Ünneprontók ünnepe (2005)

Wedding Crashers

CruzRamos   2023. 03. 05.

Nem rossz film. Jó a Wilson-Vaughn páros a főszerepben, de ezen kívül valami hiányzott ebből az alkotásból. Talán nem volt meg az jellegzetesen jó romkom hangulata.

Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

Éljenek a csalók,ingyenélők,házzaságszédelgők,és mindenki,aki igazán utál dolgozni. A történet gyenge,de semmi dolgunk,csak nevetnünk kell. Ezt pedig a film biztosítja.

mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Ebben a filmben kedveltem meg Owen Wilsont és Vince Vaughn-t. Nagyon eredeti és rengeteg hatalmas poén van benne.

Deku   2017. 07. 18.

Nos Owen Wilsontól nem vártam sokat és aggódtam is, hogy befuccsol a film. Viszont csalódás volt a film mivel fergetegeset lehet rajta nevetni, ízléses poénok és jópofa történet jellemzi.

Klauka89   2021. 11. 07.

Egyszer elég

Párom akarta megnézni, egyszeri szórakozásnak jó volt. Vannak benne itt-ott vicces részek, végülis régi jó ismerős arcok mindenhol. A kezdeti élősködésből a végén házasság lett, de hogy engem Will Farrell minden filmben mennyire elborzaszt a semmilyen szerepével és erőltetett játékával, az valami kriminális. Többször nem nézném meg, nekem annyit nem ér.

GedyPapa   2017. 03. 13.

Zseniális. Az ilyen jellegű vígjátékok nem sülnek el mindig jól, viszont jelen esetben megtalálták azt a fűszert és azt az egyveleget, amitől emlékezetessé és nagyon viccessé válhatott. Adott a lagzi, mint mindig kiváló téma és annak "meghekkelése" a... több»

Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Zseniálisan jó vígjáték. Nekem nagyon tetszett. Persze nem kell túl komolyan venni és akkor nagyon jól kikapcsolja az embert. Isla Fishert egyszerűen imádtam. Nem semmi poénáradatot kapott a nimfomán karakterével. A szerepgárda pedig nagyon ütős. Kár hogy nem lett folytatása.

Isla Fisher a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)

A mondat, miszerint az ember szívének csak 10%-át használja, Owen Wilson fejéből pattant ki.

(SódóGA)

A film egyes promócióit az amerikai kongresszus kérésére visszavonták. Ezek viccet csináltak a házasság intézményéből.

(SódóGA)

A képet, amelyet Jeremy Toddtól kap a filmben, a forgatás után Vince Vaughn megtartotta.

(SódóGA)

A szenátort alakító Christopher Walken és felesége, Jane Seymour mindketten játszottak James Bond filmben.