Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
27
Szereplők
81
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Blöff
Brad Pitt
Jason Flemyng
Alan Ford
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Jason Statham
Brad Pitt
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Brad Pitt
Jason Statham
Jason Flemyng
Brad Pitt
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Guy Ritchie valóban egyik legjobb rendezése. Brad Pitt is kiválóan hozta a szerepet, a történet pedig egyszerűen zseniális. Nem mellékesen a humora is kedvemre való volt.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Brad Pitt legjobb filmje szerintem, eszeveszett humorral és kifejezetten jól felépített történettel. A mellékszereplők is telitalálatok voltak és ma már az ő nevük is egybeolvadt a filmvilág kiválóságaival. Statham első igazi nagy durranása.


 
dulkap   2017. 04. 10.

Ez az a film, ami nézésről nézésre egyre jobb lesz, pedig elsőre is egy kiváló film. Igazi kult klasszikus zseniális forgatókönyvvel, kitűnő színészekkel és hibátlan rendezéssel. Sajnos azóta is ez Ritchie legjobb filmje, de szerencsére a nem túl erős RocknRolla után mert váltani és nagyon élvezetes Sherlock filmeket csinált. De a Blöff az a film, ami örök klasszikussá vált, ami kiállta az idő próbáját és a jövőben is kifogja.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Ez volt az első Guy Ritchie film, amit életemben láttam. Remekmű a maga abszurd, fekete humorával. Van benne jó néhány klassz poén. Nekem a történetvezetés, a karakterek és a poénok is tetszettek. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a krimi-vígjáték-akció filmeket.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Guy Ritchie nagyon jó rendező és hihetetlen szövevényes sztorikat talál ki, aminek nem látod a végét, de valahogy mindig le tudja zárni! Sokan vitatkoznak, hogy a A ravasz, az agy... vagy pedig ez a jobb filmje. Nekem egyértelműen ez! A poénok is jobban ülnek, többször is láttam! A romák életét bemutató rész, dialektusok egyszerűen zseniálisak! Jó film, ne ijedjünk meg az elején a sok-sok szereplőtől!

A film összbevétele 83 557 872 dollár volt (imdb.com).

 

Guy Ritchie egy millió amerikai dollárt fizetett Madonna "Lucky Star" című dalának jogaiért.

(ps)
 

A filmben 26 haláleset történik, de többynire nem a kamerák előtt.

(ps)
 

Az eredeti változatban 163 alkalommal hangzik el a "fuck" kifejezés.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.