Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Kivonat
 
Katalin Csángó Nézhetetlen  2019. 09. 02.

legújabb vélemény

Kritikán aluli rendezés

A magam részéről nem tudtam végignézni. Szerkesztését tekintve egynéhány, szabályosan váltakozó helyszínen folyik a cselekmény, mint egy naponta játszott folytatásos tv sorozatban. Dög unalmas.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Nekem egyáltalán nem jött be ez a film. Annyi hasonló van ami sokkal jobbra sikerült. Elég unalmas volt.


 
indingo   2018. 03. 13.

Humor nem igazán van benne. A története közepes, kiszámítható végkifejlettel. Ben Affleck karaktere nem volt valami szimpi. Egyszer meg lehet nézni, de sok emlékezetes nincs benne.

 
S.Marika   2015. 11. 24.

Ez a film egy egyszerű történet,egyszerű emberekről és pont ezért jó. Lehet rajta nevetni is. Bateman ismét egy béna karaktert alakít,talán még sose láttam valami talpraesett szerepben :) Szerethető családi film.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Az első 20 perc után nagyon kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki a történetből. Helyenként humoros volt, máshol picit üres, de egyszer meg lehetett nézni.

 
Timcsi   2019. 03. 31.

Nem találtam valami egyedinek a történetet, helyenként elég lyukas is volt a kidolgozása.

Jason Bateman
Mila Kunis
Ben Affleck
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.