66% 60 szavazat
Rabulejtő szerelem

Rabulejtő szerelem

Serious Moonlight
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Louise (Meg Ryan), a menő New York-i ügyvéd, teljesen elérzékenyül, mikor betoppan hétvégi házukba, és látja hogy azt a vele 13 éve házasságban élő férje, Ian (Timothy Hutton) rózsaszirmokkal díszítette fel. Hamarosan azonban kiderül, hogy a hősszerelmes a virágokat nem hites feleségének, hanem jóval fiatalabb szeretőjének (Kristen Bell) szánta, sőt mi több, egyúttal házasságuknak is véget akar vetni. Louise azonban hallani sem akar minderről. Iant egy tekercs szigetelôszalag bevetésével bírja maradásra, és a fejébe veszi, hogy a mozgásképtelenné tett férjet újra meghódítja. De mikor megérkezik a türelmetlen barátnő, nem is beszélve a kertészrôl (Justin Long), aki a kialakult helyzetet… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.12.07.
Meg Ryan
 
2022.01.31 jakedave

legújabb vélemény

Egyszerre dráma és vígjáték

Meg Ryan nagyon jó benne!

1
 
2015.04.28 Bizsu82

A jó színészek ellenére nagyon rosszul sikerült a film. Gafgyi, erőltetett humorú, vontatott, egyáltalán nem izgalmas cselekményű vígjáték, unatkoztam rajta. Se akció, se vígjáték kategóriában nem meggyőző. Csalódás volt.

0
 
2020.12.30 Kiss

Meglepően jó film volt, nem számítottam rá. Meg Ryan nagyon jót alakít a nő szerepében, aki mindent megtesz azért, hogy férje szeresse őt.

0

A film összbevétele 25 137 dollár volt (imdb.com).

#1