Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
86
Szereplők
8
Vélemények
120
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Zseniális sorozat. Sírva röhögök néha amikor belefutok tv-ben a család mindennapján. Csoda hogy életben tudnak maradniXD De egyben érzelmes is ahogy összetartanak és csupa jót szeretnének a kislánynak is. A találmányos rész mindig eszembejut erről a soriról, amikor a babából a ruhájával felmosót csináltak ahogy mászikXD

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Erőltetettnek tartom ezt a sorozatot, igaz van benne egy pár jó poén, de mégsem tud lekötni. A nevem Earl-hez nagyon hasonló és azt sem kedvelem.


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

A nevem Earl készítőjének "új" sorozata, én Earl kalandjait jobban szerettem, de ez is rendkívül szórakoztató és ami nagyon fontos, hogy szinkronosan tilos nézni, elveszti az egész humorát.

 
Hakker   2018. 11. 14.

Ez egy jó kis sorozat Nekem teszik ez a fajta humor, igaz néha elég bugyuta, viszont sok benne a váratlan poén. Az nagyon potizív, hogy nincs benne alánevetés. Mondjuk az utolsó évadban már elég sok erőltetett poén volt.

 
valery   2017. 01. 24.

Tipikus amerikai vígjáték a már jól megszokott klisés és lapos poénokkal. Teljes mértékben felejthető , sablonos tucat fiim. Karakterei hétköznapiak, egyszerűek, átlagon aluliak. Idöpocsékolás a fiim.

 

Minden részben legalább egy szót (általában egy hosszút) rosszul ejtenek ki.

(hp)
 

Baby Hope azonosítója a börtönben: 46664. Börtönévei alatt ez volt Nelson Mandela száma is.

(hp)
 

Lucy azonosítója a börtönben: 24601. Ez volt a száma Victor Hugo A nyomorultak című regényében Jean Val Jeannak is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.