Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

Macska-jaj

(Crna macka, beli macor)
 
erare  2015. 02. 20.

Annyira őrült és annyira vicces ez az egész katyvasz, amit itt összehord ez a Kusturica, hogy az már fáj. Persze pozitívan fáj. :-)

 
Snowball  2016. 12. 13.

Ezt a filmet bárkinek tudom ajánlani aki rajongója a témának mert hihetetlen módon el lett találva. Egy jó kis téli estére fantasztikusat tud produkálni ami biztosan sokak kedvence lehet. Nekem nagyon bejött.

 
GedyPapa  2017. 09. 15.

Többször is láttam legutóbb a feleségem unszolására. Megérte és szinte az újdonság erejével hatott. Fájdalmas, de vicces poénok halmazát tartalmazza, ami mesteri szintre emeli a nevettetést. Ez a nagybetűs vígjáték!

 
MP170506  2016. 01. 26.

Emir Kusturica egy kiváló rendező és ezt ezzel a filmmel méltóképpen bizonyítja is. Humora egyszerűen kiváló, végig lehet rajta röhögni és nem sablonos! A színészek is kiválóak!

 
Edii  2015. 01. 27.

Minden tökéletes ebben a filmben, a színészek, a zene, a történet és a rengeteg humor!! Nagyon jó! :D

Smoking Barrels: Macska-jaj
Zseniálisan szórakoztató vígjáték, Kusturica mára már klasszikussá vált műve, kötelező darab!
 

A film eredeti szerb címe Crna mačka, beli mačor, ami magyarul annyit tesz Fekete macska, fehér kandúr.

(ps)
 

Emir Kusturica ezt megelőző filmje az Underground volt, amelyet annyira negatív kritika fogadott, hogy a rendező 41 évese bejelentette visszavonulását. Nagy szerencsénkre végül meggondolta magát.

(ps)
 

A filmbe több olyan jelenet is belekerült, amely mintegy lezárja a film egyes fejezeteit. Ilyen például a trabantot zabáló disznó, vagy a fekete és fehér macska.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.