71% 114 szavazat
A férfi a méh ellen

A férfi a méh ellen

Man vs. Bee
Filmadatlap
14
Vélemények (14)
12
Szereplők (12)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
1
Filmkritika (1)
8
Cikkek (8)
Fórum
HE7EDIK  

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Brendan Murphy
Jing Lusi

FILMINFÓ

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat?

(Hupka Adrián)

Rendező: David Kerr
Forgatókönyvíró: Rowan Atkinson, William Davies
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2022.06.24. | Netflix (2022.06.25.)
 
2023.08.17 Sz396367

legújabb vélemény

Azt se tudom, mit gondoljak. Mr. Beant láttam ökörködni, többször nem nézném meg.

0
 
2022.06.25 HE7EDIK

Tom és Jerry Mr. Bean-módra

Mindig szórakoztató látni Atkinsont szerencsétlenkedni, a legtöbb ember így fog rá emlékezni, pedig lazán le tud hozni komolyabb szerepeket is. Ennek a minisorozatnak egyszerű a sztorija, mint a faék, mégis annyi hülyeséget kihoztak belőle, hogy már alig várja az ember a következő epizódot.

2
 
2022.09.16 Emmersson

Két epizód után kifújt

Van, ami egy idő után nem áll jól. A 40-es férfinek a gördeszka, az 50-es nőnek a dupla copf, a 60-as Atkinsonnak a bohóckodás. Szekunder szégyen tört rám, pedig előítélet nélkül, bár nem nagy reményekkel kezdtem bele a Netflix sorozatába. Atkinson jó színész, néha kicsillog a humor-rozsda alól a komoly-fémes felület. Már váltania kellett volna a gumiarcról és a csetlés-botlásról olyan szerepekre, melyekben komolyan vehető. A Maigret-sorozat jó irány volt, tartania kéne!

1
 
2022.11.02 kabel

Gyerekfilm, gyerekeknek

Ez a film nem igazán felnőttek szól. A viccek túl gyerekesek, a sztori túl primitív, a karakterek túl sztereotipikusak. A film 10 részre való felvágása is azért készült, hogy aggódó szülők azt tudják mondani, hogy "jó, megnézhetsz még egy Mr. Beean epizódot lefekvés előtt". Ezzel nincs semmi baj, csak ne szofisztikált humort vagy okos történetet várjon senki.

0
 
2022.06.24 szemtelen

Nosztalgia mosoly

Párszor 10 perc mosoly, de semmi extra. Atkinson hozza a régi balga bohócot, de szerintem ma már nem olyan nagy durranás a brit nevettető. Nem tudott megújulni, de a Netflixtől mindenképpen jó húzás volt a néma komédiás választása.

0
 

Van egy utalás a Mr. Bean sorozatra, hiszen egy jelenetben Trevor ugyanolyan süteményt eszik, mint amilyet Bean eszik, amikor egy méh kergeti őt. Szerző: DollárosVáros

#1
 

A sorozatot részben Aylesburyben forgatták, ami Buckinghamshire egyik települése az Egyesült Királyságban.Szerző: Hupka Adrián

#2
 
Értékelés: 5/10
(2022. 07. 08.)
A kikukázott Mr. Bean-epizód esete a Netflixszel
Rowan Atkinson tulajdonképpen legikonikusabb karaktere, Mr. Bean szerepében tért vissza a netflixes kisképernyőkre, ám A férfi a méh ellenbe nem sok minőségi nevettetés fért. Több