Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Csak semmi pánik... (1982)

Csak semmi pánik...
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Aranyhal   2015. 03. 28.

A pogány madonnához hasonlóan itt is a színészek a garanciák a sikerre. Rendkívül humoros, élvezhető, szórakoztató alkotás. Cselekményes és izgalmas, csak ajánlani tudom!

 
Henczi   2015. 03. 31.

Az egyik kedvenc magyar filmem. Időtálló, ma is szívesen megnézem. Pörgős, szórakoztetó film. Bár nem Kern a főszereplő, de nagyon jól alakít benne, egyik kedvenc magyar színészem


 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

A Csak semmi pánik az Ötvös Csöpi-széria egyik legjobb filmje, amely tökéletesen alkalmas egy kellemes esti kikapcsolódásra egy fárasztó nap után. Érdemes megnézni azoknak, akik szeretik a magyar filmeket.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Kicsit plágium szagú, másban viszont nagyon magyar. A poénok és a karakterek ülnek. A film hibái is leginkább a korszakot tükrözik.

 

A Csak semmi pánik című filmet 2006-ban és 2012-ben is felújította, digitalizálta a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet.

(Bogi87 )
 

A fantomkép, amelyet a gondnok elmondása alapján készítenek el, megegyezik Dobray György az Áldozat (1979) művében szereplő képpel.

(Bogi87 )
 

A sárkányrepülős klub gondnokát megformáló Kozák László már a Csak semmi pánik című filmben is feltűnt. Később egy másik Ötvös Csöpi filmben ő kapta Purci úr szerepét.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.