Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Blöff (2000)

Snatch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
83
Vélemények
75
Képek
2
Videók
Blöff
 
elekm90   2020. 12. 10.

legújabb vélemény

0

Alpári és rendkívül szórakoztató, Guy Ritchie lényegében megcsinálta a nagy költségvetésű "a Ravasz, az Agy..." filmjét. Annak ellenére, hogy sokban hasonlít rá, mindent egy picivel jobban csinál. A sok menő figura nem oltja ki egymást. Női nézőknek kevésbé ajánlom, mert ez tipikusan egy "pasis" film.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

2

Brad Pitt legjobb filmje szerintem, eszeveszett humorral és kifejezetten jól felépített történettel. A mellékszereplők is telitalálatok voltak és ma már az ő nevük is egybeolvadt a filmvilág kiválóságaival. Statham első igazi nagy durranása.


 
dulkap   2017. 04. 10.

1

Ez az a film, ami nézésről nézésre egyre jobb lesz, pedig elsőre is egy kiváló film. Igazi kult klasszikus zseniális forgatókönyvvel, kitűnő színészekkel és hibátlan rendezéssel. Sajnos azóta is ez Ritchie legjobb filmje, de szerencsére a nem túl erő... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

2

Guy Ritchie nagyon jó rendező és hihetetlen szövevényes sztorikat talál ki, aminek nem látod a végét, de valahogy mindig le tudja zárni! Sokan vitatkoznak, hogy a A ravasz, az agy... vagy pedig ez a jobb filmje. Nekem egyértelműen ez! A poénok is job... több»

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Ez volt az első Guy Ritchie film, amit életemben láttam. Remekmű a maga abszurd, fekete humorával. Van benne jó néhány klassz poén. Nekem a történetvezetés, a karakterek és a poénok is tetszettek. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a krimi-vígjáték-akció filmeket.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Semmi extra nincs benne és ez nagyon unalmassá tette. Egyszer nézhető de nem tudom azt mondani erre a filmre, hogy jó lett. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire vontatott, lassú a történet.

 
andor50   2015. 02. 24.

1

Nagyon király film, az ütemezése nagyon el lett találva. A poénok erősek, a karakterek érdekesek és a legjobb, ahogyan több szálon fut a cselekmény de mégis sokszor fedik egymást. Nagy kedvenc.

Galéria (75)

Brad Pitt
Jason Flemyng
Alan Ford
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Jason Statham
Brad Pitt
Vinnie Jones
Dennis Farina
Brad Pitt
Brad Pitt
Jason Statham
Jason Flemyng
Brad Pitt

Videók (2)

A film összbevétele 83 557 872 dollár volt (imdb.com).

 

Guy Ritchie egymillió amerikai dollárt fizetett Madonna "Lucky Star" című dalának jogaiért.

(ps)
 

A filmben 26 haláleset történik, de többnyire nem a kamerák előtt.

(ps)
 

Az eredeti változatban 163 alkalommal hangzik el a "fuck" kifejezés.

(ps)
 

Brad Pitt a forgatás végére megtanult káromkodni brit akcentussal és brit szóhasználattal.

(ps)
 

Brad Pitt karakterét a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmet ért kritika ihlette, ugyanis az említett filmben azt kifogásolták a legtöbben, hogy a különböző brit akcentusok miatt nem lehet érteni a karaktereket. Ezért aztán Ritchie előállt egy olyan karakterrel, akit nemhogy a nézők, de még a film szereplői sem értenek.

(ps)
 

A film kétértelmű eredeti címe, a Snatch egyszerre jelent rablást és vaginát is.

(Bogi87)
 

A South Park alkotói a 12. évad 9. részében („Verekedni akarsz velem suli után?”), mikor Wendy kiüti Cartmant, visszautalnak a Blöff c. film bunyójeleneteire.

(Bogi87)
 

Négyujjú Franky karaktere négyszer cserél ruhát az unokatestvérével folytatott rövid telefonbeszélgetés alatt.

(SódóGA)
 

Guy Ritchie a forgatás idejére annak érdekében, hogy rendben menjenek a dolgok, bevezetett egy büntetési rendszert, amiben mindennek megvolt a maga tarifája: a csörgő telefonoknak, a késéseknek, a forgatás alatti szunyókálásnak, a hisztinek és a kellemetlen viselkedésnek is. Az egyik stábtag azért kapott büntetést, mert elfogyott a kávé a büféasztalról.

(SódóGA)
 

Sol, Vincent és Tyrone elszúrt akcióihoz a stáb olyan tévéműsorokból inspirálódott, amelyekben valódi, rosszul kivitelezett bűneseteket mutatnak be.

(SódóGA)