Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Blöff (2000)

Snatch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
85
Vélemények
75
Képek
2
Videók
Blöff

Galéria (75)

Brad Pitt
Jason Flemyng
Alan Ford
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Jason Statham
Brad Pitt
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Brad Pitt
Jason Statham
Jason Flemyng
Brad Pitt

Videók (2)

 
BRANTON   2022. 07. 14.

legújabb vélemény

1
Guy Ritchie nap - Második állomás

Guy Ritchie fantasztikus sikerű első mozija után szintet lépett, méghozzá nem is akárhogyan. 2000-ben elkészítette a Blöff c. mozit, mely szintén hatalmas siker volt, sőt, ha lehet még nagyobb. Három kategóriát vázoltam fel, első állomásomban. Ezeket... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

2

Brad Pitt legjobb filmje szerintem, eszeveszett humorral és kifejezetten jól felépített történettel. A mellékszereplők is telitalálatok voltak és ma már az ő nevük is egybeolvadt a filmvilág kiválóságaival. Statham első igazi nagy durranása.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 15.

1

Jó kis mozi, akció, humor és sok-sok fordulat, ami jellemzi a filmet. Guy Ritchie igazán jól megcsinálta, le a kalappal előtte, bár azért a színészek sem utolsók... Statham, Brad Pitt, Del Toro azért komolyan hozzájárulnak a film sikeréhez. Ajánlott kategória.

 
szaka123   2016. 01. 22.

2

Guy Ritchie nagyon jó rendező és hihetetlen szövevényes sztorikat talál ki, aminek nem látod a végét, de valahogy mindig le tudja zárni! Sokan vitatkoznak, hogy a A ravasz, az agy... vagy pedig ez a jobb filmje. Nekem egyértelműen ez! A poénok is job... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

1

Semmi extra nincs benne és ez nagyon unalmassá tette. Egyszer nézhető de nem tudom azt mondani erre a filmre, hogy jó lett. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire vontatott, lassú a történet.

 
dulkap   2017. 04. 10.

1

Ez az a film, ami nézésről nézésre egyre jobb lesz, pedig elsőre is egy kiváló film. Igazi kult klasszikus zseniális forgatókönyvvel, kitűnő színészekkel és hibátlan rendezéssel. Sajnos azóta is ez Ritchie legjobb filmje, de szerencsére a nem túl erő... több»

 
elekm90   2020. 12. 10.

1

Alpári és rendkívül szórakoztató, Guy Ritchie lényegében megcsinálta a nagy költségvetésű "a Ravasz, az Agy..." filmjét. Annak ellenére, hogy sokban hasonlít rá, mindent egy picivel jobban csinál. A sok menő figura nem oltja ki egymást. Női nézőknek kevésbé ajánlom, mert ez tipikusan egy "pasis" film.

A film összbevétele 83 557 872 dollár volt (imdb.com).

 

Guy Ritchie egymillió amerikai dollárt fizetett Madonna "Lucky Star" című dalának jogaiért.

(ps)
 

A filmben 26 haláleset történik, de többnyire nem a kamerák előtt.

(ps)
 

Az eredeti változatban 163 alkalommal hangzik el a "fuck" kifejezés.

(ps)
 

Brad Pitt a forgatás végére megtanult káromkodni brit akcentussal és brit szóhasználattal.

(ps)
 

Brad Pitt karakterét a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmet ért kritika ihlette, ugyanis az említett filmben azt kifogásolták a legtöbben, hogy a különböző brit akcentusok miatt nem lehet érteni a karaktereket. Ezért aztán Ritchie előállt egy olyan karakterrel, akit nemhogy a nézők, de még a film szereplői sem értenek.

(ps)