A férfi a méh ellen már a Netflixen: Rowan Atkinson új sorozata le fog nyűgözni!

Megérkezett a Netflixen Rowan Atkinson főszereplésével A férfi a méh ellen, amelyhez alaposan fel kell készíteni a rekeszizmokat.

Rowan Atkinsont egész biztosan nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen pályafutása során olyan nagysikerű és ikonikus produkciókat tett le az asztalra, mint az Eltakarítónő, a Johnny English filmek, a Fekete vipera széria és persze a Mr. Bean produkciók. Ha Atkinson neve tehát ott van a stáblistán, akkor bizony garantált a nevetés.

MIRŐL SZÓL?

Trevor egy kedves és odaadó, ugyanakkor eléggé kétbalkezes családapa, aki úgy tűnik, hogy képtelen “leszámolni” élete egyik legnagyobb ellenségével, aki történetesen egy méh. A küzdelem egyre kilátástalanabb Trevor számára, miközben az állandó “csatározás” egyre nagyobb károkat okoz.

A NAGY VISSZATÉRÉS

Rowan Atkinson a Netflix égisze alatt tért vissza, A férfi a méh ellen egy tíz epizódból álló minisorozat, amelynek további főszerepeiben Jing Lusi, Daniel Fearn, Chizzy Akudolu és Aysha Kala láthatók. Kétségtelen, hogy a film alapötlete nagyon sok lehetőséggel kecsegtet, és ahogy ismerjük Atkinson humorát, egész biztosan mindent poént kihoz majd a koncepcióból.

MR. BEAN ELLENTÉTE?

Egy valami viszont fontos leszögezni, Atkinson nem Bean korábbi szerepét ismétli meg ebben a produkcióban, hiszen ahogy fentebb említettük Trevor karaktere sokkal odaadóbb és kedvesebb, mint Mr. Bean, így ez a történet bizony pontjain akár érzelmessé is válhat.

családi | vígjáték

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat? több»