Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A férfi a méh ellen (2022)

Man vs. Bee
Filmadatlap
 
12
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Brendan Murphy
Jing Lusi

Videók (1)

 
aliasteáscsésze Nézhetetlen  2022. 06. 28.

legújabb vélemény

0
Pedig imádom Atkinsont

Nézhetetlen, idegesítő, elcsépelt időtöltés.

 
HE7EDIK   2022. 06. 25.

1
Tom és Jerry Mr. Bean-módra

Mindig szórakoztató látni Atkinsont szerencsétlenkedni, a legtöbb ember így fog rá emlékezni, pedig lazán le tud hozni komolyabb szerepeket is. Ennek a minisorozatnak egyszerű a sztorija, mint a faék, mégis annyi hülyeséget kihoztak belőle, hogy már alig várja az ember a következő epizódot.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 06. 27.

0
Jópofa

Mr. Bean és Johnny English fanoknak tetszeni fog.

 
taba   2022. 06. 26.

0
Egyszerű és nagyszerű

Míg az amerikai filmkészítők egy része azon gondolkodik, hogy a CGI emberevő óriásrobotnak milyen színű legyen a feje, addig Európában egy apró méhecskére építve is lehet remek történetet alkotni. Nagyszerűsége a történet egyszerűségében, és Rowan Atkinson Mr. Bean-szerű karakterének összepárosításában rejlik. Érdeklődve várom a folytatást.

 
AlBundy   2022. 06. 24.

0
Viccesen idegesítő szerencsétlenkedés

Mindig jó látni, amikor egy nagy nevettető új alkotásban tér vissza, így volt ez most Atkinsonnal is. Más kérdés, hogy míg a régi Mr. Bean sorozat némelyik epizódja még ma is hangos nevetést okoz, ennek a rövidke sorozatnak egyetlen poénja sem váltott ki hasonlót. A történet elfogadható, a megvalósításra sem lehet panasz, viszont rengeteg helyen már nagyon erőltetett, az alapszituáció kialakulását sem igen tudnám áthelyezni a való életbe. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, de nem ettől fogunk sírva nevetni.

 
rissa   2022. 06. 22.

0

Ha Rowan Atkinsont komédiázni engedik, az mindig aranyat ér nekem. Nem volt melléfogása szerintem az elmúlt évtizedekben és ez is telitalálat volt nálam. Nagyon ajánlom egy jó kis nevetéshez.

 
Gulyware   2022. 06. 24.

0

Nagyon jó volt és vicces. A Fekete viperát mindig is nagyon szerettem Rowan Atkinsontól, viszont Mr Bean karaktere sosem volt annyira szórakoztató számomra. Ez a sorozat most egy kicsit olyan, de jobb kiadásban.

 

Van egy utalás a Mr. Bean sorozatra, hiszen egy jelenetben Trevor ugyanolyan süteményt eszik, mint amilyet Bean eszik, amikor egy méh kergeti őt.

(DollárosVáros)
 

A sorozatot részben Aylesburyben forgatták, ami Buckinghamshire egyik települése az Egyesült Királyságban.

(Hupka Adrián)