Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Barátság extrákkal (2011)

Friends with Benefits
Filmadatlap
 
29
Szereplők
78
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Ahoj poplacsek   2023. 05. 18.

legújabb vélemény

0
Csajosfilmes kliséparádé, csak most legalább jó színészek is voltak benne

Kicsit kiborító volt Mila Kunist ilyenben látni. Azért többször elmosolyodtam, kétszer talán majdnem nevettem is. (OK, Hugh Grant is jó színész, aztán mégis sokszor mikben játszott, szóval ez nem volt teljesen igazságos.)

 
erare   2015. 02. 10.

0

Kikapcsol, megnevettet, szórakoztat ez a film. És örülök, hogy szereplői arra jutnak, hogy csak szexre nem építhető egy kapcsolat - egy barátság meg pláne.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Olyan tipikus film, amiben ki lehet találni a dolgokat. El volt egymással a két főszereplő, de számomra nem volt túl valósághű és hihető a köztük lévő kémia. Vicces sem volt, tehát nem értem a készítőket.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

0

Ez egy tipikus sablonos, kiszámítható, mostanában divatos történettel rendelkező amerikai romkon, amelyből tizenkettő egy tucat. Ráadásul leforgatták a megszólalásig hasonló ikertestvérét Natalie Portman-nel és Ashton Kutcher-ral a főszerepben a Csak... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Nagyon jó romantikus vígjáték ami azért tanulságos is... szinte biztos, hogy nem létezik a film alapvető feltevéseXD Abból biztos, hogy később csak a bonyodalmak vannak akármennyire is lazák az illetők. Mila Kunis játéka kifejezetten tetszett, pedig nem annyira rajongok érte.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Mila Kunistól feláll a szőr a hátamon. Valahogy a szinkronja sem jó. A történet igazából semmiről sem szól, lenne legalább vicces. Timberlakenek sem ez a legjobb filmje.

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

0

Nagyon erőltetett történet és eléggé kiszámítható is. Nekem Mila Kunis olyan semmilyen kis színésznő, nagyon jellegtelen az alakítása itt is.

A film összbevétele 149 542 245 dollár volt (imdb.com).

 

Mila Kunis karakterének egy villám alakú nyaklánca volt, Justin Timberlake karakterének pedig egy villám alakú tetoválása.

(SódóGA)
 

A jelenetben, amikor Mila Kunis a taxiban átöltözik, a készítők szerint a taxis kiejtése nem volt elég New York-i, ezért utószinkronizálták.

(SódóGA)
 

Amikor Dylan megmutatja Jamie-nek az óceánt, a háttérben az orosz milliárdos, Andrej Melnicsenko jachtja látszik.

(SódóGA)
 

Mila Kunis a meztelen jelenetben testdublőrt használt.

(SódóGA)
 

A kosárlabdázó jelenetben a háttérben feltűnik Woody Harrelson, amint éppen zsákol. Ez utalás Ron Shelton Zsákolj, ha tudsz! (1992) című filmjére, melyben Harrelson is játszott.

(SódóGA)