Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Timon   2020. 04. 07.

legújabb vélemény

Jóízű humor és röhögés van végig az egész sorozatban.Tévében nézve eszméletlenül szórakoztató volt,igazi lélekkel és ötlettel teli a humorú az alkotóknak.

 
atombence   2019. 07. 19.

Szokásos Laugh production Nickelodeon stílusban

A Veszélyes Henry és a Thunderman család vonalán játszódó kicsit elhamarkodott produceri munkával járó sorozat ez. Mint minden eredeti Nickelodeon sorozat, ezt is az It's a Laugh csapatának munkája, és ez sajnos meglátszik a forgatókönyvön is. Vannak jelenetek amik kifejezetten viccesek, és vannak amik csak azok akarnak lenni. A történet érthető, aki az elejétől nézi annak meg végképp. Sokszor összevonják a többi sorozattal (lásd. Henry találkozik a csapattal stb.) és ez még inkább megadja a Nick hangulatot. Ha kicsit gyerek akarsz lenni, ez a sorozat neked való.


 
sadis   2016. 01. 08.

A főszereplő lányok aranyosak, de a többi szereplő nagyon gáz, állandóan ordítanak és úgy viselkednek mint a debilek. Vannak benne jó ötletek, csak nincs tökéletesen kivitelezve, vannak néha üresjáratok, néha vicces is, néha viszont kínos.

 
olgaasFug   2015. 12. 06.

Ez még a nézhető Nickelodeon-filmek közül való. Sok mondanivalója ugyan nincs, de a gyerekeim elröhögnek rajta.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.