Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Greeta   2019. 08. 07.

legújabb vélemény

Catherine Zeta-Jone egy bombanő, nem csoda hogy nem tud neki senki sem ellenállni. A történetre az a jó szó, hogy bájos. Nem hibátlan, de a maga esetlenségével lesz igazán kedvelhető.

 
indingo   2017. 04. 12.

Nekem meglepően tetszett a film, végig lekötötte a figyelmemet. Szépen bontakozik ki a a szerelmesek története, nem éreztem zavarónak sem a korkülönbséget, talán Görög László szinkronja zavart csak egy picit.


 
Szilonka   2016. 04. 10.

Aranyos film, egyszer meg lehet nézni. Romantikus és helyenként még vicces is. A történet bár nem túl eredeti, de szerethető kis film volt. Catherina Zeta Jones bombanő a filmben.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Aranyos film volt, nagyon kis cukik voltak a gyerekek. A története jól adagolja az információkat, én nem unatkoztam rajta.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

Imádnivaló és nagyon jó humorú romantikus vígjáték. Erő nő karakater aki nem hagyja hogy az élet elnyomja. Nekem kifejezetten tetszett hogy a babyszitterbe szeretett bele végül.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.