Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Párterápia
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

Tipikusan egyszernézős film, melynek ha az előzetesét véletlenül megnézzük, akkor a filmet már nincs értelme, mert az összes kulcsmozzanatot ellőtték benne sajnos. A színészek nagyon kűzdöttek, hogy megmentsék ez a semmilyen történetet, de ez sajnos kevésnek bizonyult.

 
indingo   2018. 01. 01.

Helyenként egész vicces kis film. Az egész egy kis félreértésből indul ki, aminek kimenetelére a legrosszabb álmaikban sem gondolt a párocska. Egynek jó.


 
lolita13   2016. 10. 18.

viccesebb fimre számítottam és nem igazán volt az, sőt néha már unalmassá vált. De maga történet az tetszett.

 
Bizsu82   2015. 02. 01.

Élettel teli igazi jó vígjáték. Nagyon tetszett ahogy a végén mindenki a bulis oldalra pályázott :-) vicces, pörgős, jókedvre derít. Érdemes megnézni

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

Számomra ez a film nem csak az elején volt unalmas, hanem akkor is, amikor akciódúsabb jelenetekre váltott. Úgy vett el másfél órát az életemből, hogy végig közönyös arccal bámultam a képernyőt, akár hangyafocit is nézhettem volna helyette. Pedig szeretem Steve Carellt a szinkronjával együtt, már a szinkronja is viccessé tudja tenni ezt az embert, de ez a film... Tényleg halál unalmas volt.

A film összbevétele 152 263 880 dollár volt (imdb.com).

 

152 milkió dollár összbevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet 55 millió dollárból forgatták le.

(LionelMessi10)
 

Mark Wahlberg az összes felvételen meztelen felsőtesttel látható. Az operatőrnek külön kellett figyelnie, hogy ne látszódjon a nagy Bob Marley tetoválás a színész bal vállán.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.