Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Rossz tanár (2011)

Bad Teacher
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
helfannn   2020. 12. 08.

legújabb vélemény

0
Rossz tanár, hihetetlenül gyenge film

Én nem tűrtem, mikor tudtam, hogy Cameron Diaz lesz a főszereplő, tudtam, hogy egy elfogadható filmet fogunk kapni, de rosszabbra sikeredett, mint amilyennek gondoltam. A rakoncátlan diákok és a fura tanár alapján egy kicsit Fák Jú, Tanár Úr! feelingem volt, de a Fák Jú, Tanár Úr! százszor jobb. Egyszer talán nézhető, de nem maradandó élmény. A poénokból elég kevés van, úgyhogy - (mínusz) pont jár. Nekem nem tetszett annyira, az az igazság, Cameron Diaz filmjeiért én nem vagyok annyira oda, de ez volt az utolsó helyen. Szerintem már 2 év múlva nem lesz valami népszerű. Ezt a filmet én csak egyetlen egyszer láttam, de már meguntam. Tuti, hogy vannak ilyen diák-tanárpimaszkodással jobb, értelmesebb és viccesebb filmek. Nem kötött le egyáltalán (talán én is felfigyeltem erre a filmre egy kicsit...). Mikor a film a végéhez ért, arra gondoltam: "hú, ez nem fog elérni nagy sikereket, az fix". Én 43%-ra értékelem ezt a filmet.

 
Artemisia   2017. 12. 21.

4

Határeset a film, sablonos, kicsit bugyuta de azért tűrhető vígjáték. Cameron Diaz karaktere jó pár vicces helyzetet generál,Justin Timbarlake alakítása pedig valahol a közepes és a rossz között egyensúlyozik.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

1

Tipikus egyszerű romantikus vígjáték. Van benne pár ütős poén de többnyire csak évődés a pasi után, hogy megszerezzék. Cameron Diazra nagyon passzolt a karakter, de Justin Timberlak-et nem nagyon tudtam hova tenni, de ahogy a játékából látszott ő se nagyon tudtaXD Egyszernézős vígjáték csak sajnos.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Justin Timberlakehez nem illett a karakter, sokkal tökösebb annál. Maga a sztori szerintem tök béna és még egy viccre sem emlékszem belőle.Unalmas volt.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

0

Nagyon gyenge vígjáték, és még gyengébb mellékszereplők. Az a legrosszabb az egészbe, hogy az alap ötlet alapján egy 8 éves is viccesebb filmet forgatott volna. A lezüllött tanár ezer mókás helyzetbe kerülhetett volna, de itt erőltetve lett a plasztikázós, pasizós dolog, ami nagyon gyér.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Justin Timberlake bénázása engem inkább idegesített, mintsem szórakoztatott volna. A leírás alapján jobb filmnek ígérkezett, egy gyenge közepes.

 
Filmelemző   2018. 03. 23.

1

Szellemes eredetiséggel megrendezett, jó poénokkal teli vígjáték, melyben Cameron Diaz legalább annyira vicces és vagány, mint amennyire szexi. Láthatjuk Justin Timberlake -et is egy égő szerepben, miközben belefeledkezhetünk ebbe a szerintem kitűnő vígjátékba. A maga kategóriájában erős. 8-at ér nálam.

A film összbevétele 216 197 492 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon szép bevételt hozott a film, összesen 216,2 millió dollárt.

(LionelMessi10)
 

20 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Az eredeti tervek szerint Bradley Cooper is szerepelt volna a filmben.

(ps)
 

A filmben Justin Timberlake leginkább Christian Louboutin cipőkben látható. Ez nem véletlen, ugyanis a producerek magával Louboutinnel egyeztek meg erről.

(ps)
 

Cameron Diaz és Justin Timberlake között valójában volt egy rövidebb viszony még jóval a film előtt. Bevallásuk szerint a szakítás után is barátok maradtak.

(ps)