73% 81 szavazat
Érzéki csalódás

Érzéki csalódás

One Night At McCool's
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Randy (Matt Dillon), a helybéli bár pincére zárás után hazafelé belefut egy gyönyörű lányba és egy ronda történetbe. Jewel (Liv Tyler) igazi szexbombaként jár a világban. Épp az imént menekült el egy szatír elől. Az újra felbukkanó férfit Jewel hidegvérrel megöli. Randy-t teljesen elkápráztatja a lány erőteljes személyisége és enged csábításának. Mindent megtesz ettől kezdve, amit a lány kér. Randy ügyvéd unokatestvére, Carl (Paul Reiser) is első látásra beleszeret Jewel-be. A környéken történt furcsaságok miatt vizsgálódó Dehling nyomozó (John Goodman) eljut hozzájuk, ám erős érvei szertefoszlanak, mikor ő is az ellenállhatatlan lány hatása alá kerül.

Rendező: Harald Zwart
Író: Stan Seidel
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2001.07.05.
 
2019.06.21 Attila G.

legújabb vélemény

Ígéretes film volt. Lehetett volna ez akár egy jó film is, már csak a szereposztása miatt. De nem volt jó film. Én annak idején a moziban ülve valahogy végigszenvedtem.

0
 
2016.10.04 zoleykrajcsi

Férfiak számára kötelező film az Érzéki csalódás, nekem nagyon tetszett, örülök, hogy megnéztem, érdemes volt rászánni az időt. Jókat nevettem a poénokon, tetszett a film.

0
 
2015.05.14 Henczi

kifejezetten tetszik liv tyler alakítása a filmben annyira meggyőző. A történet magával ragad, az elejétől a végéig leköt. Remek színészeket választottak amiből egy profi alakítás lett.

0
 
2019.01.08 urbanistaa

Az érzéki csalódás nem volt rossz film, de megfelelő hangulat kell hozzá. A jelenetek néha meglepőek, a karakterek szintén. A végkifejlet is tartogat meglepetést.

0

A film összbevétele 6 290 673 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Dennis Hopper a Kék bársony című filmbeli karaktere ihlette a filmben látható bérgyilkos karakterét.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

Sam Seidel a cselekményt saját bárpultos emlékeiből eredeztette.Szerző: mamiéstöti2

#3
 

A produceri munkálatokban Michael Douglas is részt vett.Szerző: mamiéstöti2

#4
 

A film 18 millió dollárból készült, de csak 13 és félmillió bevételt termelt. A film inkább negatív kritikákat kapott. Szerző: Archívum

#5