Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Túl jó nő a csajom (2010)

She's Out of My League
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
29
Képek
1
Videók

Galéria (29)

Videók (1)

 
rainman   2020. 04. 11.

legújabb vélemény

0

Ez egy zseniális romantikus vígjáték! Tulajdonképpen egy mese, egy -szinte- képtelen helyzetre építkezve, mikor is a totál lúzerbe beleszeret a tökéletes nő! Bátran oda merném állítani a szintén zseniális Micsoda nő! mellé, amely egy klasszikus darab... több»

 
Filmelemző   2018. 04. 24.

2

Engem teljesen levett a lábamról ez a film. Szórakoztató, vicces, eredeti. Alice Eve pedig ... fantsztikus nő, akinél kevés szexisebbet láttam eddig filmvásznon. Értékelés: 8 / 10 pont.

 
HE7EDIK   2020. 03. 20.

0

Aranyos kis limonádé, Alice Eve itt még igazi bombázó volt, Baruchel meg jól hozta a lúzer srácot. Persze a világ nem egészen így működik sajnos, dehát ezért nézünk filmeket, nehogy belepusztuljunk a valóságba...

 
Ms. Akárki   2019. 07. 22.

0

Egész jó romantikus kis vígjáték lett a végére, bár az eleje elég gagyin indult. Tipikus kissrác akinek nincs önbizalma beleszeret egy nála jóval dögösebb csajba és már meg is van az alaptörténet. Van benne pár igen ütős poén, de semmi maradandó. De... több»

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

0

Nagyon jó vígjáték. Nem kell tőle sokat várni és akkor mindjárt sokkal jobb. A céljának megfelel. Jó történet, poénos és királyak a színészek. Felhőtlenül végigszórakoztam és ütős volt a zene is.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

0

Nem nyújt semmi rendkívülit a film, de bájos és kellemes film ahhoz hogy egyszer megnézzük. Ha akarsz egy fesztelen 107 percet, akkor tudom ajánlani ezt a filmet.

 
Zsofi821   2015. 04. 29.

0

Pontosan azt kaptam, amit vártam, felhőtlen szórakozást. Tele volt ütős poénokkal és érdekes jelenetekkel. Sokan leszólták a szinkront, de szerintem abszolút jó volt az is.

A film összbevétele 31 584 722 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Mollynak van egy betegsége, ami, mint kiderül, a lábujjaival kapcsolatos. A valóságban Alice Eve-nek heterochromiája van, azaz a két szeme nem egyforma színű.

(kázsé)
 

Molly szüleit Alice Eve valódi szülei játsszák.

(kázsé)
 

A repülőtéren való forgatás legnehezebb része az volt, hogy mind a 400 statisztának meg kellett felelnie a biztonsági előírásoknak, így sem folyadék, sem éles tárgyak nem lehettek náluk.

(kázsé)
 

Jay Baruchel nem volt hajlandó meztelenkedni a filmben, így a borotválós jelenetben sem az ő feneke látható.

(kázsé)
 

Jay Baruchel és az ex-barátnőjét játszó Lindsay Sloane korábban testvéreket játszottak a Stone c. 2004-es sorozatban.

(kázsé)