Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Ovizsaru (1990)

Kindergarten Cop
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Nem éppen egy tipikus Arnold Schwarzenegger film. Tetszett ahogy végre nem egy erős akcióhős szerepében láthatjuk. Még mindig jókat nevetek, ahogy a gyerekeket próbálja fegyelmezni az elején az oviban. Pörgős és poénos klasszikus vígjáték.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 01.

0

Arnold Schwarzenegger bár alapvetően akcióhősként van számon tartva, nekem tetszenek a komikus szerepei is és az egyik legjobb vígjátéka az Ovizsaru, amely gyermekkorom egyik meghatározó filmje. A minap ment a tv-ben és természetesen leragadtam előtt... több»


 
7ETEDIK   2019. 01. 01.

0

Minden akciósztárnak kell egy gyermeteg film, Sly-nál ez az Állj, vagy lő a mamám, Diesel-nél a Gorillabácsi, Arnie-nál az Ovizsaru. Kellemes kis limonádé, amit igazán a gyerekek tesznek viccessé és persze az ilyen műfajú filmekben nem hiányozhatnak ... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Az eleje a legjobb, kár, h hamar lezavarják a haverkodását a kölkökkel. Amúgy kívülről fújom az egész filmet. Sokszor láttam már, de jó film amúgy. Ajánlom azoknak akik még nem látták. :)

 
Norbert93   2019. 07. 13.

0

Arnold sikeresen bizonyította a filmmel, hogy kemény kiállása és osztrák akcentusa nemcsak az akciófilmek karakterét képes megszemélyesíteni, hanem egy vígjátékban is megállja a helyét és a színész megmutatja tehetségét, mely úgy gondolom a mai napi... több»

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

1

Nagy kedvencem volt ez a film, többször is láttam! Bár a történet nem egy nagy durranás, a gyerekek és a szájukba adott szövegek mégis igazán szórakoztatóvá teszik ezt a filmet. Anno remek kikapcsolódás volt, és szerintem most is megállja a helyét! :)

 
NFG   2018. 03. 29.

0

Schwarzenegger-t nem sűrűn látni ilyen szerepben! De természetesen ezt is kiválóan alakította! Humoros és izgalmas! Mindenki bátran nézze meg! Remek kis film lett!

Galéria (10)

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (1)

A film összbevétele 201 957 688 dollár volt (imdb.com).

 

Ivan Reitman fia, Jason cameozik a filmben. Ő az, aki egy lánnyal csókolózik az egyik teremben, amikor tűzriadó van az iskolában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Miko Hughes által alakított karakter neve Joseph Cousins, aki a Dominic-ot alakító színészek közül az egyiknek a valódi neve (a karaktert ugyanis egy ikerpár, Joseph és Christian Cousins alakította).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sarah Rose Karr karakterét (aki egyébként Ivan Reitman kedvence volt), a rendező saját lányáról, Emma-ról nevezte el.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ivan Reitman, rendező az alábbi utasításokat adta a gyerekszínészeknek: figyelj, légy természetes, ismerd meg a karaktered, ne nézz bele a kamerába és legyél fegyelmezett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Kimble a gyomorrontása miatt kénytelen becipelni a társát, Phoebe-t a motelszobába, Arnold Schwarzenegger a saját anyanyelvén mond két mondatot. Ez volt az első alkalom, hogy a színészt saját anyanyelvén hallottuk filmben beszélni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Elijah Wood-ot is meghallgatták egy gyerek szerepre a filmhez. A színész később elmondta, ez volt élete egyik legrosszabb meghallgatása.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Arnold Schwarzenegger azt nyilatkozta, az első forgatási napon, amikor a gyerekekkel kellett együtt dolgoznia, pont úgy érezte magát, mint a filmbéli karaktere, alaposan megizzasztották a színészt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Arnold Schwarzenegger édesapja maga is rendőr volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmkészítők Astoriában a helyi gyerekeket kérték fel, hogy statisztáljanak a filmhez. 35 dollárt fizettek nekik egy napi forgatásért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Pamela Reed gyakran viccelődött azzal a forgatás alatt, hogy Arnold Schwarzenegger akcentusát utánozta.

(ArpiHajdu és Réci)