Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
30
Szereplők
39
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Vérmesék
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Robert De Niro egyik legjobb filmje. A visszavonult maffiózó családjával elbújva tanuskodásra várva... ez már csak bonyodalmakkal folytatódhat és nem is tévedtem. Rendkívül pörgős film és érzelmes, ahogyan egymást próbálják megvédeni és megmenteni. Kiváló kikapcsolódás.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Ötletes film egyedi megoldásokkal, szokatlanul pazar szereposztással. Kicsit vontatott, de nem panaszkodhatok.


 
indingo   2017. 04. 17.

Sajnos a legtöbb poént - maradva a filmnél - lelőtték már az előzetesben. Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Izgalmas végképp nem és még nevetni se tudtam rajta.

 
Deku   2017. 12. 10.

Furcsa hangulata volt a filmnek de ez a furcsa hangulat számomra meggyőző volt. Maga a film egész aranyos kis hangulatot teremt maga körül és ettől kapja meg az egész báját.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Sztárparádé rém gyenge sztorival. Az aslapsztori felvázolásán kivűl alig történt benne valami, olyan felületes volt. Egyszer megnéztem, de többször nem vágyom rá.

A film összbevétele 78 418 811 dollár volt (imdb.com).

 

Az első film, amiben Robert De Niro és Tommy Lee Jones együtt szerepel.

(VFTS)
 

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer már két filmben is játszottak együtt korábban, de nem volt egy közös jelenetük sem. Mikor Pfeiffer megkapta a forgatókönyvet, azt mondta, ha ezúttal sem lesz közös jelenete De Niróval, el se olvassa.

(kázsé)
 

Az eredeti könyvnek volt egy folytatása 2008-ban.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.