Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A férfi a méh ellen (2022)

Man vs. Bee
Filmadatlap
 
12
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Brendan Murphy
Jing Lusi

Videók (1)

 
stomachh   2023. 01. 03.

legújabb vélemény

0

Ha nem Atkinson szerepelne benne, az egész nem érne egy fabatkát sem. Az ötévesek remekül kacagnak rajta.

 
HE7EDIK   2022. 06. 25.

2
Tom és Jerry Mr. Bean-módra

Mindig szórakoztató látni Atkinsont szerencsétlenkedni, a legtöbb ember így fog rá emlékezni, pedig lazán le tud hozni komolyabb szerepeket is. Ennek a minisorozatnak egyszerű a sztorija, mint a faék, mégis annyi hülyeséget kihoztak belőle, hogy már alig várja az ember a következő epizódot.

 
Emmersson   2022. 09. 16.

1
Két epizód után kifújt

Van, ami egy idő után nem áll jól. A 40-es férfinek a gördeszka, az 50-es nőnek a dupla copf, a 60-as Atkinsonnak a bohóckodás. Szekunder szégyen tört rám, pedig előítélet nélkül, bár nem nagy reményekkel kezdtem bele a Netflix sorozatába. Atkinson jó színész, néha kicsillog a humor-rozsda alól a komoly-fémes felület. Már váltania kellett volna a gumiarcról és a csetlés-botlásról olyan szerepekre, melyekben komolyan vehető. A Maigret-sorozat jó irány volt, tartania kéne!

 
kabel   2022. 11. 02.

0
Gyerekfilm, gyerekeknek

Ez a film nem igazán felnőttek szól. A viccek túl gyerekesek, a sztori túl primitív, a karakterek túl sztereotipikusak. A film 10 részre való felvágása is azért készült, hogy aggódó szülők azt tudják mondani, hogy "jó, megnézhetsz még egy Mr. Beean epizódot lefekvés előtt". Ezzel nincs semmi baj, csak ne szofisztikált humort vagy okos történetet várjon senki.

 
szemtelen   2022. 06. 24.

0
Nosztalgia mosoly

Párszor 10 perc mosoly, de semmi extra. Atkinson hozza a régi balga bohócot, de szerintem ma már nem olyan nagy durranás a brit nevettető. Nem tudott megújulni, de a Netflixtől mindenképpen jó húzás volt a néma komédiás választása.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 06. 27.

0
Jópofa

Mr. Bean és Johnny English fanoknak tetszeni fog.

 
aliasteáscsésze Nézhetetlen  2022. 06. 28.

1
Pedig imádom Atkinsont

Nézhetetlen, idegesítő, elcsépelt időtöltés.

 

Van egy utalás a Mr. Bean sorozatra, hiszen egy jelenetben Trevor ugyanolyan süteményt eszik, mint amilyet Bean eszik, amikor egy méh kergeti őt.

(DollárosVáros)
 

A sorozatot részben Aylesburyben forgatták, ami Buckinghamshire egyik települése az Egyesült Királyságban.

(Hupka Adrián)
 
Rowan Atkinson tulajdonképpen legikonikusabb karaktere, Mr. Bean szerepében tért vissza a netflixes kisképernyőkre, ám A férfi a méh ellenbe nem sok minőségi nevettetés fért. több»