Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

legújabb vélemény

Picit talán történetben más, mint a megszokott Rowan Atkinson filmek, de ez is egy remek film. Könnyed humora van és a története sem kell túl gondolni.

 
Zsceeeka   2016. 04. 18.

Nagyon tetszetős kis film , nem egy mai darab, nemrég láttam talán harmadjára , de mindig találok benne valami élvezhetőt. Ami a legjobban leírja az az igazi, hamisítatlan angol fekete humor.


 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

Nagyon kellemes gyilkolászós film! :D Maggie Smith karaktere annyira aranyosra sikerült, nagyon szerettem. Rowan Atkinson volt az, aki számomra kissé nem illett a képbe, de a többi szereplő... Mindannyiukat nagyon jól eltalálták! Azt hiszem, hogy ma este meg is nézem megint! :)

 
lombaresztii   2015. 02. 13.

Mi ezt a filmet hittan órán néztük a suliban, ami kicsit furcsán hangozhat, de így van :D. Nekem tetszett. A családot mentette meg Grace a gyilkosságokkal, ami miután elment újra a régi volt. Szerintem abszólút jó film volt.

Maggie Smith
Maggie Smith
Rowan Atkinson
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.