 

A filmben 26 haláleset történik, de többnyire nem a kamerák előtt.

(ps)
 

Az eredeti változatban 163 alkalommal hangzik el a "fuck" kifejezés.

(ps)
 

Brad Pitt a forgatás végére megtanult káromkodni brit akcentussal és brit szóhasználattal.

(ps)
 

Brad Pitt karakterét a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmet ért kritika ihlette, ugyanis az említett filmben azt kifogásolták a legtöbben, hogy a különböző brit akcentusok miatt nem lehet érteni a karaktereket. Ezért aztán Ritchie előállt egy olyan karakterrel, akit nemhogy a nézők, de még a film szereplői sem értenek.

(ps)