Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
86
Szereplők
7
Vélemények
120
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Zseniális sorozat. Sírva röhögök néha amikor belefutok tv-ben a család mindennapján. Csoda hogy életben tudnak maradniXD De egyben érzelmes is ahogy összetartanak és csupa jót szeretnének a kislánynak is. A találmányos rész mindig eszembejut erről a soriról, amikor a babából a ruhájával felmosót csináltak ahogy mászikXD

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Erőltetettnek tartom ezt a sorozatot, igaz van benne egy pár jó poén, de mégsem tud lekötni. A nevem Earl-hez nagyon hasonló és azt sem kedvelem.


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

A nevem Earl készítőjének "új" sorozata, én Earl kalandjait jobban szerettem, de ez is rendkívül szórakoztató és ami nagyon fontos, hogy szinkronosan tilos nézni, elveszti az egész humorát.

 
valery   2017. 01. 24.

Tipikus amerikai vígjáték a már jól megszokott klisés és lapos poénokkal. Teljes mértékben felejthető , sablonos tucat fiim. Karakterei hétköznapiak, egyszerűek, átlagon aluliak. Idöpocsékolás a fiim.

 
eszticickany   2017. 12. 18.

Abszolút kedvenc sorozatom. Bármelyik részét szívesen újranézem, a humora alpáriság nélkül szórakoztat, pedig kifejezetten buta emberekről szól.

 
ovejuna   2015. 11. 01.

Nagyon szórakoztató, kedves sorozat volt a Nevelésből elégséges. Az én humoromat valahogy nagyon meg tudták fogni, könnyesre nevettem magam a részeken. Lucas Neff pedig mindig is a favoritok közé tartozott, sajnáltam hogy elmeszelték, de nálam újranézős.

 
JamesBont   2014. 10. 29.

Érdekes felütéssel kezdett a sorozat, és az elején még meg is tudott fogni, de a végére már soknak éreztem ezt a négy évadot is. Azt éreztem, hogy folyamatosan lecsúszik az átlagos komédiák szintjére, nem igazán tudnám ajánlani senkinek, aki eddig lemaradt volna róla. Ma már talál jobbat is.

 

Minden részben legalább egy szót (általában egy hosszút) rosszul ejtenek ki.

(hp )
 

Baby Hope azonosítója a börtönben: 46664. Börtönévei alatt ez volt Nelson Mandela száma is.

(hp )
 

Lucy azonosítója a börtönben: 24601. Ez volt a száma Victor Hugo A nyomorultak című regényében Jean Val Jeannak is.

(hp )
 

A sorozat eredeti címe 'Keep Hope Alive' (Tartsd életben a reményt) volt.

(hp )
 

A sorozat atyja, Greg Garcia eredetileg Zooey Deschanelt szerette volna Lucy szerepére.

(hp )
 

Greg Garcia elmondása szerint a sorozat címe egy utalás az Arizonai ördögfióka című vígjátékra, mely ihletforrásként szolgált a szériához.

(hp )
 

Natesville-t Greg Garcia saját fia, Nathan után nevezte el.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.