Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67

Nő a baj (2001)

Saving Silverman
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
Videók
Nő a baj
 
freeman   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

Király vigjáték

 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 05. 26.

A vígjátékok legalja

Még nagyon az elején tartottam a filmgyűjtésben, amikor ezt a förmedvényt lemezre írtam, talán – merem remélni – akkor meg sem néztem. Most a gyűjtemény rendezése közben 15 percig bírtam és elhűltem, hogy ezt az ócskaságot megőrzésre szántam. Az ilyen gagyiságokat ma már eszem ágában sincs megnézni, mert ellopott és pótolhatatlan idő az életemből. Elég, ha Jack Black nevét meglátom, ez a tény már garancia a nézhetetlen minősítésre. Ugyan sokan vannak, akik kedvelik, szívük joga. Erőltetett, agyament figurák és poénok összehordott halmaza. Viszont van igény ilyesmire és ha van kereslet rá, ki kell elégíteni. A kedvelőiknek jó szórakozást kívánok!


 
philboy   2016. 03. 08.

Hát ez egy bombasztikus film, amit érdemes megnézni. Az elejétől a végéig elképesztően humoros. Jack Black karakterét rettenetesen imádtam. Csakis ajánlani tudom.!

 
Edeske   2016. 06. 09.

Sablonos amerikai vígjáték, ami nem adott újdonságot. A színészek teljesítménye átlagos, alakításuk középszerű. Humora is közepes, semmi extra. Egyszer nézhető!

 
MattesBarca   2015. 05. 09.

Nem volt egy rossz film, de igazából még egyszer nem nézném meg. Főként azért is mert nagyon bugyuta. Nem úgy, hogy primitív lenne, vagy eszetlen, hanem mert próbál egy pici drámát belevinni a történet, ami nem csakhogy teljesen fölösleges, de kidolgozatlan is. Erről ennyit.

Jason Biggs
Amanda Detmer
Jack Black
Amanda Peet
Amanda Detmer
Jason Biggs
Steve Zahn
Jack Black
Steve Zahn
Jack Black
Jason Biggs
Steve Zahn
Jack Black
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.