64% 407 szavazat
Rossz tanár

Rossz tanár

Bad Teacher
Filmadatlap
34
Vélemények (34)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
9
Érdekességek (9)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) igazán szemrevaló, de középiskolai tanárnak pocsék, nem mellesleg a legújabb hírek szerint újra facér. Nem is telik bele sok idő, máris kiszemel magának valakit, aki nem más, mint Scott (Justin Timberlake), az új helyettes tanár. A helyzet azonban nem… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.08.18. | HBO Max (2023.05.05.)
 
2023.07.05 JRD

legújabb vélemény

A semmi különös film

Se igazi sztori, se érdekesség, se színészi játék. Semmi. Amolyan „kár volt a szalagot pazarolni rá” másfél óra. Igazából úgy érzem, hogy erre a filmre kár akár egyetlen szór is pazarolni. Ha még az a kategória lenne, ami átlagos, de legalább kikapcsolj az embert, akkor hagyján, de ez nem olyan. Pedig bírjuk Diazt (a szinte már cukorfalatba átmenő mosolyát és csicsergő hangját) és az ő agyament karaktereit. Hogy érdemes-e megnézni? Nem gondolom, de tégy belátásod szerint. Ám ne feledd: a te döntésed volt! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2017.12.21 Artemisia

Határeset a film, sablonos, kicsit bugyuta de azért tűrhető vígjáték. Cameron Diaz karaktere jó pár vicces helyzetet generál,Justin Timbarlake alakítása pedig valahol a közepes és a rossz között egyensúlyozik.

4
 
2017.04.10 indingo

Justin Timberlakehez nem illett a karakter, sokkal tökösebb annál. Maga a sztori szerintem tök béna és még egy viccre sem emlékszem belőle.Unalmas volt.

0
 
2019.07.26 Ms. Akárki

Tipikus egyszerű romantikus vígjáték. Van benne pár ütős poén de többnyire csak évődés a pasi után, hogy megszerezzék. Cameron Diazra nagyon passzolt a karakter, de Justin Timberlak-et nem nagyon tudtam hova tenni, de ahogy a játékából látszott ő se nagyon tudtaXD Egyszernézős vígjáték csak sajnos.

1
 
2018.08.17 erahurka

Sokan nem kedvelik ezt a filmet, pedig évének egyik legjobb vígjátéka volt szerintem. Diaz jól hozza a figurát, szerintem kifejezetten jól működik benne a humor, és bár a történet nem túl eredeti, egy ilyen jellegű darabhoz nem feltétlen kell sokkal mélyebbet várni.

0

A film összbevétele 216 197 492 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Nagyon szép bevételt hozott a film, összesen 216,2 millió dollárt.Szerző: LionelMessi10

#2
 

20 millió dollárból készült a film.Szerző: LionelMessi10

#3
 

Az eredeti tervek szerint Bradley Cooper is szerepelt volna a filmben.Szerző: ps

#4
 

A filmben Justin Timberlake leginkább Christian Louboutin cipőkben látható. Ez nem véletlen, ugyanis a producerek magával Louboutinnel egyeztek meg erről.Szerző: ps

#5