Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

68 lepedő

(68 Kill)
 
alexxx  2018. 01. 17.

Mocskosul kemény trashfilm, de annyit meg kell neki adni, hogy piszkosul szórakoztató is. Eldobtam az agyam néhányszor, de ilyen guilty pelasure-ben rég volt már részem. Ezt az élményt nem is lehet rendesen szavakkal visszaadni, látni kell!

 
vejunkanew  2018. 01. 11.

Akad hiba a filmben bőven, viszont olyan iramot diktál, hogy könnyűszerrel elengeded ezeket. Meglepő, hogy ilyen produkciók kapnak finanszírozást, de egyben jó is, mert furcsa mód eléggé élveztem. :) Sajátos élmény, az már biztos.

 
tofis  2017. 08. 18.

Eléggé sokféle a film műfaji szempontból. Tetszett, hogy a temérdek akciózás, rohangálás mellett még jutott hely némi romantikus szálnak is. Egészen eklektikus lett úgy, hogy azért nem fordul át mégsem valami ízléstelenségbe. Csakis ajánlani tudom!

 
lexlutor  2017. 07. 31.

Elég sok vérkonzervet használtak a filmhez, annyi bizonyos, hogy ezzel nem spóroltak. És még ha a sztori nem is a legeredetibb, még akkor is élvezhető film tud lenni a pörgős akciójelenetek és a szinte féktelen brutalitás miatt. Nem gondolom persze emiatt, hogy a készítők valamilyen perverziójukat élték ki volna a koncepción, csak valahogy mégis egy idő után nagyon monotonná válik a film.

AnnaLynne McCord
Matthew Gray Gubler
Alisha Boe
Sam Eidson
AnnaLynne McCord
Alisha Boe
VOX.hu - 68 lepedő
Ennyi pszichopata gyilkost és szadomazo szexet Rob Zombie is csak a legnedvesebb álmában látott. 30/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.