Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Barátság extrákkal (2011)

Friends with Benefits
Filmadatlap
 
31
Szereplők
77
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
TomÁcs   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

Nagyon erőltetett történet és eléggé kiszámítható is. Nekem Mila Kunis olyan semmilyen kis színésznő, nagyon jellegtelen az alakítása itt is.

 
erare   2015. 02. 10.

Kikapcsol, megnevettet, szórakoztat ez a film. És örülök, hogy szereplői arra jutnak, hogy csak szexre nem építhető egy kapcsolat - egy barátság meg pláne.


 
indingo   2017. 05. 02.

Olyan tipikus film, amiben ki lehet találni a dolgokat. El volt egymással a két főszereplő, de számomra nem volt túl valósághű és hihető a köztük lévő kémia. Vicces sem volt, tehát nem értem a készítőket.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

Ez egy tipikus sablonos, kiszámítható, mostanában divatos történettel rendelkező amerikai romkon, amelyből tizenkettő egy tucat. Ráadásul leforgatták a megszólalásig hasonló ikertestvérét Natalie Portman-nel és Ashton Kutcher-ral a főszerepben a Csak szexre kellesz című filmben. Ám ennek ellenére sem tudom nem szeretni. Talán a két főszereplő és a vagány dumák mentik meg a filmet attól, hogy egy teljesen átlagos maszlaggá váljon. Mila Kunis karaktere egy igazi dögös, vagány, nagyvárosi csaj, Justin Timberlake pedig ebben a szerepben végre azzá vált, ami a legjobban áll neki :egy kisfiús, nők kedvencévé. Minden esetre ketten együtt nagyon ütősek ebben a filmben és jól kiegészítik egymást. A new york-i flasmobot pedig nagyon jó lenne élőben is látni. Na, talán majd egyszer!

 
Norbi   2018. 07. 27.

Nem egy túlbonyolított történet, és nem egy világrengető szerelem volt , de teljes mértékben olyan, ami hihető. Nem voltak benne hatalmas színészi alakítások, de ez a film nem is akar egy második Rómeó és Júlia lenni, nem is lenne hiteles tőlük. A film talán legmasszívab pontja a két karakter stílusa lett. A vagány csaj, és a visszahúzódó, amolyan kisfiús srác tökéletes párost alkottak.

A film összbevétele 149 542 245 dollár volt (imdb.com).

 

Mila Kunis karakterének egy villám alakú nyaklánca volt, Justin Timberlake karakterének pedig egy villám alakú tetoválása.

(SódóGA)
 

A jelenetben, amikor Mila Kunis a taxiban átöltözik, a készítők szerint a taxis kiejtése nem volt elég New York-i, ezért utószinkronizálták.

(SódóGA)
 

Amikor Dylan megmutatja Jamie-nek az óceánt, a háttérben az orosz milliárdos, Andrej Melnicsenko jachtja látszik.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.