Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
26
Szereplők
51
Vélemények
50
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 28.

legújabb vélemény

Éljenek a csalók,ingyenélők,házzaságszédelgők,és mindenki,aki igazán utál dolgozni. A történet gyenge,de semmi dolgunk,csak nevetnünk kell. Ezt pedig a film biztosítja.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Ebben a filmben kedveltem meg Owen Wilsont és Vince Vaughn-t. Nagyon eredeti és rengeteg hatalmas poén van benne.


 
Deku   2017. 07. 18.

Nos Owen Wilsontól nem vártam sokat és aggódtam is, hogy befuccsol a film. Viszont csalódás volt a film mivel fergetegeset lehet rajta nevetni, ízléses poénok és jópofa történet jellemzi.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Zseniális. Az ilyen jellegű vígjátékok nem sülnek el mindig jól, viszont jelen esetben megtalálták azt a fűszert és azt az egyveleget, amitől emlékezetessé és nagyon viccessé válhatott. Adott a lagzi, mint mindig kiváló téma és annak "meghekkelése" aztán mi történik, hogyha belebonyolódnak valamibe, amibe nem is akartak volna?

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Zseniálisan jó vígjáték. Nekem nagyon tetszett. Persze nem kell túl komolyan venni és akkor nagyon jól kikapcsolja az embert. Isla Fishert egyszerűen imádtam. Nem semmi poénáradatot kapott a nimfomán karakterével. A szerepgárda pedig nagyon ütős. Kár hogy nem lett folytatása.

A film összbevétele 285 176 741 dollár volt (imdb.com).

 

Isla Fisher a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A mondat, miszerint az ember szívének csak 10%-át használja, Owen Wilson fejéből pattant ki.

(SódóGA)
 

A film egyes promócióit az amerikai kongresszus kérésére visszavonták. Ezek viccet csináltak a házasság intézményéből.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.