Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Barátság extrákkal (2011)

Friends with Benefits
Filmadatlap
 
29
Szereplők
77
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Nagyon erőltetett történet és eléggé kiszámítható is. Nekem Mila Kunis olyan semmilyen kis színésznő, nagyon jellegtelen az alakítása itt is.

 
erare   2015. 02. 10.

0

Kikapcsol, megnevettet, szórakoztat ez a film. És örülök, hogy szereplői arra jutnak, hogy csak szexre nem építhető egy kapcsolat - egy barátság meg pláne.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Olyan tipikus film, amiben ki lehet találni a dolgokat. El volt egymással a két főszereplő, de számomra nem volt túl valósághű és hihető a köztük lévő kémia. Vicces sem volt, tehát nem értem a készítőket.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

0

Ez egy tipikus sablonos, kiszámítható, mostanában divatos történettel rendelkező amerikai romkon, amelyből tizenkettő egy tucat. Ráadásul leforgatták a megszólalásig hasonló ikertestvérét Natalie Portman-nel és Ashton Kutcher-ral a főszerepben a Csak... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Nagyon jó romantikus vígjáték ami azért tanulságos is... szinte biztos, hogy nem létezik a film alapvető feltevéseXD Abból biztos, hogy később csak a bonyodalmak vannak akármennyire is lazák az illetők. Mila Kunis játéka kifejezetten tetszett, pedig nem annyira rajongok érte.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Mila Kunistól feláll a szőr a hátamon. Valahogy a szinkronja sem jó. A történet igazából semmiről sem szól, lenne legalább vicces. Timberlakenek sem ez a legjobb filmje.

 
VvV   2018. 11. 29.

0

Valahogy annyira idegesítő minden szereplő ebben a filmben, hogy azt nem tudom elmondani. A története is erőltetett.

A film összbevétele 149 542 245 dollár volt (imdb.com).

 

Mila Kunis karakterének egy villám alakú nyaklánca volt, Justin Timberlake karakterének pedig egy villám alakú tetoválása.

(SódóGA)
 

A jelenetben, amikor Mila Kunis a taxiban átöltözik, a készítők szerint a taxis kiejtése nem volt elég New York-i, ezért utószinkronizálták.

(SódóGA)
 

Amikor Dylan megmutatja Jamie-nek az óceánt, a háttérben az orosz milliárdos, Andrej Melnicsenko jachtja látszik.

(SódóGA)
 

Mila Kunis a meztelen jelenetben testdublőrt használt.

(SódóGA)
 

A kosárlabdázó jelenetben a háttérben feltűnik Woody Harrelson, amint éppen zsákol. Ez utalás Ron Shelton Zsákolj, ha tudsz! (1992) című filmjére, melyben Harrelson is játszott.

(SódóGA)