Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Vérmesék (2013)

The Family
Filmadatlap
 
30
Szereplők
40
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Ez egyébként egy nagyon jó film, amiben Pfeiffer benne van, eleve nem lehet rossz... csak éppen hangulat is kell hozzá, és amikor én megnéztem, már éppen nagyon untam az agyonerőltetett maffiózó stílust és a hervasztó keménykedést. Pedig a történet e... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Ötletes film egyedi megoldásokkal, szokatlanul pazar szereposztással. Kicsit vontatott, de nem panaszkodhatok.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Sajnos a legtöbb poént - maradva a filmnél - lelőtték már az előzetesben. Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Izgalmas végképp nem és még nevetni se tudtam rajta.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Furcsa hangulata volt a filmnek de ez a furcsa hangulat számomra meggyőző volt. Maga a film egész aranyos kis hangulatot teremt maga körül és ettől kapja meg az egész báját.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Sztárparádé rém gyenge sztorival. Az aslapsztori felvázolásán kivűl alig történt benne valami, olyan felületes volt. Egyszer megnéztem, de többször nem vágyom rá.

 
Norbi   2018. 07. 23.

1

Hangulatos film, nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi a műfaja, kicsit olyan mintha mindenből egy kicsit vettek volna, néhol vicces, néhol komor...mindenesetre kötelezően ajánlom.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Robert De Niro egyik legjobb filmje. A visszavonult maffiózó családjával elbújva tanuskodásra várva... ez már csak bonyodalmakkal folytatódhat és nem is tévedtem. Rendkívül pörgős film és érzelmes, ahogyan egymást próbálják megvédeni és megmenteni. Kiváló kikapcsolódás.

A film összbevétele 78 418 811 dollár volt (imdb.com).

 

Az első film, amiben Robert De Niro és Tommy Lee Jones együtt szerepel.

(VFTS)
 

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer már két filmben is játszottak együtt korábban, de nem volt egy közös jelenetük sem. Mikor Pfeiffer megkapta a forgatókönyvet, azt mondta, ha ezúttal sem lesz közös jelenete De Niróval, el se olvassa.

(kázsé)
 

Az eredeti könyvnek volt egy folytatása 2008-ban.

(kázsé)
 

Az első Luc Besson film, amit anamorfikus lencsével vettek fel a Léon a profi óta.

(kázsé)
 

A kutya neve - "Malavita" - nagyjából azt jelenti, "bűnös élet".

(kázsé)